Ne, NIJE MI SVE POD KONTROLOM !!!!To sam već napisala..ali nisi pročitala....
Maki... PDT_Love_27 :smt058 :smt058 !!!
Zvrks-molim te ,šapni mi nešto lepo !!! :drinkers: 8-[ [-o<
Nisam u elementu da pišem...možda za koji dan,kad se malo saberem,...ebi ga,izgleda da mi je takav horoskop za ovaj mesec...
Voli vas vaša umorna sa istoka !!! PDT_Love_27 :smt060
"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI
Moderator: sanela
Re: "Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
:smt055 :smt049 :smt006
Dobro jutro želim.......
Dobro jutro želim.......
I ja tebi..i sladak dan !!!
:smt058 PDT_Love_27

This must be a bad trip
This must be a bad trip
- joesspappa
Bolest zavisnosti u sebi nosi jedan karakteristichan gen. Da sve shto se deshava mora da se deshava, zbog nas i onako kako smo mi zamislili. To shto kazesh da nije sve pod kontrolom, bez obzira na shta se odnosi vuce te dublje u problem. Probaj za promenu da pustish malo stvari da idu svojim tokom, pusti da neki ljudi uchestvuju u tvom zivotu. Onako kako oni zele.cokapeace wrote:Ne, NIJE MI SVE POD KONTROLOM !!!!
Dobro jutro i vama....

Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Umesto odgovora,citiraću PROČITAJ ME,a zatim moj zadnji post pre nego što je ona pisala u kratkim crtama:
,čisto da vidi o čemu je reč.Ja nikome nisam odgovarala radi-reda,da sebi ubijem dosadu..pa to ne volim ni na mojoj temi.
Cmoka veeeelikaa za " Školjkicu",
kako je tvoj švrle druže?!
PROČITAJ ME wrote:nadam se da je kod tebe sve pod kontrolom. g
Ne volim kad mi neko odgovara na postove,a da me ne ispoštuje ni toliko da pročita zadnji moj post TOG ISTOG DANAcokapeace wrote: No coment... just a bad trip,just a bad days..... But I will be OK !!!

PROČITAJ ME - kontrola je teška reč za jednog bivšeg narkomana,jer niko od nas ne bi bio ovde da je "Imao kontrolu",pa je ne koristim,ali sam te ispoštovala da PROČITAM ŠTA SI NAPISALA (za razliku od tebe),i odgovorila ti tvojim rečima, iskreno,jer još uvek ne smatram da imam punu kontrolu nad svojim životom,pa radim ono što nikad nisam - puštam ljude koji me vole da me "vode" dok "ne stanem na svoje noge".Ako te već ne zanima šta pišem ,zamoliću te da ne pišeš na mojoj temi,a dosadu ubijaj nekako drugačije...jer ovo ti nije prvi put,na mnogo tema si odgovorila slično kao kod mene,nisam komentarisala,nisam htela da te "ispreskačem",ali meni smeta,pa,ako te ne zanima kad neko o nečemu piše,ili te mrzi da pročitaš- bolje nemoj da odgovaraš (to ti je moj prijateljski savet)-BAR KOD MENE.cokapeace wrote:Ne, NIJE MI SVE POD KONTROLOM !!!!
Cmoka veeeelikaa za " Školjkicu",

This must be a bad trip
This must be a bad trip
- PROČITAJ ME
AAAaaaaaaa, jesmo osjetljivi
ja ti nisam mislila ništa loše, naprotiv i ne slažem se stobom da je rječ kontrola za jednog bivšeg narkomana........možda za tebe, ali ja imam drugačije mišljenje.....svejedno ili te pitala da li je sve udure ili da li je sve pod kontrolom ili kako si, za mene su to drugarska pitanja i ako nećeš a to je očito jer me tako stručno šikaniraš onda mi nemoj pisati, a ja tebi također neću, jer vidim da si osjetljiva i citiraš glupost ono da li je sve pod kontrolom, eeeeeeee kod mene jeste.......želim ti svu sreću ovog svijeta i ovo je kraj našeg dopisivanja, naravno sama si tražila, to si i dobila....... i još nešto ja poštujem sve ljude na ovom forumu...... čisto informativno.......... i ne možemo svi razmišljati tvojom glavom i ići tebi uz dlaku.....eeee to sam izvukla iz svih tvojih postova......

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
- PROČITAJ ME
KOD MENE JE UVJEK SVE POD KONTROLOM, UVJEK JE BILO I BIĆE

- PROČITAJ ME
JA JESAM ZAGLIBILA, ALI HVALA BOGU NE KAO TI.......ČIM IZLAZIM, I RADIM SA LJUDIMA.......TI SI MI NEKAKO PREVIŠE U CRNJAKU........ DAJ NEMOJ BITI STROGA PREMA SEBI TRZNI SE MALO....
- PROČITAJ ME
TO JE KLASIČNO PITANJE - DA LI JE SVE POD KONTROLOM? barem kod nas u Bosni . ćao
PROCITAJM ME ! Molim te iskuliraj na ovu temu i mani Coku.... ! Ti si jos uvek dete koje treba da odraste i da shvati neke stvari...Dug je put pred tobom! Mani ti nas sa gomilom problema posto vidim da je kod tebe SVE POD KONTROLOM...i zato uzivaj u svom zivotu...