sakriveni posetioci sajta :)
Moderator: sanela
Lili Dobrodosla
Super je sto si nam se pridruzila, pa makar i nakon 2 godine. I ja sam jako dugo bila tu, samo citala i upoznavala ostale, pasivno a opet bi svaki dan jedva cekala vidjeti kako im je, sta su pisali i sta ima novo, tako da nisi jedina
Super je sto si nam se pridruzila, pa makar i nakon 2 godine. I ja sam jako dugo bila tu, samo citala i upoznavala ostale, pasivno a opet bi svaki dan jedva cekala vidjeti kako im je, sta su pisali i sta ima novo, tako da nisi jedina
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
-
Pozdrav. Ja sam novi ovdje i pratim vas neko vrijeme. Sto bi rekli gledam i drkam. Citam vase ispovjesti i burne reakcije kad je bog u pitanju. Stvarno sta valja? Mi valjamo ? Ja valjam? Posebno mi se svidila rasprava sa popom. Stvarno nema smisla da se crkva bavi problemom ovisnoscu za to imaju specijalizovane institucije. Nije se tu radilo ni o pismu. Fakt je da je cirilica sluzbeno pismo u BiH. Pop sigurno ima problema sa Vijagrom. Samo nezna kako da postavi takvo pitanje. Covjeka strah da ga ljudi ne osude. Znam ja dosta tih moralnih sto za sex i svasta nesto koriste tablete i to je uredu. Kad ja koristim kokain radi boljeg sexa. Tad sam narkoman koji ima problem. Jos ih nije stid da kokain nazivaju djavolom u prahu. Sta bi mu rekli da je pitao za Vijagu? Pope vijagra je sejtan u plavom. Ta crkva za sex, drogu i kocku kaze da nevalja. Mislim ja se uvjek slazem sa vecinom „Sto nevalja to je zabranjeno“. Use, nase i podase. Jednom se zivi !
Re: sakriveni posetioci sajta :)
Evo jos jednog anonimusa koji prati desavanja vec nekoliko godina ovde a ovo mi je prvo javljanje. Nekako me je dotakla tema pogotovo insinuacija o nekim skrivenim a losim namerama posetioca koji se nisu registrovali. Mislim da ima dosta ljudi koji su ko zna kako naisli na ovaj sajt pa ih je nesto privuklo i tu su ostali krace ili duze. Iz svog iskustva mogu da kazem da se covek jako brzo navuce na vase karaktere i likove kao u svakom dobrom romanu i jedini negativni motiv kojeg mogu da se setim da bi covek provodio vreme ovde je nasladjivanje tudjom mukom i problemima sto zaista ne bi trebalo da vas zabrinjava jer toga ima svugde i na svakom mestu koje je ovako javno kao sto je internet sajt.
Ja licno nemam mnogo dodira sa narkomanijom, ne poznajem nikoga ko je heroinski ovisnik, ja i moj muz smo svojevremeno bili vikend korisnici ekstazija i spida ali smo vec godinu i po dana u usa i namamo pristup bas nicemu tako da smo cisti kao novorodjencad. Nikada se do sada nisam oglasila jer smatram da vam ne mogu puno ili ikako pomoci niti mogu da osetim i u potpunosti shvatim ono kroz sta prolazite. Ono sto mene drzi vec godinama ovde je tuzna cinjenica da prepoznajem svoje slabosti u svim vasim pricama i potpuno sam sigurna da bih bila na vasem mestu ili u jos goroj situaciji da je heroin bila prva droga koja mi je ponudjena i da mi se svidela kao sto mi se svidelo sve sto sam do sada probala sto nije puno ali dovoljno da ispliva taj porocni deo karaktera na povrsinu tako da sa nekim strahopostovanjem citam vasa iskustva gledajuci sebe u nekom drugacijem zivotu.
Eto toliko, cisto da objasnim svoje postojanje ovde i da vam kazem da imate moju veliku podrsku jer mi se cini kao da vas privatno i intimno poznajem, deo ste mog zivota ponekad vise nego moja porodica i svaki vas uspeh i neuspeh emotivno prozivljavam.
Saska
Ja licno nemam mnogo dodira sa narkomanijom, ne poznajem nikoga ko je heroinski ovisnik, ja i moj muz smo svojevremeno bili vikend korisnici ekstazija i spida ali smo vec godinu i po dana u usa i namamo pristup bas nicemu tako da smo cisti kao novorodjencad. Nikada se do sada nisam oglasila jer smatram da vam ne mogu puno ili ikako pomoci niti mogu da osetim i u potpunosti shvatim ono kroz sta prolazite. Ono sto mene drzi vec godinama ovde je tuzna cinjenica da prepoznajem svoje slabosti u svim vasim pricama i potpuno sam sigurna da bih bila na vasem mestu ili u jos goroj situaciji da je heroin bila prva droga koja mi je ponudjena i da mi se svidela kao sto mi se svidelo sve sto sam do sada probala sto nije puno ali dovoljno da ispliva taj porocni deo karaktera na povrsinu tako da sa nekim strahopostovanjem citam vasa iskustva gledajuci sebe u nekom drugacijem zivotu.
Eto toliko, cisto da objasnim svoje postojanje ovde i da vam kazem da imate moju veliku podrsku jer mi se cini kao da vas privatno i intimno poznajem, deo ste mog zivota ponekad vise nego moja porodica i svaki vas uspeh i neuspeh emotivno prozivljavam.
Saska
Klompice dobro ti nama dosla
Ovaj tvoj post mi je nekako bas prijao,Nije bitko sto nemas nikoga ko je heroinski ovisnik ili bilo sta sl. nama je ovde podrska svakako dobro dosla i drago mi je sto nas vidis kao deo svog zivota. To znaci da mi ipak nismo za bacanje
:smt026 :smt023 Pozdrav

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Veliiikiii pozz za Klompicu !!! :smt006
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip