heheheehheheeeeeeee!surovost : )

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

dete svemira

Re: heheheehheheeeeeeee!surovost : )

Post by dete svemira »

Maki,da li ti to lici na mene ili moju majku..... :D
Misli koje misliš
su život koji živiš.
MAKI

Post by MAKI »

Ha,ha,ha !
Liči na tvoju majku ali pošto vidim da si se pronašla u tim par rečenicama liči i na tebe....
Aj kaži da grešim ako smeš ?! :wink:
dete svemira

Post by dete svemira »

.......-Ako smo vec na samo dva sata od sela,zasto ne prespavamo tamo?Ima jos dva sata do mraka.
-Tacno, mi jesmo na samo dva sata od sela,ali postoje dva razloga.Prvi:cak i da nina nije dosla do nas neko bi nas vec video i potrudio se da kaze Esteri da dolazimo.Tako ona moze da odluci da li hoce da nas vidi ili zeli da ode u susedno selo na nekoliko dana.U tom slucaju mi je ne bismo pratili.
Srce mi se steglo.
-Zar posle svega sto sam ucinio da bih dosao dovde?
-Nemojte to vise nikad da kazete ili nista necete razumeti .Odakle vam uopste ideja da vas trud mora biti nagraden poniznoscu,zahvalnoscu ili priznanjem osobe koju volite?Dosli ste ovamojer je to vas put,a ne dabiste kupilu ljubav vase zene.
Ma koliko to nepravedno zvucalo,bio je u pravu......

Mislim da je to deo koji si trazila .LJubim te puno,stvari ne cinimo zbog drugih ,vec zbog nas samih ,
mama
Misli koje misliš
su život koji živiš.
MAKI

Post by MAKI »

...... ? Sve sto radim,radim sa razlogom.... ! E sada da li je to zbog mene ili nekih meni dragih ljudi...to je vec neka druga tema...
zvrky

Post by zvrky »

CIA je tražila nekoga da ga zaposli kao ubojicu. Nakon svih provjera dosjea, intervjua i testiranja ostala su 3 finalista - dva muškarca i žena.1Covjek je odgovorio: "Ma sigurno se šalite.Ne mogu ubiti svoju ženu." Agent mu na to kaže: "Onda nisi pravi covjek za ovaj posao."Drugi muškarac dobio je iste upute. Uzeo je pištolj i ušao u sobu. Ništa se nije culo nekih pet minuta. Tada izadje covjek sa suzama u ocima: "Pokušao sam, ali ne mogu ubiti svoju ženu."Agent mu na to kaze: "Onda nisi pravi covek za ovaj posao" Napokon dodje red na ženu. Dobila je iste upute da ubije svog muža. Uzela je pištolj i ušla u sobu. Zaculi su se pucnjevi, jedan za drugim, zatim vrištanje, razbijanje, lupanje po zidovima.Nakon par minuta sve utihne. Polako se otvore vrata i izade žena. Brisuci znoj sa cela kaže: "Pištolj je bio napunjen corcima pa sam ga morala zatuci stolicom!!!"

:twisted:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

AAAAAAA...CARICE::hi,hi,hi... :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 [bigsmile] [bigsmile] [bigsmile]
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
zvrky

Post by zvrky »

Danas sam videla ovaj stos....veruj mi valjala sam se 15 min od smeha :-D sve sam ocekivala ali da ga je roknula stolicom e to nisam hahahhhaahhahahhahhahahhahahaahah
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dete svemira

Post by dete svemira »

:smt038 :smt038 :smt038 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Post Reply