Crtani Film

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Crtani Film

Post by Luna »

Kontam imamo temu muzike, slatkisa, voca(mada smo odavno zavrsili s'vocem i presli na neke jace stvari :-D ), filmova...pa reko' da se malo vratimo unazad i sjetimo koji crtani film nam je bio najdrazi...naravno i oni koje smo rado gledali se racunaju :-D
i sve sto nas veze za to neko vrijeme je isto dobrodoslo...sjecanja , uspomene...sve je ok...a da, isto vazi i za romane...i iskustva s'njima..

evo ja cu prva: volim sve crtice ali Pink Panter je br 1...odmah za njim ide Stripy-najbolji crtani na svijetu---striiipppyyyy hahahahahaha...znala sam se valjati od smijeha skupa s'njim....roman-Dilan Dog dok sam bila mladja ali ALan Ford kasnije pa sve do sada :smt040

ps ne mogu da se sjetim kako se zvao onaj crtani-dugometrazni-a bas sam ga volila-a pjesma ide ovako"...a nece nece bogme moc jer mali medvjedic ce doc ko' jedan borit ce se svi i sumu spasiti"....aaaaaaaaaa sjetila sam seeee E E E EVOKSIIII :smt038 PDT_Love_06 :finga:
zvrky

Post by zvrky »

Ja sam volela one stare dugometražnje crtane filmove koje više ne puštaju bar ovde u Beogradu,tipa crvenkapa,pepeljuga,trnova ružica,štrnfovi,itd. a od ovih kratkih,tom i džeri,duško dugouško,ptica trkačica,paja patak idružina i da ne nabrajam više,sad puštaju tu neke pokemone,sunđer boba mislim gotivan je sunđer bob ali sadašnja deca nemaju kvalitetan crtani film ili neki dečiji film...eto ima toga još ne znam da li ste gledali čudesnu šumu to je super dugometražnji filmić baš za decu...
Luna

Post by Luna »

jaaooo cudesna suma....to je zaista divan crtani....i istina jee danasnji crtici nisu ni blizu starih...a tako nije ni nista drugo...sve je glupavo..zatupo te....nema maste nema snova...nista....
pa kako smo samo mi bili kreativni i mastoviti...pa igre koje smo igrali...od gume do limunova o naranci...sada kazes nekom mladjem za to on te blijedo gleda huh? sta ti je to? e glupane.... :roll:
Ramona

Post by Ramona »

Aaa Stripy - eeee :lol: da, da: najluđi! I ja ga uvik spominjem - a njega nigdi, šmrc!
sanela

Post by sanela »

ps ne mogu da se sjetim kako se zvao onaj crtani-dugometrazni-a bas sam ga volila-a pjesma ide ovako"...a nece nece bogme moc jer mali medvjedic ce doc ko' jedan borit ce se svi i sumu spasiti"....aaaaaaaaaa sjetila sam seeee E E E EVOKSIIII
Nisu to Evoksi Luna, to su Mali leteći medvjedići!!! Evoksi su drugi. Doduše, i oni žive u šumi. Ja volim i jedne i druge :D

Meni su svi dugometražni crtići bili dragi... sjećate li se Bombončića, pa onda Snorkijevci, Štrumfovi... onda Gustav, dobro, Stripyja se svi sjećate... hm, pokušavam se još nekog sjetiti... aha, kako su se zvale ona dva lika što uvijek nešto prave po kući i na kraju im se sve sruši? Zna li iko? Oni su meni bili super!!!

Baš mi se sviđa tema :D

Pozdrav svima!!!

Sanela
Ramona

Post by Ramona »

To su ti A je to: a i Gustav je bija dobar (uvik neki peh, kako god okreneš hehehe)
zvrky

Post by zvrky »

Stripy?Ne mogu da se setim tog...daj podseti malo....snorkijevci,gustav njih sam zaboravila nevesti, ma ima ih još nego ne mogu se svega setiti,ali bili su super,ali ima petar pan,i ti leteći medvedići su isto bili super,miki maus...Lepotica i zver,snežana i 7 patuljaka,ima onaj filmić dečak iz džungle...ma ništa živo ne puštaju više,sećam se obavezno za nove godine puštaju te dugometražnje srtane filmove a sad ništa...A ja volim i dan dans da ih gledam :wink:
Ramona

Post by Ramona »

Ja, za razliku od vas, cure, daleko više volim kratke crtiće, dugi su mi baš za dicu, dok se među kratkima nađe više onih ironičnih, malo 'težih' ...

A Stripy ti je onaj lik što izgleda ka neka mala žuta beštijica i trubi nosom zajebavajući sve i svakoga i cereka se non-stop, a poanta je da, kako god crtani tekao, završi tako da se na kraju uvik svi smiju, ili bolje rečeno krepavaju od smija... Lud crtani! Sićam se jedne epizode s nekim čikicom-kupačem s plivaćom kapicom, trbušćićem i ručnikom pod rukom, di ga Stripy odgovara od namjere da skoči sa skakaonice (i, normalno, cilo mu se vrime cereka i govori mu samo 'Ts ts ts') - međutim ovaj je (a upravo najviše zbog toga što ga iritira njegovo cerekanje) uporan i na kraju skoči, da bi se slika izvrnula, perspektiva/kamera odmaknula - kad ono uopće nije bio bazen nego je skočio s nosa (skakonice) nekom liku u zube (bazen). Kakva ideja!!! I na kraju se, kako rekoh, svo troje valjaju od smijeha! Esi se možda sitila? :wink:
zvrky

Post by zvrky »

:smt044 .nisam se setila hehehehe,nemam pojima koji je to crtani,ebiga,možda kad bih videla likove možda bih se setila,skeniraj ih nekako pa pusti slikicu na forum da ih vidim verujem da su skroz smešni,a verujem i da nemaš te slikice :smt044 ,mnogo tražim a?
sanela

Post by sanela »

Samo za zvrky, ali i ostale stripy-ljupce:

http://www.bozzetto.com/shorts/Stripy/stripy.htm

:D
Locked