Sta nakon ljubavi

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

PsYchO

Sta nakon ljubavi

Post by PsYchO »

Sta sad, nakon sto sam dva mjeseca chist, nakon sto sam imo djevojku za koju sam mislio da je prava i sa kojom sam prekinuo prije 3 dana.
Sta sad kad me to boli vishe nego najveca kriza, kad udara u srce, mozak, glavu.. Sta ?

Heroin, nanovo ?

Jedna ljubav, drugom.. pa tako iznova.

Osjecam se mnogo mnogo slab
..all that is gold does not glitter..
bojanol

Re: Sta nakon ljubavi

Post by bojanol »

Ja se chesto osetim mnogo, mnogo slab i posle 18 meseci. Devojke odu i dodju. Ljubavi isto tako. Znam da boli, ali mislim da bi trebalo vishe paznje da posvetish odrzavanju apstinencije. Meni ni sad, veruj, neke stvari nisu jasne, narochito shto se devojaka tiche. Chist si 2 meseca. Ja posle 2 meseca nisam imao snage da se popnem uz 10 stepenika koji vode do moje kancelarije, a ne da razumem emocije. Samo se drzi, posle nekog vremena ce sve biti jasnije, ali samo ako ne posustanesh. Poz.
davor

Post by davor »

To je i najgore kad se skines i prode neko vrijeme pogotovo tako dva tri mjeseca i vidis koliko si prazan i kako te sve cega se uhvatis nekako brzo razocara!!I normalno postavi se pitanje samo po sebi sta sad?Heroin nanovo?Ja bi tako gurao po dva mjeseca, nebi izlazio iz kuce jednom sam izdrzao cak i tri i uvijek bi sam sebi postavljao iznova i iznova to pitanje sta sad?I to nije samo razocerenje u ljubavi nego i svako drugo razocarenje(posao,novac,itd..) bi me toliko razocaralo da bi poslije toga stvarno osjetio potrebu da uzmem heroin ponovo nekad cak i ne zato da bi osjetio filing nego vise samo zato da bi pobjegao od problema!Svaka svada sa svojima ,svaki stres,svaki podsmjeh koji osjetis na ulici,probudi u tebi opet onu staru zelju u tebi,heroin ponovo..Da se vrati onaj stari ti,nekako ti nedostaje,onaj stari bezobrazni ti ,koji ce svima reci ma mars!Onaj stari ti koji kad raskine sa curom i bude mu malo tesko ima lijek i za to stanje.Onaj stari ti kojeg nece biti briga sta se prica o njemu,koji ce zalupiti vrata od kuce i zaboraviti na svadu sa svojima za deset minuta!Onaj stari ti koji ce biti jos vise pokvaren prema onima koji su pokvareni prema njem,koji ce preziviti u ovom svijetu.Nedostaje nekad onaj stari jeli tako?Znam da sam se i ja zapitao da li cu ikada moci opstati ako ostanem bez i ovo malo paznje koju mi ljudi poklanjaju,sta onda ,sta onda kad sam tako slab bez onog starog ja u sebi,.. Shvatis jednu stvar koja ts se namece sama posebi ,bez obzira htjeo ti to vidjeti ili ne,poslije nekog vremena shvatis da treba preduzeti neke drasticne korake,da nije dovoljno ostati u kuci skidati se ,tugovati i cekati da sve to jednog dana prode,nego cak mozda napraviti i neke od stvari od kojih si se prije uzasavao i pomisliti a kamoli uraditi ih,evo ja se toga moram spomenuti recimo odlazak u komunu ,spominjem to zato sto je to bila jedna od stvari od kojih sam se ja uzasavao ali je dosao momenat kada sam shvatio da je to ona drasticna promjena koju moram napraviti..Teskoje ici protiv samog sebe i uraditi nesto sto ti se nesvida,ali to je pocetak pobjede,i jedino tako moze doci promjena u nase zivote..Teze se boriti protiv samog sebe nego protiv hiljadu ljudi,ali to je pocetak a svaki pocetak je tezak..Procitao sam ovaj tvoj post koji je stvarno kratak ali ovih par tvojih rijeci puno toga govore,svi mi koji smo imali problem dobro znamo to o cemu ti pises,.Drago mi je da nisi pun sebe kao sto ima nekih ljudi i misle da su za dva mjeseca rijesili svoj problem,nego si iskren i rekao si bas onako kako se osjecas..Buraz ,mislim da je vrijeme za drasticne promjene...Znam jednu stvar svaki pocetak je tezak ali isplati se ...Isplati se upoznati novog sebe i reci onom starom jednom zauvijek DOVIDENJA...
Drzi se legendo!!!!!!
PsYchO wrote:Sta sad, nakon sto sam dva mjeseca chist, nakon sto sam imo djevojku za koju sam mislio da je prava i sa kojom sam prekinuo prije 3 dana.
Sta sad kad me to boli vishe nego najveca kriza, kad udara u srce, mozak, glavu.. Sta ?

Heroin, nanovo ?

Jedna ljubav, drugom.. pa tako iznova.

Osjecam se mnogo mnogo slab
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
joesspappa

Post by joesspappa »

Potpuno bih se slozio sa Davorom da je napisao umesto
Isplati se upoznati novog sebe i reci onom starom jednom zauvijek DOVIDENJA
sledece : Isplati se upoznati novog sebe i reci onom starom jednom zauvijek ZBOGOM !
Preterana euforija ili razocharenje dovode, nas zavisnike, kao ljude sklone grehu, da ga tako nazovem, u neko apatichno stanje koje je potrebno na silu prekinuti. U tom periodu u kom se nalazish i o kom prichash psajko, ja sam doziveo najvece lomove u zivotu. I preziveo. Bez droga, alkohola, lekova... I mene je ostavila, ne devojka, nego zena, ona za koju sam bio vezan i u dobru i u zlu, otishla sa detetom, ostao sam... potpuno, sa par (bukvalno par = 2) ljudi koji su mi bili podrshka. Ali nisam se predao, nisam zeleo da se vratim na josh vece zlo... Shvatio sam da su te stvari koje su se desile bile posledica drogiranja, drogiranja koje je opet bilo posledica neceg treceg. Neceg shto je u meni chuchalo godinama. I svojski se potrudio da pronadjem te uzroke... Strahove... strahove koji su ma kolko drugima izgledali smeshni ,meni bili nesavladivi... do onog trenutka dok se nisam sukobio, suochio... i pozeleo jedno, da zivim... da ih se otresem kao ker posle kishe... od glave do repa... da ne ostane nijedna kapljica tog straha... U tom periodu, kao i sad, potpuno sam bio posvecen sebi. Svojim nacinom zivljenja, svojim emocijama... svojim pokushajima da prebodim depresiju... da nastavim da zivim chisto...
Panta rei. Zamisli bilo koju situaciju. I njeno najbolje i najgore reshenje. I zamisli svoj osecaj u jednom, odnosno drugom sluchaju. Pripremi se, za bilo kakav ishod. Sta god da se desi, imaces spreman odgovor, spremnu reakciju.
Izlaza ima. Samo se treba pomuchiti. Sukobiti se sa samim sobom, jeste teshko. Ali, ubediti sebe da je ono sto volish da cinish pogreshno, to je josh teze. A najteze je pomiriti se sa tim. I krenuti dalje. Popraviti popravljivo, zaboraviti uchinjeno. Oprostiti. I ici dalje. Samo dalje. Sve dok se jednog jutra ne probudish zadovoljan, sa glupim kezom na usnama, i mishlju ucrtanoj u glavi, e coveche uspeo sam, ja sam dalje. Dalje od onog shto sam bio. Dalje od nezadovoljnog. Dalje od losheg. Dalje od onog sto sam i mislio da mogu. A blize pobedi.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
dete svemira

Post by dete svemira »

ZAO MI JE,ALI MORAM DA SKOCIM.....

Postavio si pitanje:Sta nakon ljubavi?
DA JE BILA LJUBAV,NE BI BILO ,,POSLE,,

1.U samom skidanju prvih par meseci-Volis samo sebe.Tu ljubav treba da stvoris.Devojke,cice....sta god.....su tu....
Nemoj graditi ljubav,jer ostajes povredjen....Cekaj malo da prodje vreme....
-Ides opet glavom kroz zid....

2.Pogledaj se u ogledalo!
Koja je razlika izmedju tebe pre tri meseca,i sada.OVOG TRENUTKA!

3.Neki ljudi veruju uvek da je to ono pravo....vrlo cesto se ...TO JE LJUBAV.

NE VRACAJ SE DOPU....PREZIVEO SI JBN 3 MESECA....ZEZNI CICU,BAR NJIH TJ NAS IMA....

POZ.
Misli koje misliš
su život koji živiš.
dete svemira

Post by dete svemira »

joesspappa:

s obzirom da kuckas,jer to znaci da su stvari dosle na svoje? :smt006
Misli koje misliš
su život koji živiš.
PsYchO

Post by PsYchO »

Hvala, ali ja josh nisam posusto.
Nije to neshto za divljenje, ali mislim ako ovako nastavim, ako svaku noc kada legnem samo nju vidim, vidim nas zajednicki zivoit, slike se mjeshaju, ali ochi ostaju otvorene.
Ne spavam i ne jedem.
Skoro pa nikako.
Tesko mi je, jer znam da je to bila prava ljubav, i da je volim vishe nego sto volim ikog ukljucujuci i porodicu.
I to nece proci, ali sve teze i teze mi se pretvarat da sam dobro, kad nisam, kad patima mnogo.
Zato sam i postavio temu ovde vezanu za nalorex ia kako ga nabaviti, ali evo, danas sam saznao i da ima u sarajevu, i da je moj drug ugradio implant, i da ima nalorex ili bilo koji drugi blokator tamo gde je on uzeo.
I dobio sam broj, i nazvacu sutra, ja ili moja stara, jer .. tek tada mogu biti siguran da ga necu uzet, sad sam previshe slab.
Hvala vam..
..all that is gold does not glitter..
Vlado_M

Post by Vlado_M »

joesspappa wrote:Potpuno bih se slozio sa Davorom da je napisao umesto
Isplati se upoznati novog sebe i reci onom starom jednom zauvijek DOVIDENJA
sledece : Isplati se upoznati novog sebe i reci onom starom jednom zauvijek ZBOGOM !
Preterana euforija ili razocharenje dovode, nas zavisnike, kao ljude sklone grehu, da ga tako nazovem, u neko apatichno stanje koje je potrebno na silu prekinuti. U tom periodu u kom se nalazish i o kom prichash psajko, ja sam doziveo najvece lomove u zivotu. I preziveo. Bez droga, alkohola, lekova... I mene je ostavila, ne devojka, nego zena, ona za koju sam bio vezan i u dobru i u zlu, otishla sa detetom, ostao sam... potpuno, sa par (bukvalno par = 2) ljudi koji su mi bili podrshka. Ali nisam se predao, nisam zeleo da se vratim na josh vece zlo... Shvatio sam da su te stvari koje su se desile bile posledica drogiranja, drogiranja koje je opet bilo posledica neceg treceg. Neceg shto je u meni chuchalo godinama. I svojski se potrudio da pronadjem te uzroke... Strahove... strahove koji su ma kolko drugima izgledali smeshni ,meni bili nesavladivi... do onog trenutka dok se nisam sukobio, suochio... i pozeleo jedno, da zivim... da ih se otresem kao ker posle kishe... od glave do repa... da ne ostane nijedna kapljica tog straha... U tom periodu, kao i sad, potpuno sam bio posvecen sebi. Svojim nacinom zivljenja, svojim emocijama... svojim pokushajima da prebodim depresiju... da nastavim da zivim chisto...
Panta rei. Zamisli bilo koju situaciju. I njeno najbolje i najgore reshenje. I zamisli svoj osecaj u jednom, odnosno drugom sluchaju. Pripremi se, za bilo kakav ishod. Sta god da se desi, imaces spreman odgovor, spremnu reakciju.
Izlaza ima. Samo se treba pomuchiti. Sukobiti se sa samim sobom, jeste teshko. Ali, ubediti sebe da je ono sto volish da cinish pogreshno, to je josh teze. A najteze je pomiriti se sa tim. I krenuti dalje. Popraviti popravljivo, zaboraviti uchinjeno. Oprostiti. I ici dalje. Samo dalje. Sve dok se jednog jutra ne probudish zadovoljan, sa glupim kezom na usnama, i mishlju ucrtanoj u glavi, e coveche uspeo sam, ja sam dalje. Dalje od onog shto sam bio. Dalje od nezadovoljnog. Dalje od losheg. Dalje od onog sto sam i mislio da mogu. A blize pobedi.
Prijatelju, nadam se da se neces naljutiti...

Zvucis mi poput autora pozitivnih ruzicastih slatkastih knjizica tipa Moc podsvjesti, Kako promijeniti svoj zivot u 20 lekcija, 10 jednostavnih nacina za podizanje samopuzdanja i samopostovanja itd... Jos samo da izdas svoj video kasetu i kao guru putujes Amerikom i pokazujes porculanski osmijeh debelim domacicama ispranog mozga i ostavljenim sjebanim zenama na kilogramu valijuma dnevno i to.

Mislim da nisi iskren u potpunosti. Nije bas toliko dobro i toliko lako.

Pozdrav.
davor

Post by davor »

:)
davor

Post by davor »

I ja mislim da si malo pretjerao,nije sve bas tako ruzicasto i lako!!!
Post Reply