"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

cokapeace

Re: "Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Post by cokapeace »

BEBO,PA FALIĆEŠ MI OVDE STRAAAŠNOOOO!!!!! :shock: :smt087 :smt086 :smt086 :smt086 ..KUCKAM TI PORUKE ZATO,ako se rešiš,možeš i na istok kod mene,ali je okolina šou,pa se možda vidimo kad i ja odem odavde,NEK TI JE SA SREĆOM BEBICE MOJA !!! I ja ću to isto da uradim uskoro!
LJUBIM TE ,LJUBIM TE,LJU.....
WT GADE,I JA SAM ZA TEBE UVEK DOSTUPNA !!!
:smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt052 :smt052 PDT_Love_08 PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
zvrky

Post by zvrky »

Aaaaaaaaaaaa zasto se osecam kao da vise nece doci :cry: Beboooooooooooo ne oprastaj se tako surovo od nas :cry: Postoje internet cafe-i nisu mnogo skupi...pls javi se...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

:cry: :roll: :roll: :roll: :cry:
This must be a bad trip
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Zvrki je upravu......za kefe internet...nisi fer majke mi moraš se javljati kako znaš i umiješ....pusa :axe: :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

MOLIM TE IZVINI PO 1000 PUTA, NISAM BAŠ U SVE BILA UPUĆENA, MOLIM TE OPROSTI MI to je neki moj način pisanja, očito sam golemo ali nasvjesno i ne namjerno pogrješila, nemoj da me odbacuješ.......i onako sam odbačena od svih, cijeli dan ne mogu suze zaustaviti, i kad mi je maloprije uspjelo da se smirim ja pročitam da sam pravo usrala, e sad ih bog neće zaustaviti, ma ustvari nije to tvoja stvar da me razumiješ nego ako možeš da mi oprostiš, to bih mi mnogo značilo.....ako sam te toliko uvrjedila onda jebi ga ja sad te riječi ne mogu ispraviti niti izbrisati :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
rajouno

Post by rajouno »

shta ti je ludice...da samo znash kako moje sad teku..chini mi se swe bih dala da mogu dawas sad zagrlim...swe i luksuz,pamet,ljepotu...jebesh swe to kad sam dushu djawolu prodala.E NECE BITI PO NJEGOWOM!
NARAWNO DA CU ICI U INTERNET KAFE,CHIM SE SMJESTIM.
pisala sam wam wecheras tekst od sto km,ali mi se komp diskonekt. i swe mi izbrisao...josh wishe mi doshlo da urlam.
umorna sam.majka ne pricha samnom...nemam snage ponowo da kuckam,sutra cu ispochetka.puno was wolim ,ewo swetac je danas ,SWETA PETKA-na owaj dan,zaklinjem se da was nikad necu pustiti da odete iz mog ziwota...makar was wijala na kraj swijeta. :axe:
chujemo se sutra.idem da zapalim cigar...i da cutim...budite dobre bebice moe :D
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Ajde ajde nema plakanja,sta vam je? Kakve suze? Necu da cujem to ...mnogo mi je tesko kad vas vidim ( citam ) u ovakvom stanju i raspolozenju u kakvom ste sad ,nemojte ovu stvar otezavati jos vise...Bebo mnogo si mi tuzna ...ili bar tako delujes :smt090 :goodman: :heart: PDT_Love_01
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

Bebo,nemoj tako..ako još nisi sigurna šta je najbolje za tebe da uradiš,stani,razmisli,i onda odluči..napravi "listu"- "ZA" i "PROTIV" ! Nije smak sveta ,šta god da odlučiš,rešiš se,predomisliš se...sve će vremenom doći na svoje,a i ja sam tu,u pola noći ako treba!
Ljubim te,ne bedači se.Razmisli dobro,udahni duboko,i tek onda,smirena kreni u pravcu za koji misliš da je najbolji za tebe!
HILJADU POLJUBACA I OGROMAN ZAGRLJAJ !!!!
WT TVOJA PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18 :smt056 :smt056 :smt058 PERVERZNA !!!
This must be a bad trip
rajouno

Post by rajouno »

tuzna sam jer idem iz moje kuce...ali odluchila sam,sinoc nisam mogla da spawam hiljadu i jedan koshmar sam imala...mnoge sam ljude powrijedila swojim potezom,ali moram misliti i na sebe,owdje imam sigurnost,toplinu...ali ne i slobodu,predugo je za mene chekati da zawrshim fax da bi otishla odawde...moram da pokusham sama,moram...ewo danas mi je seki rodjendan,a ja nijema-ne znam ni shta da joj kazem...baka kod koje idem me obozawa,ali je jedna mudra zena...ko zna zashto je owo dobro...majka i dalje cuti,mozda misli da cu se predomisliti..mada widim da je i njoj dosta swega(a wolim je to samo bog zna)...pokushacu,pa ako ne ide...na bus ,2h woznje i kuci.ali dacu swe od sebe da se to ne desi!jubi was beba
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Pa sto je to toliki problem ,ne ides na kraj sveta ...ides kod bake koja je 2h od njih sto prave toliku dramu? I idi lepo cestitaj sestri rodj. izljubi je i popricaj sa njom,objasni joj da ces i dalje biti tu za njih,da ih i dalje volis ali jednostavno moras da se odvojis radi sebe i da je to logican sled dogadjaja tokom zivota...jbg !
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply