Čavrljanje

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

rajouno

Re: ZVRKY

Post by rajouno »

alooo,bwe shta sad tu miljana-ovo-ono..kad lepo znash da smo JA I TI ,prwe prichale o tome,chak i na pp kad sam ti se jadala o o mom josh ne istrazenom tijelu,19-te god...pa josh upadoh u 3ku,eh da znate s kim sam se iskombinowala...moje dwije najwece ljubawi(i muskaa i zenska(drugarica))-ispostawilo se,da je to bila najweca greshka u mom ziwotu...narawno nikad wishe tu drugaroicu nisam widjela,a ni ona mene :-D
a posle je bilo diwljnje po bg klubowima,ali obichno u krugu nashih prijateljica :-D ...mada,drzala sam se dostojanstweno-heheh,kao ja necu...nisam ja za to...wec sledeci min,widish chupanje i duboke uzdahe u nekom uglu :smt044 :smt043 :smt082 :smt082 :smt073
heeee :-D :-D
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

bitno je da mi osnujemo klub,pa cemo posle lako...otwatram na OD ..predloge za naziw kluba,inache swaka od was ce morati da ostawi kap krwi kao znak odanosti i lojalnosti klubu hehheheee :-D :mrgreen:
PER ASPERA AD ASTRA...
cokapeace

Post by cokapeace »

Krvopijo jedna..hi,hi,...da nisi ljubomorna Bebice?! :shock: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
cokapeace

Post by cokapeace »

P.S . Ja sam malo suptilnija..kikiki:
wec sledeci min,widish chupanje i duboke uzdahe u nekom uglu
...Ja uglavnom zaglibim na podijumu diskoteke... :smt082 ...ne volim ćoškove...nema mesta.. O:) O:) O:) :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
This must be a bad trip
rajouno

Post by rajouno »

da narawno da sam ljbomorna,zar se nismo pwo ja i ti bebile i mazile...i swashta neshto..a i napisala sam ti u pm,i sad odjednom ja treba da se izjasnim?
e,coko,coko...samo iskoristish -i furash dalje,neka,neka...a da nije bilo mene klub bi ti postojao samo kao misaona imenica [-( [-( [-( PDT_Love_14
WOKIM JA TEBE DO ZEZDA!
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Qq pocela je ljubomara ...cccc... vidi ovako da vam kazem nesto ,ja znam da bi to uradile ili ste vec negde uradile ali ja sam pitala konkretno za nas ovde znaci da li bi se usudile da se sve to desi ovako preko nekog foruma bla bla i onda dodje do upoznavanja i dalje se prica zna....? Evo moj odgovor bi glasio ...ako bi se ispostavilo da ste stvarno ovako pozitivne kao sto ste i ovde na forumu ...bi usudila bi se. Ko je imao ranijih iskustava to me mnogo i ne zanima :-D a sad aj brisite tamo na novu temu da nas sanela ne bi obrisala sve cetiri hahahahahahhaha cmokaaaaaaaaaaa
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

da,da ..postawila sam temu na OD,pa amote tamo :-D otworicu josh jednu ,pa da mlatimo dobeswesti...
PER ASPERA AD ASTRA...
dete svemira

Post by dete svemira »

heheehehheeheeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Moram nesto da vam objasnim

Legadema je nebeska svetlost,tj fenomen koji napada otpozadi.......Nesto nalik munji.

e,pa sad.....

ja bi volela da budem na takvom mestu,da moze samo legadema.....hm.....niko iza mene.....

eto,toliko od mene.....

Nadam se da pametni ljudi nece ovo citati......

Ali,heehehheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Misli koje misliš
su život koji živiš.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Šta ima novo :?: evo ja nabavila novu igricu i odoh pucat pleja do besvjesti...........cmookić :D :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
cokapeace

Re: Čavrljanje

Post by cokapeace »

Kakva igrica PROČITAJ ME ?!

BEBO ne budi ljubomorna!Znaš da te volim( i...Zvrki,I Miljanu,....i ovu moju malu...,i....)ZVUČIM KO NEKO MUŠKO-ŠTA STE MI URADILEEEE!!! :shock: :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
This must be a bad trip
Post Reply