KAKO PREPOZNATI NARKOMANA

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

mers

Post by mers »

eto vidis..sve je to slicno,mislim na nase price samo sto sam se ja okrenula i otisla...ostala sam ovde na forumu cisto da nekom pomognem ako mogu..da onim devojkama koje odluce da napuste,pri tom ne osudjujuci one koje ostanu,dokazem da se sve moze...samo pogledati unapred svoj zivot i shvatiti sta zelimo..svi imamo izbor..naravno to je lako reci.
mers

Post by mers »

uhuh..kakvi teski dani ...evo prodje mesec dana od kada nisam sa s.. i iskreno malo mi je bolje ali nisam se bas pomerila sa osecanjima...moracu ga nazvati ali samo da vidim kako je..najgore od svega je sto je kraj i sto to nije neka prevara pa mozes oprostiti kad tad..ovo je najgore,ali zivot ide...htela sam samo da napisem da ga od tad nisam videla i ne znam da li je bolje ili gore ali tesko mi je..kazu drugarice ajmo u grad!!a ja se pitam gde???ako odem na narodnu onda cu se napiti i prekukati..a na nesto drugo..samo cu gledati da li je neko tu ko ga poznaje i uopste ja sam jedna izgubljena ovcica koja ne moze da nadje svoje stado..i zato kad mi neko kaze vreme ce sve izleciti,ja se pitam jos koliko vremena.??..cmokic za sve
mers

Re: KAKO PREPOZNATI NARKOMANA

Post by mers »

u kom smislu ima li nade?ja sam svoje sa s zavrsila..mislim da je tako najbolje..proslo je dva meseca i veruj mi sve se preoboli..tesko ali ipak se preboli...samo napred idi..ceni sebe i svoj zivot...
mers

Re: KAKO PREPOZNATI NARKOMANA

Post by mers »

sta da ti kazem.jeb...ga!
Post Reply