Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Hvala...ali neka...za 7 god to nisam uradila -pa neću ni sad(UDALA SE?! NEEEE!!!!)
A za decu...pa...dogovorićemo se već...ali uzmi u obzir da sam igračica,i da neću da skenjam liniju(narcis!)
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
ma ne znam sta da radim, sa alkohola se necu i ne mogu skinuti, ovo ostalo mislim da imam snage da ne koristim vise (ali ne znam imam li volje) kontam da samo ganju siljim...
ma ako si toliki idiot, idi vidi i kako je to..fino ti ljudi govore nemoj, ti hoces, sta cekas, furaj pa nam placi za koji dan...nekima ljudima se izgleda nemoze pomoci....................................
cokapeace wrote:Hvala...ali neka...za 7 god to nisam uradila -pa neću ni sad(UDALA SE?! NEEEE!!!!)
A za decu...pa...dogovorićemo se već...ali uzmi u obzir da sam igračica,i da neću da skenjam liniju(narcis!)
i ja sam uvek bio protiv formanlosti,kad si mogla posle jednog da se vratis u formu,mocices i posle 5 nego kad nastupas negde da te gledamo;)
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Ovaj put si TOTALNO U PRAVU!!
Ako ne želi sebi da pomogne-PA KO ĆE MU ONDA POMOĆI?!!! :smt023
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Halide, brate napaćeni meni je 25 godina i pucam se od šesnaeste sad sam čista tri mjeseca tako nešto ma ne brojim dane a lupala sam se svim mogućim drogama a najviše kokom tri duge godine pomozi sebi na vrijeme i ne pomišljaj na H nisi bezveze otvorio ovaj forum, valjda osjećaš da je vrijeme da staneš i da ne kreneš u još gore nego što je sada. Ako ne želiš sebi dobro, kome ga onda želiš????????
Svi smo uz tebe ..... samo nas čitaj i PAMTI
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
@Hali gali Ti si već na hali galiju, da li ćeš sići s njega il ćeš nastaviti s vožnjom to ZAVISI SAMO OD TEBE. Šta ti god ko kaže, ti ćeš uraditi po svom. Ako ne siđeš sada, čini mi se da je Raskorakova prognoza najtačnija.
Niko neće naći smisao tvog života, to moraš odraditi sam. Drugi ti mogu pomoći, ali samo ako ti to želiš. Budi jak, bori se za to da budeš čist. Ne trpaj smeće u sebe.
Pročitaj priče ljudi koji su uspjeli, priče ljudi koji se bore svaki dan kako bi imali jedan čist dan više... kako bi bili bliže normalnom životu.
o chemu ti prichash chowjeche/toliko ti je dosadno u ziwotu ili shta...nashe ispowjesti ti djeluju kao sf..ili shta,neki extra dobar horor pa bi i ti da probash da budesh glawni lik?izwini na surowosti,sanela je u prawu..prochitaj djelic nekih ispowesti...pa sjedi razmisli jedno 5 dana,pa nam se jawiu da widimo shta si odluchio...ZIWOT_ILI _HOROR
....šta ima brate kako se osjećaš nadam se da ide na bolje, imaš od mene veliku podršku samo se čuvaj, i sve će doći na svoje mjesto......vjeruj meni neukoj hahahaaaaaa mala šala pozzzzzzz :rock:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.