POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sanela

Re: POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Post by sanela »

Hej Marko, jesi li razmišljao o tome da staviš malo pozitivniji avatar? Ovaj mi baš ne ide uz priču skidanja s droge...
marko PSY

Post by marko PSY »

Sada sam bio potpuno iskren kao i uvek a to sto je avatar negativan iskreno se nadam da ce u utorak biti maksimalno pozitivan!
sanela

Post by sanela »

marko PSY wrote:Sada sam bio potpuno iskren kao i uvek a to sto je avatar negativan iskreno se nadam da ce u utorak biti maksimalno pozitivan!
OK, držim ti palčeve da istraješ :wink:
Čuvaj se
marko PSY

Post by marko PSY »

Sanela tebi puno hvla ali sta ostali misle o tome jer je program slican Drajzerovoj s obzirom da je glavna doktorka bila tamo na usavrsavanju!!!!Dali je recimo reto centar Avala bolje i pametnije rasenje?????????
cokapeace

Post by cokapeace »

Marko,kako je?! Nema te!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
marko PSY

Post by marko PSY »

Pa onako sam trenutno.Keva mi svakog jutra smucka pola nalorexa u vodu i da mi da popijem. :drinkers: ...jos da nije inako gorko.....Ali terapija koju imam svakog dana me izlujuje ali moram sta da radim.Danas smo keva i ja bili na psiho terapiji koja jee kolektivna i smesna!Niko mi neda misljenje o Avali????????????????????
Sa doktorkom nemogu da nadjem zajednicki jezik jer ja govorim kao i svi mi mojih godina a ona govori 'knjiski'!Nisam siguran u sebe iako vecu volju nikada nisam imao da ostanem cist.Plasim se da ce doci heroin koji mi tada obuzme mozak ali sam isto tako siguran da ce mu to biti poslednji put!!!!

POZDRAV SVIMA!!!
rajouno

Post by rajouno »

ne lupetaj,zadnji put..owo -ono...nego sad fino cuti,trpi,slushaj i poshtuj swe shto ti se kaze :axe:
wjeruj mi od swi h ljudi owdje najmanje sam se nadala da cesh ti pokleknuti...sjecash se dawno zapochete spike,twoje zelje snage...poz.postowa...i shta bi?jedan lajn pogazi oono shto marko reche... :mrgreen:
stalo mi je do tebe,zato te i ne tjeshim...ali po mom mishljenju masja,morash to raskrstiti u glawi..ne mogu da wjerujem da ti i sad posle swega shto si naprawio prolazi misao kroz glawu'bojim se da me opet na obuzme dop,ali to bi mi bio zadnji put"
kako zwuchi patetichno,samosazaljiwo,jadno...alo bre imash milion i jednu priliku,owo ti je zadnja imam osjecaj-slushaj swe shto ti gowore,nece te oni swojim 'knjishkim' razmishljanjem zaboga uwrijediti..jer to nisu iskusili-drzi se bre terapije,trazi antidepresiw-i karantin za tebe druze moj.
kako sam ja swe preziwjela,ajde reci mi!josh sam zensko..ranjiwa,sama..osjetila swu surowost ziwota na ledjima....a ipak u meni i dalje skakuce ona mala dewojchica,kojoj je naweca zelja da joj tata kupi sladoled...koji mi je nazalost kupio swega mozda 2 puta uz ziwotu..toliko se sjecam....eto tako se sad osjecam...nezashticenom,i malom dewojchicom-ali nadaswe hrabrom i jakom!shto i dokazujem wremenom...imala sam samo swoju sobu i forum..ni sa kim nisam prichala...i ewo gdje sam sad-POLOZILA SAM ISPIT POSLIJE GODINU DANA I TO SA DESETKOM...kad sam izashla sa faxa...samo sam pogledala u nebo i krenule su mi suze...ewo i sad ce

drzi se mare,pliz
PER ASPERA AD ASTRA...
marko PSY

r

Post by marko PSY »

Ama kako i sta je resenje za osnovan zivot:
Keva radi u propaloj firni a plata im kasni 4 godine!!!
Sestra zavrila neku visu ali posla za nju nema!!!!!
Gazda dolazi svakog 5-og za kiriju dcomesecno tako da ga hvala bogu vidjam jednom u dva metra.Tada moram da mu dajem 200evra,pa onda sve ostale racuna koje poseduje svaka porodica da on vizuelno vidi da ga ja postujem!!!Mesecno za te stvari pucam izmedju 50 i 80evra.Znaci samo za to meni i kevi treba savakog meseca izmedju 150 i 180evra plus onova garderoba,HRANA na koju odlqzi pi meni najvise para pa mi recite sta da radim u ovom gradu osim dilanja necega???Zeleo bih posao kada zavrsim sa tom terapijom ali se nasim docamo to bas i be cima!!!!
Neznam sra vise da van kazem?
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

ČAO, DA LI JE DOKTORKA GLEDALA OVAJ FORUM,AKO JESTE SIGURNO ĆE JOJ BITI JASNIJE KAKO SE MI BORIMO ZA SEBE I DA OVO NIJE NIŠTA BEZAZLENO.....MA SHVATIT ĆE ONA NEKE STVARI,OVO TI GOVORIM JER SAM I JA SVOJOJ DOK.ISTO REKLA I VIDJELA JE DA SMO SVI U ISTOM SRANJU I DA SE TRUDIMO JER NE BISMO BEZVEZE PISALI SVOJE ISPOVJESTI I KAKO SE JEBENO OSJEĆAMO.....A TI KRALJU MOJ BUDI UPORAN,NE ODUSTAJ TAKO LAKO,JA NE BIH VIŠE U TE VODE NI PO KOJU CJENU DOSTA JE BILO GLUPIRANJ I LUDOVANJA SAD JE DOŠLO VRIJEME DA SE UPOZNAMO SAMI SA SOBOM I DA ŽIVIMO NORMALNIM ŽIVOTOM KOLIKO JE TO MOGUĆE,A MI SVI MOŽEMO PUNO TOGA I BEZ JEBENE GUDRE PUNO POZDRAVA I ČUVAJ SE... :D 8) :lol:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
rajouno

Post by rajouno »

shta se deshawa marko?znaj da nisi jedini koji ima neke probleme...tipa nowca,moji su proswetni radnici...imaju nas tri,tj ziwim sa ochuhom,majkom i dwije polusestre -otac mi je u hrwatskoj...ne widjam ga chesto...shta mislish odakle njima pare za moje bahanalije,i lijechenje?ali ,polako...swe se da rijeshiti!JEDINA OZBILJNA STWAR U ZIWOTU SU DWA KUBNA METRA NA NEKOM GROBLJU,SWE JE OSTALO SHIT!Ne znam ko je owo rekao,ali pochinjem shwatati polako...drzi se i jawi se :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply