stwarno smo prsle,majke mi.mada joesspappa nas je pohwalio,mnogo mu se swidja owa nasha "zenska" igra(hee,ubice me)...ewo,mozesh i ti sa nama

...proshiricemo klub,definitiwno
ja ewo konachno pomjerih dupence i odoh na trchanje,mada ako izuzmem chinjenicu da su sestre cijeli dan preplakale za toshem proeskim,i slushale swet plus...in memoriam-ja sam cijeli dan extra.ne znam shta mi je

.zao mi choweka bre,iako ga nisam slushala...rijetko...zao mi njegowe mladosti,i ljepote,chini mi se da je bash bio ok lik.knjiga iz uprawnog se sama 'ponudila',doshao drug iz kg..ispostawilo se da je ima kuci,jeee.sutra idem na kafu sa njim.jedna briga manje
iwan mi se jawio!widish kad je chowjek pozitiwan...krene neshto da se deshawa,do juche bre sam mislila da ce se owa planina u blizini sruchiti na mene,i zatrpati me swojim kamenjem..i niko nikad nece ni znati da sam postojala
inache,sa iwanom sam se poswadjala..ima desetak dana...bash mi je falio,ali ubjedjiwala sam sebe da je bolje tako-zaborawicu ga...danas widim njegowog druga skochka na tw-u,i bash razmishljam o njemu....posle jedno sat stize sms...i cant beliewe it...
bash sam ga zadnji put zestoko napushila,i jasno mu stawila do znanja da ga ne podnosim,ili chak shta wishe mrzim.mislila sam da ce shwatiti to ozbiljno...ali eto trebalo mu je 10 dana da ubijedi swoj super ego da mi se jawi
ja mu se ziwa ne bih jawila...mada nishta to nije promijenilo,razmijenili smo par poruka i to je to.widjecemo...
NECTAR LIFE 100% KAZE:"ZIWOT MOZE BITI SAWRSHEN..."
IZGLEDA DA MOZE...PONEKAD MI TAKO MALO TREBA...
LJUBI WAS BABY!
PER ASPERA AD ASTRA...