Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
ili je u_rao stvar ,ili nas ne voli više :crybaby: !!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
tu sam bre,sta vam je,samo nisam dolazio na forum,malo kao ucim,blejim i tako,nemam pojma,kad dodjem ovde onda mnogo razmisljam o dopu,a trudim se da ga zaboravim sto pre
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
i da,ovaj novi izgled foruma je bzvze,ne mogu da se snadjem,mnogo je bolje bilo onako,bez ovih reklama i sran_a
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
rajouno wrote:NAL,zar ja upalim komp poslije cijelog dana uchenja ...i pada mi glawa na tastaturu od umora(ebem ti prawo)...i shta widim...tebe nema!?neshto je trulo u drzawi danskoj
nadam se da si okkkk
prava studiras ccccc ja bas to ucim,radno pravo,ustavno pravo,kancelarisko poslovanje itd itd aaaaaaaaaaaaaaa
drago mi je što si se jvio ja sam se pravo zabrinula,vjeruj mi.....kako si i kako se osjećaš?? nemoj misliti na taj prokleti dop,jebo to stari....pročitaj šta sam ja zadnje napisala......bilo bi mi drago,druže stari....idrži koliko možeš a ako ne mogneš onda kralju moj samo piši,piši,piši.....mnogo pozzzzzzz....... .........
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
dolazim na more da ucimo zajedno,ne vredi drugacije
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~