Opet je slagao...kao da ja ne znam kako izgleda kad je neko...........kao da i sama nisam bila u paklu....klasika(njegova):prvo sitne laži, pa malo veće...pa...

....S'tom razlikom što sam ovaj put reagovala odmah...rekla sam mu :"Što bre nisi našao neku zatucanu brdjanku,pa da nju lažeš do mile volje...svaki put te provalim,a ti i dalje pokušavaš...pa i konj bi do sada shvatio da više te smešne laŽI NE PALE KOD MENE..."
Danima samo posmatram i ćutim...vagam...i shvatam polako-da mi je sve manje stalo...znajući sebe,da nemamo švrleta-ne bi mi oči video više...
Kivna sam na njega i ono njegovo:"Volim te skituljko najviše na svetu!" I još više sam kivna na sebe -što mu svaki jeb_ni put uspe da me izbedači.....Ne padam na slatke reči,ne reagujem,nikakva osećanja kod mene ne vidi...ali u sebi VRIŠTIM!!! :smt088
Pričam mu o komunama,blokatorima...on me "uverava" da MU TO NE TREBA!!HA!HA!
Ne treba mu isto koliko i meni vazduh koji dišem...
A njegova ćerka (bukvalno)samo njega ima...a ja odavno nemam više snage ni volje da se borim za sve njih...
Vreme je da se borim za sebe i švrleta....
Boleće,...BOLI....neka se vreme igra još malo,ja u pakao za njim ,ponovo,više nikada neću da krenem....sam bira svoj put...
A ja sam

.....Ali ne zauvek!!!
TO ZADOVOLJSTVO NIKOME VIŠE NIKADA NEĆU PRUŽITI !!!!