Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
ma moram da ucim,a ne znam,necu,ne mogu aaaaaaa agonija
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
znam kako je , ja u ponedjeljak i utorak imam po ispit... a samo bi sjedio uz more i rolao debele jointove... jebi ga treba izdržat... odgovor je u nama, ali je pogrešan... haha drž' se brate... što god bilo nemoj samo po starom... poz s mora
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
ma boli tebe uvo ti si na moru,nije lose to,samo malo je bzvze zimi,sta radite zimi
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
preživljavamo... malo toga je tako depresivno kao mali gradić na moru tijekom zime... na ulicama nikoga... kafovi rade do 11-12... smor... treba izdržat... ovo mi je 2 zima ovdje nakon 10 godina, i nije mi uopće svejedno...
jebi ga... zato je ljeto haj... ne moš imat sve... kažu...
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
to si u pravu,ne moze covek da ima sve u zivotu,mada mnogi misle i hoce sve
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
NAL,zar ja upalim komp poslije cijelog dana uchenja ...i pada mi glawa na tastaturu od umora(ebem ti prawo)...i shta widim...tebe nema!?neshto je trulo u drzawi danskoj
nadam se da si okkkk
NORMALNI...GDEEEE SIIIII?!
Doći ću tamo i iščupaću ti uši ako nastaviš da nas sikiraš!!!! :smt075 ...fališ bre ovde... :smt089 :crybaby:
:smt058 ...a sad odo nazad u krevet da :smt015 :smt015 :smt015 :smt015 :smt015 :smt015 :smt015 :smt015 ustala sam jaaaakoooo rano.....nije to za mene,k, iki
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
VOZDRA POZITIVAC. PDT_Love_04
Evo vidim, da nas raja polako spajaju, možda bude nešto od nas<, hahahahahahahaha....
Valjda ti djevojka neće biti ljubomorna. U vazduhu je elektricitet. Razumjeli smo se. Imamo mi još mnogoo čemu razgovarati. To ćemo izazatvorenih vrata...hahahaha.....
E raja sad nas zezajte koliko hoćete. Poslije one ispovijsti od maloprije, oraspoiložili ste me pravo. Hvala vam i nastavite tako please......
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.