jos jedna ispovest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

malena_maca111

Post by malena_maca111 »

pa gde si ti? Cim se bavis ovi dana odaka si streight? I gde ti je riba? drzi se.
cokapeace

Post by cokapeace »

Normalni kako je drugar?!
KIssić! :D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

Maco nemoj tako riba,devojka,tu mi je,i bas se volimo :)
pa ovih dana spremam neki ispit vezan za posao,ima da se uci mnogooooo,a ja tako ne mogu da ucimmmm aaaaa necuu,a moram

Coko pa nije lose,vidis da sam usao u skolske vode,ucim nesto,kao,shatro gistro :)
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
malena_maca111

Post by malena_maca111 »

ma super je da se vi volite..al zar te nije skoro htela ostaviti?? Nego fino nema ti od ispita nista dok dobro stolicu nezagrijes...al dobro... pa sad fino sedi i bubaj...................
rajouno

Post by rajouno »

uchi,uchi...i ja ne moguuuu,al moram...jer kad nauchim i polozim ispit-jako se lepo osecam...snaga wolje!uziwaj! :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
nenormalan-a-lud

pa fora je u tome sto ja ne znam da ucim,ja ne studiram,ovo je nesto vezano za posao,kao neki ispit,ja sam jedva srednju zavrsio,a ni tamo nista nisam ucio,tako da mi je to problem,uzmem ono,pocnem da citam i posle druge strane shvatim da u stvari ne citam :)
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

:roll: :smt006 PA GDJE SI DRUŽE JA SE ZABRINULA ZA TEBE NISI MI SE JAVLJAO? KAKO SI TI? KOD MENE IMA MANJIH PRENOSA ALI SVE U SVEMU DRŽIM SE I NEDAM SE JA TAKO LAKO MNOGO SAM POZITIVNIJA ZADNJIH DANA NEGO INAČE TO TI JE ZA POHVALU KRALJU MOJ PUNO POZZZZZZ :D 8) :oops: :P
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
cokapeace

Post by cokapeace »

Postao si nečiji "pozitivac"?!( :D Jer to moj uticaj?! hi,hi!!! :wink: )
Samo još ja da nadjem nekog pozitivca za sebe...pa svi da se smeškamo(mada ja to radim i kad mi se kuka- :-D ,ali nije to to)

Ma zezam se,drugar,stvarno mi je drago da si ok,doduše"znala sam ja"(narcis :-D )-uvek sam verovala u tebe!
Od srca ,tebi i devojčici želim sve najbolje !!!!!

P.S.
...."nemoj da si nervozna,vidi kako je lep dan :D ..."(ovo je bio DEFINITIVNO moj uticaj... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D -)

pozzz OOOGROOOMAAN!!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
nenormalan-a-lud

joj bre,blago vama,vi ne morate da ucite,ja sedim kuci i gledam u ovu knjigu,ali nikako da je uzmem,priznajem,neodgovoran sam,mrzim obaveze a pogotovo ucenje...inace sam ok

Mesha Selimovic
narko

Post by narko »

hej n-a-l kako ide???
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
Post Reply