Shoot je kao kada utopljenik zraka dobije

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

||NeX||

Post by ||NeX|| »

Ako vjeruješ u to da možeš i ako se trudiš, možeš i bolje od njega. Za početak se druži sa iskrenima, a hafiz Bugari je jedan od njih.

Ima hafiz i svoju stranicu http://www.sulejmanbugari.com pa čitaj, slušaj, gledaj i biti će ako Bog da hajr.

Ti kažeš da ti je on "idol", a hafizu je uzor Muhammed s.a.w.s. i jedan od rijetkih koji svojim djelima potvrđuje ono što govori i savjetuje. Dakle i tebi neka bude Poslanik uzor i družeći se sa iskrenim uz trud biti će ako Bog da hajr.
Allah je Najmilostivi, Milostivi, On i največem griješniku prašta i pomoć pruža.
||NeX||

Post by ||NeX|| »

Evo smanjeno na 26MB:
http://w13.easy-share.com/6126791.html

Sačekaj par sekundi pa će se malo ispod lijevo pojaviti polje za prepis tih slova iznad pa onda na download i ide.
Allah je Najmilostivi, Milostivi, On i največem griješniku prašta i pomoć pruža.
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

skidam prijatelju,hvala ti,sve naj
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
||NeX||

Post by ||NeX|| »

No problem. Je li neko pogledao? Ima li komentara?
nenormalan-a-lud

meni nece nikako da skine,skida 5 min i izbaci da je fajl pokvaren ili tako nesto sl :(
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
azraaa

Post by azraaa »

hehehhe pa ja znam ovog adnana! nisam samo znala da je bio na zutom, ko bi reko.
PDT_Love_07
||NeX||

Post by ||NeX|| »

nenormalan-a-lud wrote:meni nece nikako da skine,skida 5 min i izbaci da je fajl pokvaren ili tako nesto sl :(
Ne znam jarane, onda stisni pauzu ujutro pa dođi navečer. :D
nenormalan-a-lud

||NeX|| wrote:
nenormalan-a-lud wrote:meni nece nikako da skine,skida 5 min i izbaci da je fajl pokvaren ili tako nesto sl :(
Ne znam jarane, onda stisni pauzu ujutro pa dođi navečer. :D
ne moze brate,probao sam i to al nikako nece,bas mi krivo,nikako da odgledam do kraja

Mesha Selimovic
Post Reply