jos jedna ispovest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

joesspappa

Post by joesspappa »

nenormalan-a-lud wrote:ja sutra uglavnom necu biti tu ,ujutru idem na komisiju da mi produzi bolvanje a popodne idem malo do grada,pa petak,ludilo :)
Prika, imam jedan prijateljski savet. Za pochetak, batali izlaske. Loodila. Kako ti kazesh. Nije sve u tome. sacekaj, smiri se. Docice vreme i za zezanje. Ali samo polako. Rovit si jako. Bez obzira sto si primio bocu, tvoja psiha nije stabilna, da se recimo ne napijesh ili naduvash ili shta vec. Sta ces onda!? Izadji na kafu, na sat. Proshetaj, ali batali sva mesta na kojima si chekichao, radio, bilo shta vezano. Drushtvo!? Menjaj. Ne zato sto ce ti ponuditi. Nego zato shto cesh sutra biti chachnut. Nestabilniji. Znam ljude, a i sam spadam medju takve, koji su po vishe meseci proveli sami sa sobom. Jednostavno sam chekao pravi trenutak. Znam da si pun snage, elana, ali moras se bar malo sabrati... Ostavila te je devojka. Mene je napustila zena, odvela dete, isterala iz stana. I to u najgorim trenucima. Sada mogu da kazem hvala joj. Uchinila je mnogo vishe za mene tim postupcima, nego da je, (ovo je ironija), ostala uz mene. Naterala me je da shvatim da je ovo samo moja borba. Borba za moj zivot... Shvati jedno niko ti nece pomoci, ako ne pomognesh sam sebi.
Drzi se!!!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

hvala brate na savetima,sigurno nisam mislio da idem u diskoteku ili tako nesto(i da hocu to ne mogu jer mi je noga s..ebana)nego sam mislio cisto malo do grada,na pice(jednina) :)
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
malena_maca111

Post by malena_maca111 »

pazi se..neidi na mesta gde mozda mozes da vidis nekog iz stare ekipe..popi pice samu kuci..za pocetak ti je bolje nego traziti djavla...
I am proud of you pa si malo dosao sebi..nemoj nikad vise nazad..never..
malena_maca111

Post by malena_maca111 »

zbog cega tebe ceka zatvor? I jel te strah? Ako si ikada bio, opisi mi malo kakvi su nasi zatvori..brat mi je trenutno u zatvoru pa me dosta interesuje,..
nenormalan-a-lud

pa ne bih bas da pisem ovde zasto me ceka zatvor,a ako te bas zanima kako je u zatvoru idi bratu u posetu pa ga pitaj :)
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
dete_svemira

Post by dete_svemira »

ZAVISI KOLIKO SI JAK I KOLIKO IMAS.....

TAKO KAZU....

ZNAM DOSTA LJUDI-na nesrecu ili srecu,A USPUT I MOJ EX JE TAMO....
KOJI GOD DA JE RAZLOG,POKUSAJ DA DOBIJES BOLNICKI ZATVOR
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
nenormalan-a-lud

miljana wrote:ZAVISI KOLIKO SI JAK I KOLIKO IMAS.....

TAKO KAZU....

ZNAM DOSTA LJUDI-na nesrecu ili srecu,A USPUT I MOJ EX JE TAMO....
KOJI GOD DA JE RAZLOG,POKUSAJ DA DOBIJES BOLNICKI ZATVOR
ja cu pokusati da ga ne dobijem uopste,posto jos nisam osudjen :)

Mesha Selimovic
hali gali halid

Post by hali gali halid »

ne daj dusmanima da te odvedu :-D
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

:) pa đe si brate šta ima novo, kakav si ko čovjek, malo sam nervozna moram ti se pozaliti pošto si mi se ti prvi javio imam osjećaj da si ti moj čovjek pozitivac pozzzzzzzz pisi :oops: :( :-D :) :shock: PDT_Love_12
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
nenormalan-a-lud

tu sam ,tu sam,nije me bilo par dana ali evo me opet,nemoj da si nervozna,vidi kako je lep dan :) makar ovde kod mene,kako ste vi ljudi,sta ima novo,ja sam ok,imam malo problema sa spavanjem ali ostalo je ok,uzivam u str8 zivotu :)

Mesha Selimovic
Post Reply