moje oci vise nemaju sjaj...prica o pocetku
Moderator: sanela
- nenormalan-a-lud
i ti makedonci stvarno su djubrad,ako ti da,NEMOJ da uzmes,NEMOJ NEMOJ NEMOJ....i molim te nemoj da nas lazes sutra,jer znam da nisi takav covek
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
Necu NAL prijatelju...i previse puta sam zajebo stvar..pa red bi bio da se i ja jednom ispostujem..stvrano....
ne baca mi se ova sedmica u vodu...jer ako to uradim...ponovo ce past...to ne zelim....
NAL prijatelju,hvala ti na podrsci...veliki si covek....
pozz svim ljudima dobre volje i sve nabolje....
ne baca mi se ova sedmica u vodu...jer ako to uradim...ponovo ce past...to ne zelim....
NAL prijatelju,hvala ti na podrsci...veliki si covek....
pozz svim ljudima dobre volje i sve nabolje....
- nenormalan-a-lud
pazi sta radis sutra druze,NEMOJ se opet za..ebati,znas da ti to nece nista dobro doneti,znam da ce ti biti tesko ali gde je taj optimizam i istrajnost od pocetka topika,nemoj da posustajes,rekao sam ti vec neces me razocarati ali ce mi biti bas bas krivo...drzi se
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
Sweety ,kako je drugar?! Jer crko Makedonac?!...Samo izdrži ,možeš ti to ,znam!
Maco ,znala sam da ispod te maske besa i ogorčenosti,kuca,toplo ,ljutsko srce...istu masku sam i sama nosila...
pozzz drugari
Maco ,znala sam da ispod te maske besa i ogorčenosti,kuca,toplo ,ljutsko srce...istu masku sam i sama nosila...
pozzz drugari
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
- nenormalan-a-lud