Možda si u pravu da je ona povredjena-ALI I TOTALNO NETAKTIČNA!
Ne možeš ocenjivati nečiji postupak,kuditi i govoriti"to je ispravno,a to ne" -AKO TU OSOBU NIMALO NE POZNAJEŠ!
ODAKLE JOJ PRAVO NA TO...TO SU NJIHOVI ŽIVOTI,NJIHOV LIČNI IZBOR ...TO MU DODJE KAO ONO "MACINO":"UZMI OVER,REŠI MAJKU MUKA!.."
NIKO NEMA PRAVA DA SE TAKO POSTAVLJA!
Nije za hvalu, ali...
Moderator: sanela
Ali to sad nije bitno...šta je rečeno -rečeno je...i ja imam dete i ne bih NIMALO bila srećna da to meni neko napiše!
Tijana..ja i ti smo juče počele malo da komuniciramo-a ti si nestala...
Tijana..ja i ti smo juče počele malo da komuniciramo-a ti si nestala...
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Hej ljudi, odakle bilo kome od nas pravo da prosuđuje joespapine i tijanine postupke? Svaka priča ima dvije strane i svako od njih ima pravo da napiše svoju stranu priče. Razvod možda jeste najgore rješenje, ali nekad je to jedini način da ljudi nastave živjeti zdravo svako u svom svijetu.
E sad IVAN (odnosno njegova žena) zna kako je živjeti sa ovisnikom i kakva je njena borba kao majke sa djecom dok joj se muž liječi po ko zna koji put. Nije joj lako sigurno. Ali ona je napravila svoj izbor i ostala sa svojim mužem dok je on u komuni. S druge strane tijana je napravila svoj izbor i odlučila da više ne bude u braku s čovjekom koji je nekoliko puta išao na liječenje i ponovo pao. Iako je sad, hvala bogu, dobro, ona ne želi kretati ponovo na taj put, jer je izgubila povjerenje, što je opet sasvim normalno.
Ja stvarno nemam namjeru nikog da osuđujem, ali pokušajmo malo sagledati stvari iz različitih uglova prije nego štpo odlučimo nekog napasti zbog njegovog/njenog komentara.
E sad IVAN (odnosno njegova žena) zna kako je živjeti sa ovisnikom i kakva je njena borba kao majke sa djecom dok joj se muž liječi po ko zna koji put. Nije joj lako sigurno. Ali ona je napravila svoj izbor i ostala sa svojim mužem dok je on u komuni. S druge strane tijana je napravila svoj izbor i odlučila da više ne bude u braku s čovjekom koji je nekoliko puta išao na liječenje i ponovo pao. Iako je sad, hvala bogu, dobro, ona ne želi kretati ponovo na taj put, jer je izgubila povjerenje, što je opet sasvim normalno.
Ja stvarno nemam namjeru nikog da osuđujem, ali pokušajmo malo sagledati stvari iz različitih uglova prije nego štpo odlučimo nekog napasti zbog njegovog/njenog komentara.
Mislim da se tu ne radi o napadima, već o komentaru koji je pre svega ružan. Imajući u vidu na kojem sajtu je napisan, ljudi dolaze do zaključka da je to provokacija. Ne verujem baš ni da je Tijana ponosna na sebe zahvaljujući komentaru osobe pod pseudonimom IVAN.
Ok, njihova stvar je kako i sa kim će živeti, a IVAN jednostavno projicira svoje nedostatke na drugim ljudima.
Ok, njihova stvar je kako i sa kim će živeti, a IVAN jednostavno projicira svoje nedostatke na drugim ljudima.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
- joesspappa
Da li si sigurna da treba da te podsecam na koje ruzne rechi mislim!? Ako mislis da treba prochitaj tuzbu za razvod braka!!!Tijana wrote: Ne znam kojih ruznih reci? nisi me lepo opisao. Nije ni malo lepo, ni dobro sto se ovo dogodilo. Ni malo pretesko je sve ovo. rasturili smo nasu porodicu korak po korak, drzeci se za ruke ali... ti si drzao nesto drugo za ruku nije prebacivanje
Tijana wrote: Verujem da ces se sada izvuci!! Svim srcem. Ali verujem i znam da moje srce ne moze da podnese jos jedan poraz, jos jedno razocaranje, jos jedan ispad
Ovo je prvi put da kazes da verujes u mene...
Tijana wrote: ja nase dete svakog dana potsecam na njegovog oca, gledamo slike, ljubim ga za laku noc, za njega. I nijednog trena, ni kad sam saznala da je ponovo sje.. stvar nisam rekla *ne dam ti dete..* (nemam ni pravo)
Ovo mislim da ne mogu ni da izgovorim... ma chak ni kao deo istine... Ili ja te stvari nisam tako doziveo i preziveo... mozda se nisu ni desile meni, ko zna!?
....
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Tijana ti je zena? otkud da se tek sad pojavi na forumu gde ti postujes vec duze vreme? Zasto to nije ranije uradila?
ja bi iskreno volela da se sve sredi i da to dete izvedete na neki lep put ka buducnosti...Tijana dobro dosla i ti medju nas...

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- OldSchoolWinner
Dobro veche ljudofi i ostala bagro!
Odakle pocheti?
Za ovaj forum sam saznao pre 10-ak meseci od prijatelja i nisam imao potrebu za razgovorima ovog tipa jer zivim budutjnost a ne proshlost.
Trenutno sam tu da ako mogu na bilo koji nachin pomotji malom Joe-u.
Poznajem dotichnu i dotichnog live. Vishe dota nego dotu, shto mi ne daje za pravo da ikoga osudjujem. Ali pravo glasa imam i to jako pravo, jer davne '99.god izadjoh iz problema iz kojeg ce dotichni ovih godina izatji. Poshto svi prisutni znamo da je to borba sa samim djavolom. Da je to DEMON kojeg ni u jednom trenutnku ne smemo podceniti. Posle nekog vremena, on ce sam shvatiti da mu vishe nije mesto tu gde jeste i napustitje zrtvu koja tje izatji kao pobednik i kao zdrava i daleko psihichki jacha osoboa od nekih koji nisu imali priliku da se bore protiv njega.
Elem, dot je chudak-ludak to oma da podvuchem :p
Dotu ne znam najbolje, ali ochigledno ima nekih psy problema.(oprosti mi "Tijana" ) Dakle kada je nekom teshko i kada je neko u nevolji, tada se pokazuje prava ljubav prijatelja, partnera svih "bliskih osoba". Zashto kazem psy problem? Jer tada kada si najvishe trebala da mu pruzish paznje i razumevanja, ljubavi, strpljenja i snage ti si uchinila suprotno.
Opet, ja znam jednu verziju vashe priche. Za svadju je naravno potrebno dvoje. Jedno me chudi, a to je da si imala slichan problem sa burazerom i to mu dodje kao iskustvo vishe. Ne, ti si se okrenula i otishla. Ovde ima ljudi koji su se patili godinama zbog istog problema i na kraju izvojevali pobedu. Ne, nisu slushali ostatak sveta, vetj su u svakom trenutku mislili jedno o drugome i razgovarali, sabijali probleme u tjoshak i na kraju ih pobedjivali. Za DEMONA, zrtvina vetj skrshena moralna snaga jeste starter, ali je daleko od snage koja je potrebna za pobedu nad njim. Dakle jednom komanu koji reshi, konachno reshi(bez obzira koliko je puta gubio bitku) da se izbori protiv DEMONA, na prvom mestu mu je potrebna podrshka najblizih ljudi oko njega. Ljudi koji mu neshto znache. U ovom sluchaju si to bila ti "Tijana". Zbog chinjenica koje imamo, smatram da si malo pogubljena shto se tiche vrednosti i odnosa izmedju ljudi a pogotovo shto se tiche vas kao roditelja. I ti imash roditelje, ima ih i on, ali zar ne shvatate da ste i sami postali roditelji i da svi ostali idu na drugo, tretje mesto a da vashi zivoti zive samo za njega, za vasheg Joe-a.
Dakle, shta sad imamo?
Imamo dvoje mladih koji su se ili se vole, manje ili vishe i njihovo chedo kojem su potrebni oboje. U braku ili ne, to dvoje tj vas dvoje morate da saradjujete. Ali ovaj put okrenite list i budite iskreni. Razvod, pa shta?
Znam X sluchajeva gde su se po vishe puta venchavali i razvodili, ali nisam pristalica toga. Ako je puklo, puklo je. Shta vam preostaje?
INAT, nikako!!!
MRZNJA, josh gore, jer vasha krv i vashe meso sve to osetja verovali ili ne.
Sa moje tachke gledishta, vi mozete postati veoma bliski i iskreno dobri prijatelji. Ne samo zbog vas vetj i zbog njega. Jer on bi trebao da bude sunce oko kojeg se vi kao male ali bitne planete vrte oko njega.
INAT JE UBIO MALOG CHOVEKA!
Ne, to ne sme da se desi!
Za sada toliko od mene. Moram da idem i kupam sina:)
Uz duzno poshtovanje, ne zamerite mi na iskrenim rechima i na malo poduzem postu. Sve za dobrobit malog Joe-a.
..::uzdravlje::..
Za ovaj forum sam saznao pre 10-ak meseci od prijatelja i nisam imao potrebu za razgovorima ovog tipa jer zivim budutjnost a ne proshlost.
Trenutno sam tu da ako mogu na bilo koji nachin pomotji malom Joe-u.
Poznajem dotichnu i dotichnog live. Vishe dota nego dotu, shto mi ne daje za pravo da ikoga osudjujem. Ali pravo glasa imam i to jako pravo, jer davne '99.god izadjoh iz problema iz kojeg ce dotichni ovih godina izatji. Poshto svi prisutni znamo da je to borba sa samim djavolom. Da je to DEMON kojeg ni u jednom trenutnku ne smemo podceniti. Posle nekog vremena, on ce sam shvatiti da mu vishe nije mesto tu gde jeste i napustitje zrtvu koja tje izatji kao pobednik i kao zdrava i daleko psihichki jacha osoboa od nekih koji nisu imali priliku da se bore protiv njega.
Elem, dot je chudak-ludak to oma da podvuchem :p
Dotu ne znam najbolje, ali ochigledno ima nekih psy problema.(oprosti mi "Tijana" ) Dakle kada je nekom teshko i kada je neko u nevolji, tada se pokazuje prava ljubav prijatelja, partnera svih "bliskih osoba". Zashto kazem psy problem? Jer tada kada si najvishe trebala da mu pruzish paznje i razumevanja, ljubavi, strpljenja i snage ti si uchinila suprotno.
Opet, ja znam jednu verziju vashe priche. Za svadju je naravno potrebno dvoje. Jedno me chudi, a to je da si imala slichan problem sa burazerom i to mu dodje kao iskustvo vishe. Ne, ti si se okrenula i otishla. Ovde ima ljudi koji su se patili godinama zbog istog problema i na kraju izvojevali pobedu. Ne, nisu slushali ostatak sveta, vetj su u svakom trenutku mislili jedno o drugome i razgovarali, sabijali probleme u tjoshak i na kraju ih pobedjivali. Za DEMONA, zrtvina vetj skrshena moralna snaga jeste starter, ali je daleko od snage koja je potrebna za pobedu nad njim. Dakle jednom komanu koji reshi, konachno reshi(bez obzira koliko je puta gubio bitku) da se izbori protiv DEMONA, na prvom mestu mu je potrebna podrshka najblizih ljudi oko njega. Ljudi koji mu neshto znache. U ovom sluchaju si to bila ti "Tijana". Zbog chinjenica koje imamo, smatram da si malo pogubljena shto se tiche vrednosti i odnosa izmedju ljudi a pogotovo shto se tiche vas kao roditelja. I ti imash roditelje, ima ih i on, ali zar ne shvatate da ste i sami postali roditelji i da svi ostali idu na drugo, tretje mesto a da vashi zivoti zive samo za njega, za vasheg Joe-a.
Dakle, shta sad imamo?
Imamo dvoje mladih koji su se ili se vole, manje ili vishe i njihovo chedo kojem su potrebni oboje. U braku ili ne, to dvoje tj vas dvoje morate da saradjujete. Ali ovaj put okrenite list i budite iskreni. Razvod, pa shta?
Znam X sluchajeva gde su se po vishe puta venchavali i razvodili, ali nisam pristalica toga. Ako je puklo, puklo je. Shta vam preostaje?
INAT, nikako!!!
MRZNJA, josh gore, jer vasha krv i vashe meso sve to osetja verovali ili ne.
Sa moje tachke gledishta, vi mozete postati veoma bliski i iskreno dobri prijatelji. Ne samo zbog vas vetj i zbog njega. Jer on bi trebao da bude sunce oko kojeg se vi kao male ali bitne planete vrte oko njega.
INAT JE UBIO MALOG CHOVEKA!
Ne, to ne sme da se desi!
Za sada toliko od mene. Moram da idem i kupam sina:)
Uz duzno poshtovanje, ne zamerite mi na iskrenim rechima i na malo poduzem postu. Sve za dobrobit malog Joe-a.
..::uzdravlje::..
..:: How long? Not long, ’ cause what you reap is what you sow ::..
Cesto se stavljam na stranu suovisnica, u smislu da ne treba besomucno i po svaku cenu da se bore za one koji to ne rade za sebe. Posebno za devojcice koje zbog nekih svojih razloga ulaze u vezu sa tipovima za koje su vec znale da se drogiraju. Ova prica je ipak malo drugacija...Nas prijatelj se razboleo kada je vec bio u braku. A brak je zivot i u DOBRU i u ZLU.
- dete_svemira