cocain-postoji ljepša strana života

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
PROČITAJ ME

cocain-postoji ljepša strana života

Post by PROČITAJ ME »

za nenormalan-a-lud
Velika hvala na podršci, ma kralj si majke mi, znam da ću biti OK trudim se , ma toliko se trudim da ću i trudna ostati ha, ha, ha, ali s kim........
majne nikoga...... Ti si mi se prvi javio i baš si me nasmijao u vezi Džegera, ali NE ŽELIM ja tako da živim VIŠE.......
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

naravno da ne zelis i da neces nastaviti sa time ali kazem ti samo dobar psihijatar,ne zelim da ti delim neke preterane savete,mozes procitati i moju ispovest,pa ce ti biti lakse sigurno...uzivaj..pozzz
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

za nenormalan-a-lud
Dragi , ja imam psihijatra u kući -mamu. Nema šta ne zna, a tvoju ispovijest ću pročitati i tebi puno pozzzzzz
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

ako ti je mama stvarno psihijatar onda pricaj sa njom,o svemu i dugo dugo i bice ti mnogo mnogo bolje,mada ti ipak savetujem strucnu pomoc,ako ti majka nije ono dr spec i sl ,jer da bi bio psihijatar mnogo treba skola i skola da se zavrsi,nije to za dzabe...pozzz
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
Locked