Shoot je kao kada utopljenik zraka dobije
Moderator: sanela
Shoot je kao kada utopljenik zraka dobije
Zdravo i selam ljudi,
ja sam hvala Bogu nisam ovisnik, niti sam bio, stanicu-dvije prije bivam spašen. Ono što bih rado sa vama podjelio je slučaj jednog momka iz Sarajeva, koji je bio na bjelom i skinuo se.
Nadam se da će makar dati snage za borbu za dalje:
Adnan - bivši ovisnik
ja sam hvala Bogu nisam ovisnik, niti sam bio, stanicu-dvije prije bivam spašen. Ono što bih rado sa vama podjelio je slučaj jednog momka iz Sarajeva, koji je bio na bjelom i skinuo se.
Nadam se da će makar dati snage za borbu za dalje:
Adnan - bivši ovisnik
Allah je Najmilostivi, Milostivi, On i največem griješniku prašta i pomoć pruža.
- nenormalan-a-lud
- nenormalan-a-lud
- nenormalan-a-lud
- nenormalan-a-lud
odgledao sam 15 min i mislim da je odlicna emisija,decko je mnogo pametan,jedino sto mi ne mogu da kazem smeta ali ne razumem zasto sve mora preko Boga(u ovom slucaju Alaha).Da li je moguce da je jedino u Bogu spas i da drugog spasa nema,jedva cekam da odgledam kraj emisije evo do sad mi je skinuo 70 posto,voleo bi da imam ovu emisiju na hardu pa ako mozes da je okacis negde da je skinem...pozzz
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
Zamolio sam momka da mi pošalje pa čekam. Neki kažu da ima drugi metod, mene je život naučio da ga nema. Kako god sigurno je najlakši i najsigurniji način jer ti i kasnije pruža oslonac i okruženje u kojem je teško se vratiti na zlo.
ps. Allah na arap. znači Bog, nije to nikakav drugi, to je Jedan te isti
ps. Allah na arap. znači Bog, nije to nikakav drugi, to je Jedan te isti
Allah je Najmilostivi, Milostivi, On i največem griješniku prašta i pomoć pruža.
- PROČITAJ ME
Hvala na podršci i da te pitam da li gledaš hafiza Sulejmana Bugarija, jer sam ja išla u BKC na njegova predavanja. Lik je pravi moj idol. Nisam neki vjernik, ali kad god bude na TV pratim ga. Ulijeva mi samopouzdanje i napominje nam da smo na Allahovom putu. Valjda ću biti jednog dana.
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.