IGLOMANIJA - the story?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

narko

Post by narko »

jutros dotaknuo živčani slom... nikad više dspi u venu... nikad...
probudio sam se mrzeći osobu pored sebe... no to sam još nekako iskulirao... skuho joj kavicu, nekako kroz priču dao joj do znanja, sve na fin način, da imam posla i da je bolje da ode... dok je cijelo vrijeme u meni rastao nemir...
ostajem sam , napokon... a onda telefon... ekipa... stara... posao... svi sa nekim zahtjevima... lud... panično tražim bilokakav pils u kući... nema... neki vrh da smotam... nema... vježbe disanja ... kurac... ulijeće sestra da pričuvam nećake, na 20min, kažem OK... stariji me cima s milijon pitanja... mlađa plače jer želi da je držim u rukama... a ja se tresem... valovi struje preplavljuju moje tijelo... bijes me gura na samoozlijeđivanje... izdržavam... trpim... držim bebu i ona osjeća da nešto nije u redu... sestra dolazi, oni odlaze... panično preturam po ladicama... nalazim stari recept za Normabel 10mg... trčim u ljekarnu... uzimam tri... evo još sam tu još živ... onda shvaćam... nisam osjetio down od nekidašnjeg pucanja spidom... i stigao je danas da me uhvati nespremnog... nikad više braćo, nikad više...
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
raskorak

Post by raskorak »

Prvo, nemoj da se radiš na gan spidom, unakazićeš ruke, to sranje prži plastiku, a o venima bolje da ti ne pričam. Drugo, depresiju od spida je najbezbonije lečiti alkoholom. Popij jednu dvolitru piva. Ako ona ne pomogne, sa drugom će već biti lakše. Ili trećom.

pozZ
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
narko

Post by narko »

hvala... druže raskorače... usput kako nećakinja... ova moja ima 5mj i čudo je jednbo malo... trebaju njima dobri ujaci i zato treba da se pazimo...
a ovo ... znam da je dspi najveće smeće al, još uvijek ponekad vene traže a ja popustim... inače to radim s koksom ali ovaj put se nekako našlo da sam dobio grumen spida , poprilično čistog i nisam izdržao... iako već dosta sam cool, ponekad i ja popustim... nema veze , ovaj put lekcija naučena... idem brate po par pivčuga... hvala još jednom...
dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

uh...speed..fuj....
ja mislim kad bi ga samo pomirasao da bi me strefila kap...definitvno...
kako ide inace.???
pozz
narko

Post by narko »

ma bolje sad... eto cirkam pivo... kako ide?... pa brate uvijek ide gore dole , jedino kad se ,kao mi čovjek navikne da je uvijek sve ravno, onda to ide malo teže... ali ne žalim se jači sam sad nego ikad... završavam faks koji sam napustio... ne sanjam muriju svaku noć... radim kao slobodan umjetnik... žena ne fali... u svakom smislu puno , puno bolje nego dok sam lebdio u balonu od dopa... još da me ova iglomanija ne jebe...
dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

pa jebi i ti nju...mene kad takvo nesto uhvati ja ubijam muhe...hehe..
salim se ba...
ALKOHOL JE BIO DOP BOGOVA...
samo lagano da te to cirkanje ne sjebe,,..a??
pozzz i sve najbolje..
malena_maca111

Post by malena_maca111 »

cekaj da te skontam,..pa nacemu si? Koks, speed? i zasto na iglu?
narko

Post by narko »

ma na ničemu... već godinu i pol... nego dok sam se shemio... bio sam na dopu i često se puco i koksom... pa kad sam odjebo dop, svako tolko zasvrbime vena pa bacim neki session s koksom... ne preporučam nikom, down je odvratan... i tako... tu i tamo jednostavno, moje vene me gledaju i mole malo pažnje...
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

brate nemoj to da radis jednom ces tako dopom da se pecnes u venu i opet na staro,za..ebi sve
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
narko

Post by narko »

ne brini bilo je već prilika, kad sm presto s blokom na par dana i odjebo najbolji opijum na svijetu... mene kljuc više ne zanima... onaj prvi flesh više nikad neće biti isti, pa čemu da ga jurim... a i ovo ću skulirat... jer mi cijepa živce... hvala na brizi...

e usput ono o boksu... meni je puno pomogla i sauna prvih mj. dana jer brže cijedi otrov iz tijela pa ako uspiješ , idi po par sati tjedno... a bude i dobrih cica... poz
Post Reply