Život je privremen zadatak...

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

all I need!

Post by all I need! »

Nadam se da cemo uspjeti...
cokapeace

Post by cokapeace »

i ja se nadam!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
narko

Post by narko »

sjećam se djevojčice... isto tako naletila na svog princa na smeđem konju... neko vrijeme svađala se... bacala mu dop u WC... borila se... TRUDILA DA GA PROMIJENI... da mu pomogne...
jednoga dana, ugušena svojom nemoći i frustracijom... bolesna od ljubavi... jednostavno je primila njegovu ruku i uspela se na konja... neko vrijeme su tako zajedno jahali... padali... lomili svoje mlade glave...
danas je nema više... dok on još uvijek ponosito jaše...

VIDIO SAM TAJ SCENARIJO BEZBROJ PUTA, BJEŽI MALA, DOK JOŠ IMAŠ VREMENA...
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
cokapeace

Post by cokapeace »

Ti video---A JA IGRALA GLAVNU ULOGU...sa malom razlikom na kraju "bajke"... :-D
This must be a bad trip
narko

Post by narko »

MA ZNAM PRIČA JE BAŠ IZLIZANA... BEZ UVREDE... NEGO JA SE PRESELIO NAZAD NAKON 9 GODINA U SVOJ STARI KVART... GDJE JE POČETAK SVI ZALA... I SA MOG BALKONA PUCA PREKRASAN POGLED NA ZGRADU U KOJOJ IMA VIŠE DILERA NEGO STANARA... I SVAKI DAN GLEDAM REDOVE MLADIH DJEVOJČICA KAKO ČEKAJU SA SVOJIH 100KN, KARTU ZA PAKAO...

SRCE ME BOLI...
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
cokapeace

Post by cokapeace »

:-D KLASIKA :-D
A ti se Tanana previše oduševljavaš tim životom...a scenario je uvek isti,ili sličan...pamet u glavu...ni gudra,ni narkomanija NISU COOL,naprotiv....
Ma neću da ti "zvocam",valjda si dovoljno pametna da znaš kuda vodi taj put> groblje ili zatvor...ili,kao treća opcija:osoba koja je ostala bez svih ,napuštena,propala,bez snova i duše...
Ne oduševljavaj se našim sjebanim životima...oduševi se -kad jutrom izadje Sunce,ili neka ptica zapeva...
moj prijateljski savet!
pozz
This must be a bad trip
joesspappa

Post by joesspappa »

Idi odmah!!!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
jana

Post by jana »

Tanana,bas si neka tanana,ubijedila si sebe da je tvoja sklonost ka narkomaniji oduvjek postojala.To je ,sine moj iluzija.Samo si sada nejaka,i iz tog ugla posmatras sve u proslosti i sadasnjosti.Ali,ima sine moj,buducnost pred tobom,imas svoju porodicu,koja te odhranila,pridigla na noge,dok si bila nejaka,imas drugarice,susjetke,skolske drugove,samo je vazno da iz ose centra svijeta potisnes decka sa kojim si u zadnje vrijeme.Da se malo okrenes oko sebe,da vidis kako ima i dalje i sire iljepse oko tebe.Kako ces tako nejaka pomagati drugima?Prvo sebe staviti na cvrste i stabilne noge.Tvoje je srce dobro,ali je ocito zaljubljenost odradila svoje i sada si kao mala musica koja zuji u krugu.Izadji,mila moja,iz tog kruga.
raskorak

Post by raskorak »

Nemoj ni slučajno da bežiš! Mnogo je kul kad devojčicu maltretiraju diler i njegovi drugari za kvoter dopa. Još bolje je kad se nakačiš, tvoji te izvale i pošalju na lečenje, a ti imaš priču kako si iskusna. Možda tamo i upoznaš nekog matorca koji će ti ispričati da je 20 godina na ganu, a ti možeš odmah svome društvu da proslediš tu priču.

Tako me je i moja nekadašnja drugarica, pre 2 godine, nakon nekoliko meseci điranja ubeđivala kako se upoznala sa "matorim džankijem" Čavketom (nekadašnjim bubnjarem Električnog Orgazma, koji je pod zemljom više od deset godina).

Dop je tako jebeno kul priča, a ti si tako prokleto neshvaćena...
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
mers

Post by mers »

tanana wrote:
mers wrote:pitam te konkretno gde si..bez filozofiranja molim..pisi
a nigde.. baziram na strani lakih stvari.. s potajnom željom da završim na teškim stvarima...

e sad da si mi blizu :axe: ajmo ispocetka..mislim da si ovde dosta citala i da si shvatila da nema nista dobro i lepo u dopu....ne znam na koji nacin da ti pristupi.mislis da je kul i da je to neki osecaj???e pa ja mislim da nista nema lepse kad ciste glave osetis u sebi ljubav...srecu..pa cak i mrznju,bes..uopste svaku emociju...ako mislis da ne mozes sama da se izboris sa iskusenjem..molim te potrazi strucnu pomoc...u kakvom okruzenju provodis najvise vremena?da li imas prijatelje koji su cisti a kojima mozes da se poveris,a da te ne osudjuju?
Post Reply