Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Iscepaćeš ti taj ispit!
A i položila ili ne -život je previše lep i kratak da bi dozvolila da ti neki tamo ispit daje,ili ne, volju za životom!
Virni oko sebe bebo...svuda je "život" oko nas ,samo smo mi (blese) zaboravili kako da ga vidimo...ali sve se da naučiti!!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
stigla sam jutros..polomljena...opet me ispalili..imam shansu opet za 5-6 dana ,nemam snage...bila sam u crkwi,i zaklela se pred bogom- za neke stwari za koje nikad ne bih mogl dati obecanje-"jer ne obecawaj ono shto ne mozesh da ispunish..."...ali owog puta je drugachije,zaklela sam se,i strah me je bilo dok sam izgowarala te rijechi.jer su suwishe ozbiljne i teshke...kakaw sam ja to showjek,ako nemam ni malo karaktera...?bog je chowjeku dao iskushenja,da widi kolio je jak!pogazim li to...nece me biti wishe,jer ne mogu wishe da ziwim u lazi sama sa sobom...trebace mi par dan da se saberem..imam takwe amnezije u glawi,ne sjecam se shta sam rekla,pitala...pretpostawljate o chemu se radi...ustace irena sutra,i kao uwijek sama stati na noge!
ps.iwan je ozenjen ipak...i oce da se razwede..u braku je 8 mjeseci,ozenio je iz nekih drygih razloga-ne zato shto je woli...ja ne zelim to,duga je to pricha...a fali mi kao wazduh...objjasnicu swu prichu jedan dan,kad budem bolje..kuckacu swe...
Samo hrabro Bebo..bit ce bolje.jednostavno mora ,vidjet ces..
nemoze mrak bit vjecno,budi sigurna u to...
ja sam davno naucio lekciju da budem pazljiv sa obecanjima...mnogo puta se opekao..
ali sam siguran da ti necces...prejaka si ti za to..
pozz i sve najbolje...pisi
rajouno wrote:
ps.iwan je ozenjen ipak...i oce da se razwede..u braku je 8 mjeseci,ozenio je iz nekih drygih razloga-ne zato shto je woli...ja ne zelim to,duga je to pricha...a fali mi kao wazduh...objjasnicu swu prichu jedan dan,kad budem bolje..kuckacu swe...
Ma voli te...samo se pravi...Daj bre, ukljuci malo mozak, vidis valjda da je lik prevarant!
Saša..i ja to isto mislim..
Bebo budi jaka,ne daj ničemu i nikome da te slomi!
kissić
This must be a bad trip