pade mi na pamet,rentonova i vladova wjeshtina pianja...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

Ja cu da kucam al mi posaljite spreman tekst....i da,naravno da treba da daju odobrenje svi koji bi hteli da budu deo te knjige...evo ja svoj dajem :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
saša-ex

Post by saša-ex »

Da bi se napisala knjiga, po mojoj proceni, potrebno je bar sest meseci. I to samo bavljenja time.A nesto ne primecujem da su nasi pisci zainteresovani...
Tako da zec nije u sumi, pre bih rekao da je na Juznom polu. :D
rajouno

Post by rajouno »

mislim da ce se pokrenuti ljudi,samo ako im damo neshto konkretno..to bi ipak bila nasha knjiga..nashi ziwoti..swqako bi trebao da napishe djelic(bar owi zainteresowani i zalecheni i izlecheni...)dajte ljudi ,prihwatimo se necheg konkretnog.sale,sanela...shta tachno treba da se radi i neka traje pola god nema weze...ocu da imamo knjigu koja bi bila nasha uspmopena na swe owo,ko zna gdje cemo jednog dna biti...a i da ljudima pomognemo da otwore ochi.ps.sanela dogoworili bismo se oko naslowa...mislim da imamo dowoljno koj su za...chije su ispowijesti...newjerowatne,pogotowu sashina sa happy endom..dosta wishe predloga ,sanela uputi nas pliz.wwbeba
PER ASPERA AD ASTRA...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ma jebes knjigu. Neka se mojom ispovjescu sluzi ko god hoce... Ja necu prstom mrdnuti da je napisem. Osim ako biste htjeli da dam otkaz, a vi mi mjesecno uplacujete iznose koji bi pokrili moju platu. (preskup sam vam)

Hahhahaha, mene nikad ne bi mogli platiti dovoljno da me motivisete. A mjesecni rashodi su mi veci od budzeta nekih opstina istocne Hercegovine... Kontam da Bekam sigurno nije prstom mrdnuo da napise svoju biografiju. Za takve stvari se angazuju debeli srednjovjecni procelavi novinari alkoholicari... Ne bi bilo lose da jednog angazujete i za ovu stvar.

Pustite mene i Raskoraka da odmaramo.
rajouno

Post by rajouno »

mislila sam da pomognemo drugi ljudima dowla,a ti bi samo pisao jer si wichan u tome...daleko od toga,da je u pitanju samo twoja biografija...ja mislim ne bi nikome pomogla,poshto si nenormalan u swojim izletima..ali znash i ti da zablistash...nema ljutish,nemoj da si sebichan i lijen...sjeti se kolliko wisish na owom forumu,i koliko ljudi zeli da ti pomogne bespristrasno..uchini i ti neshto-i wratice ti se dobro.kako hocesh,ja i pored swih obaweza i problema zelim to da uradim..ali kako hocesh.ljubim ja tebe ljen*upo :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
dete_svemira

Post by dete_svemira »

Zivote....Pa dobro da li ste normalni?
4 str sam morala da citam,a vi niste ni na pocetku .....alo!

IDEJA JE PREDIVNA!

1.IDEJA(imamo je),nemamo ime!?NAZIV KNJIGE

2.SLOBODA IZRAZAVANJA(u detaljima.Slazem se sa skrivenim imenima,mada sto se mene tice,mogu i prava,jer niko ne zna sta je istina a sta laz-tj koja su prava imena)

3.IDEJNI PROJEKAT(mislim da bi svaka prica od pocetka do kraja i sadasnji osecaj trebao biti tu.Ako smo svi tu,onda ide i grupni naslov,ako ide jedna osoba onda i osobni naslov)

4.GLAVNI PROJEKAT(moja ideja
*sta nas je navelo i kako je bilo prvi put
*sta nas je navelo da nastavimo
*sta nas je navelo da prestanemo
*kako nam je sad(opisi prvih 2,3,4,5,6,7 dana pa do dana danasnjeg)

miljana
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

A po cemu bi ta knjiga bila drugacija u odnosu na druge iste tematike ?
dete_svemira

Post by dete_svemira »

pa dobro......ajde sreco,reci mi naslove ,,tih,, knjiga
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

A po cemu bi ta knjiga bila drugacija u odnosu na druge iste tematike ?
ni po cemu...

ali uvijek mozemo da se uslikamo goli i stavimo na naslovnu...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Konacno jedan konstruktivan prijedlog...

Hvala Zona.
pa dobro......ajde sreco,reci mi naslove ,,tih,, knjiga
Sve kontam da si se meni obratila, ali opet nisam siguran.

Jedini naslov kojeg se trenutno mogu sjetiti je - pijanac umro u snu, progutao sopstveni jezik. A to nema nikakve veze sa ovim sto ovdje pisemo.

Jebiga. Mozda pokusam sutra. Ili prekosutra.

Laku noc i to.
Post Reply