recite mi: ZASTO SVE STO DOBIJEM MORAM DA VRATIM...zasto???
umoran sam vise...umoran od cekanja..umoran od disanja...i sta sad treba da posustanem i poakzem djavolu kako je jaci i bolji...
ne taj film nece gledat..iako se kotrljam ipak cu ostat jak da bi barem nakratko bio sretan ponovo...
PROLJECE CE PONOVO DOCI....
ZATO LJUDI...MILJANA,RAJOUNO,COKAPEACE,VLADO_M,NORMALAN-A-LUD,SASA-EX,NARKO,MARK_RENTON,RASKORAK,PERICA,JAVOR,DAVOR...I SVI OSTALI...IZVINJAVAM SE ZA ONE KOJE NISAM POMENUO...
OSTANIMO JEDNO..OSTANIMO ZAJEDNO..JER SAMO TAKO MOZEMO...MORAMO...
SVI GLAVU GORE...PROLJECE CE DOC..MORA,BILO JE I VRIJEM...
LJUDI UZ SVE SAM VAS I GORIM OD ZELJE DA SE IZLECIM A NE SAMO ZALECIM..
DA OSTANEM NORMALAN...DA SE RADUJEM SUNCU...NOVOM DANU.....PROLJECU....PONOVO....
A SIGURAN DA I VI TO SVI ZELITE,...
ZATO LJUDI OSTANITE MI ZDRAVI I ZIVI...OSTANITE NASMIJANI...VRIJEME CE POKAZAT SVOJE..POZZ I SVE NAJBOLJE VAM ZELI.....
SVI ZAJEDNO
Moderator: sanela
gle... recimo ovako.. ja sam prije godinu i7 mjeseci... bio u tvom istom stanju... bol i otrov curili su i vrištali iz svake pore... e al nakon toga dolazi nagrada... ŽIVOT... godinu i po poslije sjedim tu, cirkam vrhunsko vino, uopće nije bed što nemam ni tabletu u kući, ni pljugu nisam zapalio danima, čekam curicu što upoznao sam u subotu... mlada, mirisna... brate razmisli... izdrži... nagrada je na dohvat ruke
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
tako nekako..znam da je na dohvat ruke...samo sto ovo brate vec predugo traje...jedino znam da cu istrajati.to je definitvno 100%...pa da i ja dodjem na taj stadij...normalnih stvari...curice,vino,utakmice...cekam i nadam se...znam ako postupim kako treba da ce ta nagrada doci...brate hvala ti na podrsci...znaci to...
sve najbolje i pozz...
sve najbolje i pozz...