jos jedna ispovest
Moderator: sanela
- nenormalan-a-lud
Alsa nadam se da tako nece biti samnom,sam sam gledao test i mislim da nije varanje ali da smo stoka to stoji i treba nas muciti i odlagati da bi se sto vise navlacili a oni uzimali sto vise para,ali jbga,kako nam je tako nam je,ja se samo nadam da posle nedelju dana str8 necu pasti na testu,jer ako padnem,sama psiha razmislja pa sta je ovo,jel mene neko za..ebava,i naravno pokleknu ljudi,nadam se da nece tako biti i da ce mi dati bocu....prvi put u zivotu se radujem inekciji 

bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- nenormalan-a-lud
evo me drugari,nisam mogao ranije nista da napisem imao sam neke razgovore(telefonske) a i bio sam malo napolju eeeeeee napolju,mada nisam nista propustio,konacno sam primio jbnu inekciju,i mnogo sam sretan zbog toga,ladno sam dobio terapiju miansan i karbapin svaki dan,ako se neko razume da li moze da mi kaze da li je to normalno,meni se od onog miansana sve muti u glavi a pijem ga uvece,moja psihijatrica kaze da je to lek koji samo prve dve nedelje osamucuje a posle deluje kao antidepresiv,kao budis se veseo i te fore(ajde i to da vidim),btw devojka hoce da me ostavi sad kada je najgore proslo jer kaze da ne oseca moju ljubav i sl i tako sve u svemu sretan sam sto sam blokiran na zuto sra..e a za ovo ostalo cemo lako....poz drugari
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
Jeeee!!! Napokon!!! :smt041 :smt041 :smt041 :smt023
A što se curice tiče,pokušaj da joj objasniš da će sve doći na svoje,ali da ti zbog date situacije treba malo vremena da se sabereš...uostalom...držim ti fige kompa!!!
P.S. ZNALA SAM DA MOŽEŠ I HOĆEŠ! Tri smeška za Normalnog
.....ma,šta tri...

A što se curice tiče,pokušaj da joj objasniš da će sve doći na svoje,ali da ti zbog date situacije treba malo vremena da se sabereš...uostalom...držim ti fige kompa!!!
P.S. ZNALA SAM DA MOŽEŠ I HOĆEŠ! Tri smeška za Normalnog

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
http://www.zorkapharma.com/srp/vademecum/?conid=20nenormalan-a-lud wrote:ladno sam dobio terapiju miansan i karbapin svaki dan,ako se neko razume da li moze da mi kaze da li je to normalno,meni se od onog miansana sve muti u glavi a pijem ga uvece,moja psihijatrica kaze da je to lek koji samo prve dve nedelje osamucuje a posle deluje kao antidepresiv,kao budis se veseo i te fore
- nenormalan-a-lud
hvala ljudi na podrsci,cura me ostavila i pored svog mog objasnjavanja,sta da radim,jako mi je krivo ali zivot je takav,Sanela puno ti hvala za info
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic