narkomani iz Banja Luke

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
lolarun

narkomani iz Banja Luke

Post by lolarun »

cao svima, malo duze citam vijesti na forumu i interesuje me jedan momak iz Banja Luke, moj bivsi, sto je isto u tim narkomanskim vodama, pa se pitam ima li neko iz BL ovde, mozda ga i zna, zna sta se desava sa njim,zove se Miljan.Javite se
dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

nisam niz BL ali sam cesto visio tamo i poznajem vecinu junkija...pa mozda znam i njega...jel ima on kakav nadimak?...tamo se slabo ko zove imenom...
lolarun

Post by lolarun »

neznam kako ga zovu "prijatelj" junkies..visok, crn momak..rodjen je u Jajcu...pomaze li?
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Svi smo mi porijeklom iz Jajca...

Nekako mi se ovaj forum ne cini idealnim mjestom za takva pitanja. Mislim, ja npr. ne bih volio kad bi se moje ime provlacilo forumom.
sanela

Post by sanela »

Vlado_M wrote:Svi smo mi porijeklom iz Jajca...

Nekako mi se ovaj forum ne cini idealnim mjestom za takva pitanja. Mislim, ja npr. ne bih volio kad bi se moje ime provlacilo forumom.
Slažem se. Nije to svrha foruma...
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

zakljucajte topic onda
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

TEMU U SMECE.......
Locked