Sta mi je sa mamom?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

styx

Post by styx »

Da nije pocetak menopauze (ipak je mozda rano, ali organizmi su razliciti)? Ali obavezno neka ide doktoru...
Titanik1

Post by Titanik1 »

Usput,kad sve obavite,neka izvadi i nalaze stitne zlijezde-hormone-ko zna.
sunrise

Post by sunrise »

Titanik, kompa, ovaj post je star ohoho i ta osoba se nije vise uopce pojavljivala na forumu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

Ma, nemas beda, samo ti udaraj :) , nego si me nasmijao s komentarom, ono, nakon 6 mjeseci pauze i mrtve teme ti se javljas da zena iskontrolira obvezno stitnu zlijezdu hehe :P
Pozdrav
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
brat_narkomana

Post by brat_narkomana »

Ksalol i nije tako opasan, i moja ga keva pije od kada je brat poceo da se drogira, cak ga i ja pijem kada sam nervozan ili kada ne mogu da spavam. Ali ksalol izaziva zavisnost, i blje da odete kod doktora, dok jos uvek nije kasno i dok ne predje to u naviku.
agbaba

MAJKA

Post by agbaba »

CAO!!! MOJA MAJKA JE TAKVA VEC 3 ILI 4 GODINE. JAKO ME JE POGODILA TVOJA PRICA. ISTOOO JE SA MNOM. JA IMAM CLANA PORODICE KOJI JE NA LECENJU, MAMA MI IMA 50 G I BILA JE OK. PRE NEGO STO JE BRAT POSTAO NARKOMAN. JA NISAM ZNALA KAKO DA JOJ
POMOGNEM,TJ ONA NIJE DOZVOLJAVALA VISE NI DA JOJ PRIDJEM, POSTALA JE NEDOSTIZNA,KAO DA JE U NEKOJ DRUGOJ DIMENZIJI. KRIVI SU JOJ SVI BILI,BEZALA JE OD RALNOSTI. NARAVNO I KAD BI NEKAD USPELA DA JOJ PRIDJEM ONA JE NEGIRALA PROBLEM,SPAVANJE,GUTANJE TABLETA, PICE... TO JE DOSTA UTICALOLOSE NA MENE, JER SAM SE OSECALA KAO DA SAM KRIVA A NISAM BILA. SADA MI SE CINI KAO DA JE PROBLEM MANJI,JER JE SVE TO SA BRATOM DOSTA UTICALO NA NJU. MISLIM DA POSTOJI NADA I BEZ LECENJA AKO BUDES UPORAN I ISTRAJES TJ BUDES UZ NJU
all I need!

za agbabu

Post by all I need! »

agbaba, otvori svoj topic na tu temu, posto je ovaj topic star oko 18 mjeseci...
Post Reply