Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
nema..al ipak sam tu pomalo...oka ja nisam sklopio,a kazu da prvi dan i nije tezak.....jbg...bit ce bolje...5 sati je ujutro,zima ubi....al izdrzace se ...
i moram ovaj nick da promjenim...samo neznam kako>?>?
se cujemo...pisem vam mozda danas...ako budem u stanju...pozzz
JEO JBTE..VREME KAO A STOJI..UMARAN A NE SPAVA MI SE 40 SATI NISAM SPAVAO...OVAMO ODAKLE TIPKAM JE TESKA VRUCINA JOS UVIJEK...ALI MENI ZIMA....OJ....
AL IZDRZACE SE..VERUJTE...POZZ
brate ne daj se i meni je zima i kod mene je vrucina ali sam ja u trenerci zakopcan do grla i znojim se a hladno mi,ali proci ce,nemoj da gledas u sat,sta ti znaci sad sat,videces kad padne mrak i to je to,izdrzi,znam da mozes poz druze
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Sweety...Budi jak i pobedi tog djavola jednom za svagda....!!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
hvala Coka.drago mi je da si se javila...VERUJ,JACI NEGO IKAD...ZDRZACU PA MAKAR...JOOOOJ...DOSTA JE BILO...NORMALAN..VELIKI POZZ ZA TEBE...SVE NAJ NAJ..
hvala brate drz se jos malo i prolazi fizika,sada samo razmisljaj o tome,posle o drugom stepenu drzi se jos malo,samo jos malo,mozes ti to
istina je sto kazu da SVE STO JE LEPO KRATKO TRAJE....nest sam malo ospavo..neznatno i sad sam budan i jedim u mraku...4:30 je...al najbitnije treci dan je na pomolu...opa....TRECI EJ...jesam zajebana.heh...NAL..tebi je peti dan napomolu...izguraj ga muski..i znam da hoces/...