jos jedna ispovest
Moderator: sanela
- nenormalan-a-lud
pa nista specijalno,ali pijem vec dva dan i poprilicno me osamutilo,pijem ujutru:jednu benku od 10,po potrebi dve,dva diklofenaka,ona duo,karbapin,i to je to mislim,isto tako popodne,a uvece isto to plus miansan,me znam koliko je to jako ali me poprilicno osamutilo
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- nenormalan-a-lud
pij dosta technosti,iako znam da ti se powraca ,,izguraj ta 2-3 dana,nek ti neko masira ledja ako imash bolowe u krstima,to je meni pomagalo...onda supice,tushiranje i lezanje u kadi...okupaj se,sam sebi cesh biti "chistiji" i nekako kao da spirash saw grijeh...misli na to da morash da izdrzish,i da niko nije umro od zize..i to je swega 7 dana u poredjenju sa cijelim ziwotom koji je pred tobom...zar to nije prelijepo...ja se bar sad tako osjecam...drzi se i pitaj swe shta te zanima!
puno puno snage i izdrzljiwosti ti shaljem
beba
puno puno snage i izdrzljiwosti ti shaljem
beba
PER ASPERA AD ASTRA...
- nenormalan-a-lud
zdravo drugri,danas je treci dan i vrlo sam ponosan na sebe sto sam dosao dovde,mnogo mi je hladno,bole me krsta i ostalo da vam ne pricam.....Bebo ako mi veruje plasim se vode i nisam se bas cesto tusirao,mnogo mi je hladno...sto se spavanja tice miansan mislim da mi mnogo pomaze,u kombinaciji sa bensedinom meni pomaze i prespavao bi svih 7 ili koliko vec jbnih dana treba u ponedeljak primam inekciju tj blokator i to mi je sad primarni cilj,hvala svima na podrsci
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- nenormalan-a-lud
zelim ti da istrajes,znam da je prvi dan,najlaksi ali svaki dan je tezak,meni je ovo treci dan i sad sam bio na tusiranju,potrosio sam ceo bojler samo na ono gore iznad ledja tush(to sam procitao negde na forumu),krsta me bole i pored dva diklofenaka ona duo,ali ne dam se,drzim se,zatvoren sam u ova 4 zida ali mi je mnogo lakse kada znam da nisam jedini i sve od ovog interneta sto koristim je ovaj forum,hvala vam drugari,nadam se da cu i ja jednog dana moci da savetujem nekoga posle ne znam koliko apstinencije,meni ostaje jos ovaj i sledeci dan da se izborim i onda cu primiti tu inekciju,to je nesto najbolje sto sam probao,hiljadu puta bolje od nalorexa,primis jednom mesecno i ne pomisljas na gudru(u bilo kom obliku)jer da se ne lazemo svi mi koji smo na ovom sajtu imamo problema sa h....(ne zelim ni ime da mu napisem)...toliko od mene za sada....drzi se.....nije ti neki nik.....al ajde
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- dete_svemira
- nenormalan-a-lud
miljana je nas andjeo cuvar,ako mu to dodje ona slicica,ja vise nista ne znam ni da li sam popio popodnevnu dozu lekova ni da li sam nesto jeo,pio,isao u wc,totalno sam s.eban,ali se trudim da ne napravim nijednu gresku u pisanju,ne znam od cega sam ovoliko osamucen ali mislim da je to od miansana,ima li neko iskustva sa njim,pijem jos i karbapin i benke jedno 40 mg dnevno....poz drugari,ja se jos drzim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
pa def si oshamucen od tableta,i sad i ne treba da razmishljash..samo da izdrzish...i dochekash dan kada cesh ustati iz kreweta bez bolowa,jeze...swi smo to proshli,neki chak i gore!nisi sam...tu smo da te podrzimo...stisni zube...bleji u jednu tachku...cuti..pusti mozak da odmara...drzi se!

PER ASPERA AD ASTRA...