E,PA DOSTA I TEBE GOSPON POROK,MOZES DA SE NOSIS VISE!!!
Moderator: sanela
E,PA DOSTA I TEBE GOSPON POROK,MOZES DA SE NOSIS VISE!!!
E PA OVAKO..DOSLO JE I MOJE VREME DA TI KAZEM DA SE NOSIS U TRI .........
NECES VISE DA MI SISAS MLADOST DO KOJE MI JE TOLIKO STALO..SLUSAJ TI SMRADU:
VEC ODAVNO UPRAVLJAS MOJIM ZIVOTOM I VRIJEME JE DA PRESTANES...
AKO ZOVNES KRIZU U POMOC ,ZNAJ DA CU USI DA JOJ OSECEM TAKO DA NECE MOCI DA CUJE MOJE JAUKE...O TI PEDERU...BESAN SAM,,,,..DOSTA JE BILO...
MISLIS MOZES TAKO DO VEKA...E PA NICIJA NIJE VECNA PA NI TVOJA,SMRADE....
ZNAM DA SI PUN SEBE,JER UZIMAS A NE DAJES..
ZNAM DA SI PRESRECAN ZATO STO MALO KO ODUSTANE OD TVOJE DOBROTE KOJA JE TOLIKO ZLA....
MISLIS DA NEZNAM KAKO SIJAS OD DRAGOSTI KAD MLADA OSOBA ODE U KOMUNU I PROPUSTI VELIKI DIO ZIVOTA...A TI UZIMAS KREDIT
!!!!JEL SMRADE!!!
MISLIS DA NEZNAM????JEL PEDERU????
BESAN SAM PEDERU,ZATO NESTANI,UMRI,CRKNI U SVOJOJ NEVOLJI....
JER OVA OSOBA TE ZABORAVLJA...
ICI CU AKO TREBA I PREKO SVETA SAMO DA TI DOKAZEM KOLIKI SI SMRAD...UHHHH.....MAJKU LI TI....
NEKAD SAM MISLIO DA SI COOL,ALI TI....TI SI NAJVECI SMRAD NA OVOJ PLANETI ,TI I TVOJI MALI FRENDOVI...
CRKNIIIIII
OVAJ MOMAK TE BRISE..SI CUO SMRADE .HA?????
E PA DA VIDIMO KO CE ISTRAJATI....
OVU BITKO SIGURNO BOBIJAM,A TI SIGURNO PUSIS...
SMRADEEEEEEEEEEEE.........SMRADEEEEEEEE!!!!!!
NECES VISE DA MI SISAS MLADOST DO KOJE MI JE TOLIKO STALO..SLUSAJ TI SMRADU:
VEC ODAVNO UPRAVLJAS MOJIM ZIVOTOM I VRIJEME JE DA PRESTANES...
AKO ZOVNES KRIZU U POMOC ,ZNAJ DA CU USI DA JOJ OSECEM TAKO DA NECE MOCI DA CUJE MOJE JAUKE...O TI PEDERU...BESAN SAM,,,,..DOSTA JE BILO...
MISLIS MOZES TAKO DO VEKA...E PA NICIJA NIJE VECNA PA NI TVOJA,SMRADE....
ZNAM DA SI PUN SEBE,JER UZIMAS A NE DAJES..
ZNAM DA SI PRESRECAN ZATO STO MALO KO ODUSTANE OD TVOJE DOBROTE KOJA JE TOLIKO ZLA....
MISLIS DA NEZNAM KAKO SIJAS OD DRAGOSTI KAD MLADA OSOBA ODE U KOMUNU I PROPUSTI VELIKI DIO ZIVOTA...A TI UZIMAS KREDIT
!!!!JEL SMRADE!!!
MISLIS DA NEZNAM????JEL PEDERU????
BESAN SAM PEDERU,ZATO NESTANI,UMRI,CRKNI U SVOJOJ NEVOLJI....
JER OVA OSOBA TE ZABORAVLJA...
ICI CU AKO TREBA I PREKO SVETA SAMO DA TI DOKAZEM KOLIKI SI SMRAD...UHHHH.....MAJKU LI TI....
NEKAD SAM MISLIO DA SI COOL,ALI TI....TI SI NAJVECI SMRAD NA OVOJ PLANETI ,TI I TVOJI MALI FRENDOVI...
CRKNIIIIII
OVAJ MOMAK TE BRISE..SI CUO SMRADE .HA?????
E PA DA VIDIMO KO CE ISTRAJATI....
OVU BITKO SIGURNO BOBIJAM,A TI SIGURNO PUSIS...
SMRADEEEEEEEEEEEE.........SMRADEEEEEEEE!!!!!!
- nenormalan-a-lud
- nenormalan-a-lud
- dete_svemira
ej pozdrav.. sam..guram nekako....prvi dan...al tek sutra je onaj naj jebeniji...kad otrov potpuno izadje iz tjela...malo me strah,sta cu kako cu sutra..ali ostacu na svome,nadam se i vjerujem....imam te vikodine--nesto kao americki trodon..dal da ih uzmem sutra ako me ono jebiga zgomba...ma jbg..ej izbacio sam jos jedan nastavak na mojoj ispovjesti..neznam kako ce zvucati..jer sam ga pisao..ma znate vec...sta ja znam....samo napred LAN,drago mi je zbog tebe,mozes ti to...i hvla ti na podrsici,kao i svima vama...
- nenormalan-a-lud
ja ti savetujem da ne pijes te trodone ciji god da su ako si resio da se skidas skidaj se sa bensedinima i sa lekovima koji nisu opijati(naravno ako mislis da posle sidanja predjes na blokatore)...sve najbolje drugar mozes ti to,mi smo i sutra tu,uz tebe ..pozzzz
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic