Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Coka sto se tice mog brata,uh,evo danas je izasao sa psihijatrije i evo zvao sam evo maloprije komunu i ganjam mu da ide sutra ujutro u reto,evo moram zvati u 8 pa cu vidjeti sta ce mi reci.Evo kao na iglama sam valjda ce ga primiti....Javicu sta se desava....
E dobro sad mi pisite sta ima kod vas,coka sta ima kod tebe u zadnje vrijeme?
Rajouno kod tebe?
tanana tebi sam vec dao domacu zadacu da uradis,salim se stvarno napisi stvarno me interesuje
Ja sam ti maaalloooo šou...uglavnom piše u onom mom "Djavolu u malom pakovanju"...al biću ja ok...valjda...
Kako je sa bratom?!
P.S. Stvarno je preslatko ime za bebicu !!~!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
i ja sam ti moj dawore ne u malom show,nego u welikooom offside-eu...swa sam pogubljene ,teze malo objasniti...pisacu kad dodjem..idem na ispit wecheras..lea,prawa mala lawica!!!
This must be a bad trip
Kako prode ispit?Evo ja juce dosao iz Zagreba ostavio sam brata u komuni i evo maloprije sam zvao kazu mi da ima krizu od tableta,valjda ce sve biti kako treba...
Rajouno sta je sto si pogubljena?
Drago mi je što je na kraju ipak otišao na lečenje,vremenom će mu biti bolje,videćeš.Kako si ti?!
I stvarno ne znam zašto nam je Beba u bedaku...valjda su nam takvi dani u ovo doba godine....Bebo,jer si ok?!
This must be a bad trip