POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!
Moderator: sanela
- dete_svemira
prva 3-4 dana,mozda i 5 tusiranje,da ti mlaz vode pada na ledja-kod vrata.4,5 dana krenes sa masturbiranjem,cokoladice,ili kombinacija kikirikija i cokolade,sto vise slatkog.Bez karantina,i bez narkomanskog drustva koji su ludi za radom bilo cega osim alkohola.....
ETO TI PAMETI SAVET.....
Kad izadjes iz tog tvog karantina,imaces samo jednu stvar na umu-da se uradis.....mislim da je tu greska roditelja....KARANTIN NIJE RESENJE ZA NAS......Dok sami na skontamo,niko i nista nam ne moze pomoci......
I DOZOVI SE PAMETI VISE........
I DA,MOZES NACI CICU PREKO NETA....
ali neidi sa prostom pricom.....uleti u caroliju.....napravi sebi fles u str8 varijanti.......
E,ZIVOTE......TO JE OPTIMIZAM.....
Od svega sto imam u glavi,bakcem se sa malim muskim mozgom.....
Marko,musko si?
ETO TI PAMETI SAVET.....
Kad izadjes iz tog tvog karantina,imaces samo jednu stvar na umu-da se uradis.....mislim da je tu greska roditelja....KARANTIN NIJE RESENJE ZA NAS......Dok sami na skontamo,niko i nista nam ne moze pomoci......

I DOZOVI SE PAMETI VISE........
I DA,MOZES NACI CICU PREKO NETA....
ali neidi sa prostom pricom.....uleti u caroliju.....napravi sebi fles u str8 varijanti.......
E,ZIVOTE......TO JE OPTIMIZAM.....
Od svega sto imam u glavi,bakcem se sa malim muskim mozgom.....
Marko,musko si?
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
- dete_svemira
rajouno!
nisam htela da budem preterano prosta pa sam pored masturbiranja spomenula i cice......ali generalno nisam mislila na njih,vec na fles posle orgazma......
Marko,probaj.....nece ti trebati metadoni.......
a postoje i gore stvari od skidanja sa toga.....
NOCNA PTICICE.......teras me na osmeh.....
nisam htela da budem preterano prosta pa sam pored masturbiranja spomenula i cice......ali generalno nisam mislila na njih,vec na fles posle orgazma......
Marko,probaj.....nece ti trebati metadoni.......
a postoje i gore stvari od skidanja sa toga.....
NOCNA PTICICE.......teras me na osmeh.....
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
HVALA
Iskreno,s obzirom da je najgora zikra prosla,malopredjasnji sex je neopisivo prijao!!!Nemoze se uporediti sa dopom ali je bedak sto to tek sada provaljujem ali nazalost sam dosada brzo zaboravljao!
Palim sutra na prvo bolnicko lecenje posle koga sledi grupna terapija sa kevom dva puta nedeljno a potom dva puta mesecno....
HVALA SVIMA NA PODRSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Palim sutra na prvo bolnicko lecenje posle koga sledi grupna terapija sa kevom dva puta nedeljno a potom dva puta mesecno....
HVALA SVIMA NA PODRSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RASKRSCE!!!!!
A DA, JA MISLIM DA JE "RASKRSCE" U SRBIJI (MOZDA I SIRE NAJBOLJI CENTAR. DA L ZNA ZA TO I JOS BI TI PREPORUCILA DA PROCITAS KNJIGU"TRANSFIXA" POZZZZZ PDT_Love_07 PDT_Love_04 PDT_Love_04
NE BOLNICA!
VERUJ MI NA REC. SAMO VEROM U BOGA!!
I VERUJ DA JE RASKRSCE PRAVA STVAR

Re: POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!
Prekjuce sam izasao sa meni prvog bolnickog lecenja i sve je bilo o.k. ali sada sto su mi dali terapiju to je kraj.Od svega ovoga ja bih pio samo blokator ujutru i to je to.Sada svakog utorka i petka idm sa kevom na psiho terapiju ali mi se ni to nesvidja.Recimo sada u petak sam dobio zabranu za spiku sa bilo kim o narkomaniji ali sam dao doktorki nasu internet stranicu i bas me zanima sta ce reci u utorak.Takodje mi je zabranila slusanje bilo koje vtste tehna pa sam joj odneo jedan disk da vidi sta to Marko slusa,recimo kada tipkam sa vama volim da slusam Astrixa.Razumem njen trip da se na zabavama cepa sve zivo ali zasto kci uz kop nebih slusao tako nesto???
Pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1