jos jedna ispovest
Moderator: sanela
-
Au Cocepeace al se ti lako uzbudjujes..nije to dobro, nimalo..
Kao prvo, nisam nista slagala, jesam bilaovisna o kakainu, ako mozes da zoves ovisnost kada koristis koku neki 8 mjeseci svaki dan, a mozes da prestanes samo na svoju volju od danas do sutra kada skontas da unistavas sebe..i ni danas nemogu da shvatim kako neki nemogu da se skinu sa koke, jer je to po mome samo stvar karaktera..da nisam na koku vec duze je istina i da sam suovisnik isto, jer imam brata koji je teski dzanki.. e pa sada, jel ti jasnija moja prica? Kao trece, sa ne-normalinim nisam pricala jer mu zelim zlo, rekla sam mu samo sto sam i svom bratu,pa ako ti smatras da ja zelim svome bratu koga najvise na svetu volim zlo, onda je to tvoja stvar, al znam iz licnog iskustva da "vi" heroinski ovisnici nemozete da shvatite kako je nama uz vas...i ti kazes da on zna kako je njegovoj majci,zna k...c.. znam i po sebi da me je bolilo dupe kad povucem liniju i za majkom i za bogom..a nemoj mi pricati da kao on sazaljava nekoga..ili bilo ko ko je na tom sranju...u tim momentima je sve osim dopa nebitno. Onda jos nesto, mislim da vam malo vise ljudi kaze direktno sta misle, vi nebi bili tolike p..ke i padali po par puta..izvinjavam se na izrazima, al stani malo..pa jednom nogom je svaki ovisnik u grobu, kako se to mze na lepsi nacin da kaze?? Ja mislim, da niko, ni slabe osobe, nisu u tim momentima toliko slabe da ce moj savet da se roknu do krahja poslusati, nazalosti to rade korak pokorak, otezavaju sebi i svojima muke..ajel to nesto nije istina?? E sada.. mozete opet pisati da sam gruba itd..samo dosta je tog sranja..moze se jos jedan put, drugiput ces u borbi pobediti itd..mora neko i da kaze sta misli i ako je forum samo za to ovde da se ljubite itd..nema svrhe..
Kao prvo, nisam nista slagala, jesam bilaovisna o kakainu, ako mozes da zoves ovisnost kada koristis koku neki 8 mjeseci svaki dan, a mozes da prestanes samo na svoju volju od danas do sutra kada skontas da unistavas sebe..i ni danas nemogu da shvatim kako neki nemogu da se skinu sa koke, jer je to po mome samo stvar karaktera..da nisam na koku vec duze je istina i da sam suovisnik isto, jer imam brata koji je teski dzanki.. e pa sada, jel ti jasnija moja prica? Kao trece, sa ne-normalinim nisam pricala jer mu zelim zlo, rekla sam mu samo sto sam i svom bratu,pa ako ti smatras da ja zelim svome bratu koga najvise na svetu volim zlo, onda je to tvoja stvar, al znam iz licnog iskustva da "vi" heroinski ovisnici nemozete da shvatite kako je nama uz vas...i ti kazes da on zna kako je njegovoj majci,zna k...c.. znam i po sebi da me je bolilo dupe kad povucem liniju i za majkom i za bogom..a nemoj mi pricati da kao on sazaljava nekoga..ili bilo ko ko je na tom sranju...u tim momentima je sve osim dopa nebitno. Onda jos nesto, mislim da vam malo vise ljudi kaze direktno sta misle, vi nebi bili tolike p..ke i padali po par puta..izvinjavam se na izrazima, al stani malo..pa jednom nogom je svaki ovisnik u grobu, kako se to mze na lepsi nacin da kaze?? Ja mislim, da niko, ni slabe osobe, nisu u tim momentima toliko slabe da ce moj savet da se roknu do krahja poslusati, nazalosti to rade korak pokorak, otezavaju sebi i svojima muke..ajel to nesto nije istina?? E sada.. mozete opet pisati da sam gruba itd..samo dosta je tog sranja..moze se jos jedan put, drugiput ces u borbi pobediti itd..mora neko i da kaze sta misli i ako je forum samo za to ovde da se ljubite itd..nema svrhe..
Maco...odlično znam kako je suovisnicima....bila sam suovisnik skoro 4 god ...4 god sam se svakog jutra budila pored narkomana zajedno sa svim njegovim lažima,i paklom....i ja sam smatrala da je sve u glavi...
..dok nisam dopom probala da se roknem...računam:čista sam ,nikad pre toga ga nisam uzela...ako uzmem dovoljno...možda ,sav pakao zauvek nestane.....priznajem,to je jedini trenutak u mom životu kada sam bila jeb kukavica,i mislila da će me crna zemlja manje boleti,...to je takodje trenutak kada sam bila jeb sebična...jedino što sam postigla je to :iz suovisnika sam prešla u ovisnika...jedva da sam toga bila svestna...je_i ga :"sve je u glavi...
"..dok ne probaš hors ,onda ti sopstvena glava izgleda bedno...
Nemoj se ljutiti,ni ja se ne ljutim na tebe...ne postoji gudra koju nisam PROBALA...koku sam uzimala 2 meseca bez prestanka,.."BILO JE U GLAVI!"...speed sam uzimala 10 meseci-"BILO JE U GLAVI"...DOP MI JE UNIŠTIO ŽIVOT I SVE SNOVE...da sam ja bila na njegovom mestu ,i da sam se osećala -onako kako se on osećao tog trena,kako sam se i sama pre ne mnogo vremena osećala...i da je meni neko tog trena sve onako surovo sunuo u lice,iako sam toga svakog jeb trena bila svestna,iako je čista istina to što si napisala...možda bih...verovatno još dublje potonula....Jedna nežnija reč,manje ogorčenosti(koju odlično poznajem )ništa ne košta.
Pozz

Nemoj se ljutiti,ni ja se ne ljutim na tebe...ne postoji gudra koju nisam PROBALA...koku sam uzimala 2 meseca bez prestanka,.."BILO JE U GLAVI!"...speed sam uzimala 10 meseci-"BILO JE U GLAVI"...DOP MI JE UNIŠTIO ŽIVOT I SVE SNOVE...da sam ja bila na njegovom mestu ,i da sam se osećala -onako kako se on osećao tog trena,kako sam se i sama pre ne mnogo vremena osećala...i da je meni neko tog trena sve onako surovo sunuo u lice,iako sam toga svakog jeb trena bila svestna,iako je čista istina to što si napisala...možda bih...verovatno još dublje potonula....Jedna nežnija reč,manje ogorčenosti(koju odlično poznajem )ništa ne košta.
Pozz
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
- nenormalan-a-lud
dobro jutro ljudi,hvala sto ste se raspisali ovoliko na ovoj mojoj temi(da ne kazem nesreci)nisam jos nista procitao ali moram nesto da vam kazem,juce nisam nista pisao zato sto sam odma poklekao,(i iskreno da vam kazem bilo me sramota bilo sta da napisem)i odma sam rekao kevi,sada je tu pored mene,nije otisla na posao i do ponedeljka sam u pritvoru(ali ne sam nikako)bice uz mene 24h davace mi ove lekove i uspecu znam
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
-
zao mi je cuti da nisi opet uspeo..meni se iskreno cini da ti neces da se skines..dahoces pa vise bi rekao, kada toliko puta pokusavas, necu i gotovo..decko ti si jako, jako sebicna osoba..i opet necu da pisem da se trebas roknuti itd..to sam ti vec rekla,..samo nek te bude stid, te tvoje majke i iskreno mislim da od tebe nema nista!!! Nazalost..al neko ko tolikoprica da moze, da zeli, pa on i uspe..a ti..izgleda ti mozes samo ako imas 24 sata nekog tu, a onda? Ili hoes da zivis tako i naredni 26 god..(koje, ja mislim ako tako nastavis, neces da dozivis)...da ti zelim srecu, neznam sta da ti kazem, ja iskreno vise u tebe neverujem..mozda drugi mogu da jos veruju u tebe, al dok nepokazes da mozes...nista sa moje strane
- nenormalan-a-lud
ok slazem se sa tobom,treba me osuditi,uzeo sam,bio sam sam kuci,nisam bio zakljucan,i poklekao sam,zar me treba obesiti?jel to toliki znak da od mene nista nece biti ?pa nemoj tako.Ja stvarno zelim da se skinem,ali da je tesko to necu ni da pisem,nego jednostavno su mi poverovali da mogu sam,ostavili me samog kuci i desilo se....hvala ti sto ne verujes u mene,ako ne verujes u mene nemoj mi vise pisati,mozes me osuditi ali na neki malo blazi nacin,ali daj malo optimizma
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
-
- nenormalan-a-lud
MACO molim te predji na moju ispovest i prazni se tamo do mile volje..
meni ne smeta,...ALI DOSTA VIŠE SESTRO OVDE!
Jer imam osećaj da sve što pišem -pišem u prazno- UVEK reagujem na ogorčenost i surovost-(previše je toga bilo u mom životu-i to ne želim nikome)...tako da ćemo ti i ja stalno dolaziti u sukob mišljenja,a ovom čoveku ne treba nimalo naše prepucavanje.
Razumem ja tebe..i sama sam bila ista...ali eto Molim te otvori novu temu,ili predji ,slobodno na moju("Djavo u malom pakovanju") i -ISPRAZNI SE!ok?!
PEACE !
NORMALNI...Prijatelju...eto,i ovaj moj je OPET napravio isto njesra...razumem ja Macu....znaš pogledala sam dop sa obe strane...i kao suovisnik i kao ovisnik....i meni ne ide u glavu_zašto ponovo (a bio je čist oko 4 -5 meseci...ne znam više ni sama-prestala sam oodaaavnooo da brojim),mada kad razmislim ..ja sam za moj "kratki "staž imala i sama 1 recidiv-a imam JAKU volju,klinca kog obožavam i milion stvari za koje da se borim, a ,opet...dop me je jednom pobedio...njega je bezbroj puta....
Znam ,luda sam, ali dokle god budem disala-VEROVAĆU U BOLJE SUTRA !
Svaki čovek ga zaslužuje!
Tako da ja i dalje, UVEK, verujem da svako od slepe ulice na svom putu,može napraviti korak ka čistom putu,....tako ,da ja i dalje verujem -DA MOŽEŠ,AKO ZAISTA ŽELIŠ !!!!

Jer imam osećaj da sve što pišem -pišem u prazno- UVEK reagujem na ogorčenost i surovost-(previše je toga bilo u mom životu-i to ne želim nikome)...tako da ćemo ti i ja stalno dolaziti u sukob mišljenja,a ovom čoveku ne treba nimalo naše prepucavanje.
Razumem ja tebe..i sama sam bila ista...ali eto Molim te otvori novu temu,ili predji ,slobodno na moju("Djavo u malom pakovanju") i -ISPRAZNI SE!ok?!
PEACE !

NORMALNI...Prijatelju...eto,i ovaj moj je OPET napravio isto njesra...razumem ja Macu....znaš pogledala sam dop sa obe strane...i kao suovisnik i kao ovisnik....i meni ne ide u glavu_zašto ponovo (a bio je čist oko 4 -5 meseci...ne znam više ni sama-prestala sam oodaaavnooo da brojim),mada kad razmislim ..ja sam za moj "kratki "staž imala i sama 1 recidiv-a imam JAKU volju,klinca kog obožavam i milion stvari za koje da se borim, a ,opet...dop me je jednom pobedio...njega je bezbroj puta....
Znam ,luda sam, ali dokle god budem disala-VEROVAĆU U BOLJE SUTRA !
Svaki čovek ga zaslužuje!
Tako da ja i dalje, UVEK, verujem da svako od slepe ulice na svom putu,može napraviti korak ka čistom putu,....tako ,da ja i dalje verujem -DA MOŽEŠ,AKO ZAISTA ŽELIŠ !!!!
This must be a bad trip
This must be a bad trip
- nenormalan-a-lud
Uvek....samo sada budi pametan ,udahni duboko,i razmisli"Šta želiš od svog života?!" :Paranoju i haos pakla svaki put kad ostaneš bez robe,i neizbežan kraj u tvorza,ili nedaj Bože-zemlji.... ILI VEDRA JUTRA BEZ KRIZE ,DANE BEZ OBMANE I PROKLETOG ŽUTOG PRAHA KOJI TI SVAKOG DANA OTIMA DUŠU,SAOSEĆANJE,LJUDE KOJE VOLIŠ I KOJI TE VOLE,..I SVE TVOJE SNOVE....SVA TVOJA NADANJA BOLJEM ŽIVOTU-koja su ti sa dopom "smešna" -A BEZ NJEGA ---SASVIM OSTVARIVA !
i CEO TVOJ ŽIVOT JE PRED TOBOM ,možeš da ga zgaziš(on je samo tvoj) A MOŽEŠ SUTRA,ISTO TAKO ,DA KAŽEŠ SEBI I DRUGIMA:Živeo sam za djavola,budio se sa njim u svojoj glavi , uzeo mi je dušu i snove-
"I POBEDIO SAM GA ,I VRATIO SVE IZGUBLJENO,BILO JE TEŠKO,ALI SAM USPEO ! "
pozz Normalni
i CEO TVOJ ŽIVOT JE PRED TOBOM ,možeš da ga zgaziš(on je samo tvoj) A MOŽEŠ SUTRA,ISTO TAKO ,DA KAŽEŠ SEBI I DRUGIMA:Živeo sam za djavola,budio se sa njim u svojoj glavi , uzeo mi je dušu i snove-
"I POBEDIO SAM GA ,I VRATIO SVE IZGUBLJENO,BILO JE TEŠKO,ALI SAM USPEO ! "
pozz Normalni
This must be a bad trip
This must be a bad trip