moj novi topic

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

all I need!

Post by all I need! »

cokapeace hvala ti velika na podrsci, mnogo mi to znaci... Idem sad, imam mogo posla, ljubavi cujemo se :smt058
azraaa

Post by azraaa »

eto ga sad opet! mnogi ce reci da sam sitnicar, ali samo da te podsjetim, kad smo se "upoznali", rekao si mi da si se drogirao 6 godina ali da si cist sada.(imam dokaze,mogu ti ih proslijediti) tek kad smo krenuli, dakle, nakon zvanicnog "kissa", si mi rekao da se nisi skinuo! ali nemoj molim te vise komentarisati, jer ja ne mogu da se raspravljam o tome. nadam se da bi mi rekao, iako je ovaj zadnji put, kad nisi uspio, bilo lazi do neba. lagao si mi 10 dana. ali dobro. sve sam oprostila. ali nisam zaboravila. zato sad i sumnjam ovoliko. moras i ti mene da razumijes. ja cu ti uvijek pruzati podrsku, kada budem vidjela rezultate. nemoj zaboraviti da nikad necu mirno spavati, uvijek cu na jedno oko biti budna.
PDT_Love_07
all I need!

Post by all I need! »

Priznajem da sam ti rekao da sam se skinuo, ali je to bilo dok smo komunicirali preko MSN-a, a tada nije bilo ni u planu da se vidimo, cim smo se vidjeli, ja sam ti rekao kakva je situacija, a ovaj zadnji puta kad se nisam uspio skinuti, nisi cak ni sumnjala, da sam opet poceo, vec sam ti ja jednog jutra priznao sve, i odlucio da ponovo krenem sa skidanjem...
azraaa

Post by azraaa »

e srce moje, jel ti mislis da ja to vrijeme dok smo zivjeli skupa, nisam sumnjala? i nisi mi ni priznao, nego si ....ah ne mogu da to pisem ovdje, necu da se sjecam tog uzasnog dana, sjeti se kad smo isli ulicom, sjeti se kako si izgledao...to mi je bio jedan od najgorih dana u zivotu, sjeti se sta mi se jos tada izdesavalo, jos ti sa svojim bljedilom...ljubavi moja, necu vise da pisem o nasoj proslosti. iako je bilo lijepih i ruznih momenata. gledamo naprijed. pa sta bude. vrijeem ce pokazati svoje. ne kazem da necu popustiti da se vidimo, ne mogu ni ja bez tebe, i ja sam od krvi i mesa i pozude. volim te. cucemo se, pricacemo. vjerujem ti, samo sto i sumnjam pomalo. i to cu uvijek ciniti. cini sto god zelis, sve cu ti oprastati ali drogu ne. eto...toliko
PDT_Love_07
sanela

Post by sanela »

Ja stvarno ne vidim smisao ovog vašeg dopisivanja. Mislim, možda je do mene... ali, ako ne želite komunicirati nikako, mislim da onda ni forum nije mjesto za ovakva dopisivanja, jer su to ipak neke vaše intimne stvari i priče, a ovo je javno mjesto, kao oglasna ploča.

A nikad se pismeno ne možete izraziti, kao usmeno, uživo, na telefon. Ovako samo komplikujete ko je kome šta rekao, kad, kako, ko je popustio, ko koga više voli, ko je iskreniji.

Vidim da se volite, ali mi nekako bude neugodno čitati vaše poruke, isto kao da guram nos tamo gdje mu nije mjesto. Suviše su intimne stvari o kojima pišete. Nekako se stavljam u vašu poziciju, pa sad ovdje preko foruma da se Avdija i ja dopisujemo.

Pa, ako se ipak odlučite za dopisivanje, imate chat, messanger - ali to je samo za vaše oči.

Nemojte me pogrešno shvatiti, ja vam želim svu sreću...
all I need!

Post by all I need! »

ljubavi moja, ne brini se, necu ciniti nista sto bi mi ti kasnije morala oprastati... ne brini se, idem sad da radim... ne zaboravi da te volim... adios
azraaa

Post by azraaa »

ups. sori, ja cu se truditi da to ne bude vise na forumu. iako se trudim da bas ne komuniciram sa all I need ali izgleda da bilo kakav kontakt prouzrokuje more poruka i dopisivanja.
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

javno izvinjenje za all I need zbog izjave da se trudim da ne komuniciram s njim
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

i eto...nazovem ja...maloprije. i onda je on mene nazvo i pricali smo sat vremena...eto posto ne smijem od cenzure, necu pisati o cemu smo pricali, ;-)
hm, ne znam da li je pametno, trebali bi da se vidimo! gazim svoje JA u ime ljubavi...odnosno, ljubav gazi mene u ime zivota
PDT_Love_07
cokapeace

Post by cokapeace »

:-# :-k :smt102
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Post Reply