DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
User avatar
saša-ex
Posts: 1907
Joined: Sat May 06, 2006 9:55 am
Location: Beograd

Post by saša-ex »

Perice, Perice...
perica

Post by perica »

kazi Sale.............
User avatar
zvrky
Posts: 4075
Joined: Mon Jul 18, 2005 1:22 am
Location: Beograd

Post by zvrky »

dovoljno je samo "pretice,pereice..."
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
User avatar
cokapeace
Posts: 1669
Joined: Thu Jul 05, 2007 2:06 pm

Post by cokapeace »

BEBO...ma pokaži mu ti !!! :D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
User avatar
rajouno
Posts: 1591
Joined: Tue Nov 07, 2006 10:27 am
Location: dreamland

Post by rajouno »

kako mi se sale i perica "razgowaraju" :lol: :lol:
bila sam do pg danas,ishla opet na neke preglede i tetka koja mi inache radi u laboratoriji(njen sin je bio 5 god na dopu)...onako uz kafu,dok smo caskale u labosu...kao,ajde da ti uradim krwnu sliku..ni na kraj pameti mi nije pala neka skriwena namjera njena,ali tek sad mi se wracaju bratowe rijechi od prije 2-3 god...pazi se JELENE,nemoj da te nawata nedje kod nje ,shatro na kafu..pa kao da ti uradi krwnu sliku usput,neshto si blijeda i tako to..tako je ona proganjala mene,i swe moje drugowe-odma radi test na swe droge.tek mi je sad to sinulo kroz glawu...inache krwna slika je dobra..a i shto se droge tiche i tu sam dobra-ali negatiwna,u swakom pogledu..pa i na alcohol :-D
dobra je tetka,obozawam je zato shto je namazana..kako i nece,pakao je proshla sa sinom,inache moje god.
pokriwala me danas kod majke da bih mogla da se widim sa iwanom,shatro kod nje sam na ruchku..a ustwari prowela sam sa njim od 2-5h i bilo mi je fantastichno...(narawno,prwo je tetka morala da ga upozna)
prewishe sam postala skeptichna,oprezna..swe analiziram...nisam wishe luda i otkachena kao prije..
dechko stwarno nije nishta insistirao..rekao je idemo gdje ti zelish..iskreno,nije mi se wisilo po podgorichkim lokalima..pa smo otishli kod njega i poruchili neku hranu...mnogo ,ali mnogo se zagrijao...i prija mi-ali nekako kao da mi se ne swidja kao kad sam ga widjela "na prwi pogled"....tad mi je djelowao nedodirljiwo..a sad znam skoro swe o njemu,i malo mi se ne swidja njegowo okruzenje(iako je on dobar dechko)jedan drug mu je bacio bobmu na roki-pistolato(najj.firmu u cg)..bio na naslownoj strani...drugi ispraznio sarzer na sred milenijum mosta...zestoki je nawijach buducnosti,idu biju se tamo,pendreche sa murijom...itd ,itd..mozda oce samo da ostawi utisak,ali uporno fura pogreshnu prichu :-D
opet kazem,D(IWAN) JE.
Kakwe su zene ,proklete-kad ih mushkarac mrshka,i cutka...onda su lude od ljubawi...a kad odmah padne na koljena,..'mislim,neshto mi se kod njega ne swidja...mislim da je boja ochiju...prwi put mi je bio ljepshi..hahaha-tragedija :roll: "
i danas me stawio u malo nezgodnu situaciju...pocheli smo prichu o nocnom ziwotu,ludilu...i ja spomenem da sam bila kod dr.-kao trebao bi ion da se iskontrolishe,nije odawno...shto ti,reko'?
pa...znash...zadnje dwije-tri god bash smo ludowali,znali smo ja i owo obezbedjenje s kojim sam radio da pijemo po cijelu noc...pa se onda zatworimo u "Maniju"(diskoteque)..i ne izlazimo po 2-3 dana...odma,ali odma su pocheli fleshewi da me pucaju...(pomislih ,boze nije waljda i on iz "owe" priche)..aha,znachi...prwo ste se dizali..pa spushtali...i swe tako..ja bzw lupam-kad gowori on:"pa uglawnom smo se dizali ,i to wrhunskim koksom..ja ne wolim spushtalice bilo koje wrste"
odjednom mi je postalo nenormalno wruce,gorela sam,grlo mi se osushilo...kao da je chekao da kazem"pa ajde zawrshi koX" (inache sam ga i ja mnogo gotiwila,da sam imala kesha,sigurno bi se i na njega nawukla)sto me je djawola u sekundi posjetilo...popizdjela sam,otishli smo kod njega,i prwo shto sam trazila,bilo je neshto zestoko da se saberem!kad mi je sipao,onda sam josh wishe izgorela shto sam i to trazila-i nisam ga popila izinata(jeeeeee :D )...umjesto toga,uchio me je neke wjezbice iz aerobika heheheee :twisted: -tako da sam brzo na swe zaborawila :lol: :lol: :lol:
sad mi je kuleraja!!!
ispit mi je u ponedeljak,bice meni kuku..lele...odoh...otishla sam..
woli was beba :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
User avatar
cokapeace
Posts: 1669
Joined: Thu Jul 05, 2007 2:06 pm

Post by cokapeace »

Bebo ne daj se ! Volimo i mi tebe !!!! :wink:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
User avatar
Vlado_M
Posts: 1456
Joined: Sun Apr 17, 2005 7:42 pm
Location: SFRJ

Post by Vlado_M »

Haje, sretno na ispitu... I bez opterecenja.

Uspjeh je i to sto ponovo pokusavas. Znam da nije lako ponovo se nakaniti da ucis... Samo opusteno.
User avatar
PAJAarh
Posts: 19
Joined: Thu Aug 30, 2007 9:51 pm
Location: Groblje slonova,VRACHAR

Post by PAJAarh »

Kako se na internetu kaze ? Uzeo mi vlada rec iz usta? tastature?

Hrabre sreca prati pa,znas -srecno na ispitu!
Puno obecavao na mnogim poljima,nazalost u ovoj najvise opravdao visoka ocekivanja!


ex PAJA!harvardpaje
User avatar
rajouno
Posts: 1591
Joined: Tue Nov 07, 2006 10:27 am
Location: dreamland

Post by rajouno »

jutros mi je banuo iwan u 9h,jedwa sam uspjela da se izwuchem na 5 min...bzw.
ne goworim sa majkom,wec 2 dana-razlog totalno banalan,chak i smijeshan da bih ga nawela-ali ne moze wishe tako da se ponasha,pa jbt moram da nastawim da ziwim,bash smo se zeshce poswadjale.budi ponekad u meni ono najgore.ispit mi je odlozen za utorak,tako da imam dan wishe da se nerwiram :-D
moram kod zubara......
ne mogu da definishem osjecanja prema iwanu...stalo mi je...uljepsha mi dan,dobijem ogromnu energiju...samo se pitam da nije to izlaz koji trazim iz owe situacije,kao neka slamka spasa..da me izwuche iz mraka..
danas se nadurio,kao on nije ni spawao cijelu noc...wozio samo da me widi,a ja ga dochekala tako nerwozno i hladno...i mnogo sam hladna,to mu smeta,to ga odbija...kakwa da budem kad se krijuci widjam s njim,i non stop u nekoj frci-ne mogu uopshte da se opustim!
ne kazem da sam 100posto izlijechena,ali poshtujem swe,pije terapiju...slusham..ne radim nikakwa sranja...rijetko kad idem igdje..nemam skoro nikakwe prohtjewe-mislim da bi mogli da mi ukazu malo powjerenja,i da me ne drze pod staklenim zwonom ,jer je "owo zaboga grad,koji wrwi od dilera koji me znaju,,,"
ne kapira da me na taj nachin nece sachuwati,ako ja nisam promijenila swoj nachin razmishljanja!owako me samo nerwira,i nerwira i poludim..i narednih dwa sata ne mogu da se smirim...postala je prawi komandos-takwa je bila kad sam ja bila u pubertetu,nikad joj nije bilo bitno shta ja zelim ili osjecam...wec samo zabrane,prijetnje,ucjene...i uwjek se u meni budio bunt,koji me je tjerao napolje...shto dalje od njih..ods "sawrshene porodice" kojoj jedino ja kwarim prosjek!
kad se dobro zakachimo,obichno pochne da prijeti "sad cu oca da ti zowem,da mu swe kazem..."
to bi ga ubilo...a i mene!onda se zatworim u sobu...i mrzim cijeli swijet.
da li ce ikad wishe biti ishta normalno???
zar je 8mjeseci malo?
mozda jeste...
ali ja smatram da chowjek mora posle odredjenog wremena...da nastawi...
pitam se do kad cu imati snage za swe owo,uwjek mi ubije i owo malo wolje za ziwotom,phi...
wjerowatno ja imam problem sa autoritetom...jer smatram da je swaki chowjek slobodan da ziwi kako zeli...a ja samo zelim normalno,zar je to prewishe? :roll:
PER ASPERA AD ASTRA...
all I need!
Posts: 95
Joined: Wed Aug 29, 2007 10:42 pm

Post by all I need! »

hm... neam pojma sta da ti kazem, vidim po tvojoj prici, da je taj ivan divan prema tebi... mozda da mu pokusas uzvratiti osjecaj neki??? U jednom si 1000000000000000% u pravu, a to je, da kad mi decki ne sljivimo vas djevojke ni 1%, ne primjecujemo vas, vi ste lude, i sve bi uradile za njegovu paznju, a kad dodje do te paznje... eeeee brale moj, onda mi na*ebemo, onda se uloge mijenjaju... ironicno zar ne...sto se tice svadje, i meni je bilo tako nekako, ali jednog dana sam, dok sam sjedio poceo razmisljati o tome... zasto se jos uvijek odnosi ne popravljaju, pa prestao sam se drogirati, sta jos trebam da uradim???? Onda sam se sjetio koliko sam ih nervirao dok sam se drogirao i sta su sve propatili zbog mene i rekao sam sebi da vise necu da ih nerviram, da necu da dizem glas za svaku *ebenu sitnicu, shvatio sam da ja jos moram da se mijenjam. Dok sam bio navucen, mislio sam, da samo trebam da se skinem, i da ce sve biti ok, da ce svi problemi nestati...Ali uvidjeo sam da nije tako, nakon sto sam se skinuo... skidanje jest JEDAN veliki korak ka nekom normalnom zivotu, ali JEDAN, a ima ih mnogo, mi smo kao male tek rodjene bebe, koje uce kako da hodaju, kako da komuniciraju, kako da jedu... to svaki izlijeceni narkoman mora da uci, sve iz pocetka... skrenuh s teme :P ebiga, sad mi je nestalo inspiracije, pisacu opet kad mi padne nesto pametno na pamet :D
BOGAMI LIJEPO JE KAD SE UJUTRO PROBUDIS I NEMAS NIKAKVE BRIGE, NE MISLIS O PARAMA I NISTA TE NE BOLI... JEEEEAAAAAAAA...
Locked