STRAH

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ma meni je problem da pratim najobičniju seriju :!:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
M4j4

Post by M4j4 »

Ja sam sada po stoti put u zivotu zakljucila da smo mi narkomani pametniji od drugih ljudi...eto bas vas gledam sta pricate,svi volite neki inteligentniji nacin humora,kao sto smo trazili neki (visi) smisao zivota,no "ko visoko leti-nisko pada" pa nam se sada kao uspeh racuna samo to sto smo zivi,od nas se vise ne ocekuje da postanemo "neko" i da u zivotu "uspemo" po standardnim normama uspeha,od nas se sada kao od debila ocekuje da ostanemo poslusni na komandu "Fuj to! "
Image
M4j4

Post by M4j4 »

Mark_Renton wrote: e, a zamisli kad ti se u takvom zivotnom trenutku pojavi dop. Kao davljenik koji se hvata za slamcicu iako zna da je puna trnja. neka je... ako nista drugo, necu potonuti... bar neko vreme... A sta ce posle biti sa rukom od tog trnja... ko ce sad da misli o tome... :?
Tako nesto...mozda,da droge nije bilo,u onim vremenima (nije da se sad pravdam) kada smo i poceli,a koliko vidim vecina nas je odvalila posle bombardovanja,bas nam je to bila slamka...a jesam stvarno bila u nekom besmislu,ko zna,mozda bih se i ubila da nije toga bilo...
Image
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Je li M4j4, jel mi ti telepatijom citas misli pa ih ovde pises kao svoje????

Ja sam poceo sa gudrom za vreme bombardovanja...
I kao klinac sam bio relativno depresivan, bio sam u fazonu milion puta da se ubijem... ali ispostavilo se da je zabavnije ubiti se alkoholom i vutrom nego "za stvarno" jer sutra mozes opet isto da uradis, pa i prekosutra... I tako sam time ja sam sebi lecio depresiju, postao sam mnogo drustveniji, slobodniji... pa sam onda presao samo vutru da pusim a alkohol u izuzetnim prilikama (nove godine, rodjendani, i druga opstenarodna veselja). Ali ni ta vutra nije pomagala zauvek... pa predjes na exer... eeeeh, stara dobra vremena...
Dal' ima nesto iza dopa? Ok, recimo picis se na nos, pa predjes na gan to je kao bolji trip? A sta posle? Ima li nekog kome je i to dosadilo? Postoji li sledeci stepenik? Ja se jos uvek nisam mnogo zezao sa halucinogenim stvarcicama, pa racunam da bi to moglo da mi skrene gresne misli od dopa. Jer ja sam jbg narkofil trenutno zarobljen u telu opioidomana.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Dal' ima nesto iza dopa? Ok, recimo picis se na nos, pa predjes na gan to je kao bolji trip? A sta posle? Ima li nekog kome je i to dosadilo? Postoji li sledeci stepenik? Ja se jos uvek nisam mnogo zezao sa halucinogenim stvarcicama, pa racunam da bi to moglo da mi skrene gresne misli od dopa.[/quote
ČOVEČE,KOLIKO SI TEŽAK(ne verujem) :axe:
Što se tiče haluciogenih stvarčica...nakon određenog perioda uzimanja mogu samo da ti probude jaku želju da se spustiš-a čime...vutrom :smt044 ,pa naravno da ne...horsom naravno :!:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
M4j4

Post by M4j4 »

Rentone,sta ce mi telepatija kad smo svi isti....hehe...a bas sam mislila o istoj temi :sta posle dopa? Donela sam zakljucak-belo,a posle belog krek. A posle toga ili umres,ili poludis,ili zauvek prestanes sa svim sranjima u zivotu. Nisam to sprovela,nisam nikad ni probala belo u zivotu a kamoli se navukla,jer jedva se iskombinujem za crveni VISION (pljuge koje trenutno pusim od 35 dinara) pa jebiga,ja sam u slepoj ulici,udarila sam od zid besparice i to je kraj,nema dalje.
Image
M4j4

Post by M4j4 »

p.s. ja sam stoka jedna narkomanska,u stanju sam bila ne da se nadrogiram nego da da se non stop drogiram,cak sam namerno dop kuvala cesce po manje samo da bih se cesce....jednom sam ostala sama na gajbi i imala do jaja kesa,pa sam zavrsila exere,speed i dop,i 48 sati (ceo vikend) sam non stop uzimala naizmenicno sve ovo,par puta sam padala u nesvest,cim otvorim oci,ja speed na nos da ustanem,cim se podignem na noge,kuvam dop,cim iskljucam,opet speed,itd...ne znam samo kako nisam umrla ni kako nikad nisam over,bas nisam imala meru...E sad za ovaj post da dodam da mu jeste mesto na temi STRAH zato sto se posle svega istripujem na vutru,cak me hvata neki nemir kad zapalim pljugu,onu prvu ujutru...majke mi,od cigare ladno me spopadne strah... Eto kakva sam ja narkomancina bila,ccc
Image
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Ma koji kokain??? to je bre krsh najgori i najizvikaniji. Probao sam 35 vrsta (od najboljeg do najgoreg), glupost ziva. E sad za krek... znam da se on pravi od kokaina, al' opet cenim da je drugaciji. A i ne znam moze li uopste da se nadje kod nas?
Jedna od "egzoticnih" stvari koje sam probao je PCP, i mogu vam reci da zadovoljava... nekako kao da si pijan, al' mnogo bolje. Dok ne preteras, e kad preteras tj. kad pocnu haludze... vecina, velika vecina ljudi to ne moze da podnese, skroz je ludacki... nije zdravo.

Meni je najvise frka od vutre, ma skroz se plasim da upalim dzoint. Svi ortaci se cude kako mogu da se ubodem u venu a frcim se od dzointa. Ko zna?
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
M4j4

Post by M4j4 »

Brate,ja se i cigare plasim...a da se roknem u venu,to opusteno. (ovo nema nigde,auh kakvi smo) :twisted:
Image
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ma koji kokain??? to je bre krsh najgori i najizvikaniji. Probao sam 35 vrsta (od najboljeg do najgoreg), glupost ziva.
:smt044 :smt044 :smt042 :smt042 :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt023
Locked