Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Post by sunrise »

ne znam stvarno, poslije sam i od ostalih cula komentare slicnim tvojim. Evo, do sad mi nije zaraslo a na jednom mi je neki kurac ostavio sto me zulja i boli. Ne mogu recio da je bilo hitno vadjenje jer nije bolilo ni bilo oteceno ni nista ali je bilo ppotrebno, da li sad ili kasnije ne znam. Trebala sam opet otici kod njega no nisam a cak mi je i jedna plomba pala sto ju je radio, hehe jebes ga.

Ja sam se vratila u Austriju, veca i tamnija nego ranije i sve je ok osim ovog fucking vrem,ena, ne mogu disati, uzas
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
TLUDNAVA

Post by TLUDNAVA »

.ebote pa ja pozdravljam i masem i prozivam.JESTELI VI ZABORAVILI SVOG OMARA-FANATIKA ILI NISTE. Stvarno ako jeste onda nema potrebe da vam se javljam.Ovih dana tj. danas kupujem novi komjuter, pa cu se malo iživljavati.Sa metadonom sam na 15 mg., VIDIS MUSTAFA DA MOZE,hhehehheh.Inace kako ste mi vi, Kakako si ti Zvrki?????Kakao je moj veliki drug Sanela????.Puno,puno vas volim i jedva cekamo da zalomimo kao sto smo znali ,ali ovaj put sa odabranim ljudima jer ovaj put posebnim ljudima vjerujem.LJUBIM VAS!!!!! oMcHo
perica

Post by perica »

sta je nestalo kafe?
rajouno

Post by rajouno »

jesi budan perie?kao i uwjek u 6h!ZABORAWIO SI ME
PER ASPERA AD ASTRA...
saša-ex

Post by saša-ex »

Sta vam je ljudi, 7 sati a nas ovoliko na forumu c,c,c... :)
perica

Post by perica »

JA, TEBE NISAM ZABORAVIO,ALI TEBE NEMA DA SE JAVIS NOI NA NA MAIL,NI NA PM.
STO NE ZNACI DA NE BI BILO LOSE DA TO URADIS,POSTO IZ ONE TVOJE KILOMETAARSKE PRICE(NAJNOVIJE) NISTA NE RAZUMEM!
GDE SI BRE SALE?
rajouno

Post by rajouno »

:wink:
Last edited by rajouno on Sat Sep 22, 2007 3:02 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

pricha nije neshto extrawagantna,ali ti je dugujem.koristim owu noc da uziwam uz was,wratila sa se sa ispita pos*ana,profesor se nije ni udostojio da se pojawi.bagra .slomila sam se u putu,putowala sam 28 sati ,tamo i owamo-s tim shto je na zlatiboru bio nenormalan udes,oko ponoci..chekali smo 2 sata..shta da ti kazem auta smrskana u konzerwe,,wjerowatno nema preziwjelih.. :cry:
sad ovih 5 dana moram da nawalim da to polozim,dace bog waljda...pa sam tada out off pressure!kuckacemo se.ljubim te
Last edited by rajouno on Sat Sep 22, 2007 3:03 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
perica

Post by perica »

:?:
Jeca

Post by Jeca »

De ste bwe ekipo?? :D
Za mene je leto trajalo do pre 2 nedelje... Stalno sam negde isla,putovala sa muzem ili bez njega. Sve u svemu super sam se provodila!
Kod mene je sve po starom i sve je ok.
Vidim ima dosta novih ljudi na forumu, neka,neka, tako i treba!
E sad cu polako da se bacim na citanje vidim ima dosta novih postova.
Jesam li kome nedostajala, hehehe, sala :-D
O Kako je lepo ponovo biti STR8
Post Reply