moj novi topic

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

azraaa

Post by azraaa »

:smt067 ajoj cuvaj se mojih postova sad! ti znas da necu da te zovem sad vise!
odakle tebi javor?
sta ces moci raditi sa "nadom"? znam sta rade, ali sta bi ti mogao tamo da radis?
PDT_Love_07
all I need!

Post by all I need! »

lakse malo s tim mitraljezom, ionako me ubijas, sad jos i to :D , odakle mi javor? pa mislim da je i on bio u retu kad sam ja bio, nisam siguran, onako ko kroz maglu kao da se sjecam nekog javora, a sta bih mogao raditi u Nadi... neam pojma, cisto ono da se informisem, vidjela si kako su ono dvoje, sto sam isao sa njima, tako bave se tim da pomazu drugim ljudima, pricaju sa njima, izmjenjuju iskustva, jednostavno nagovaraju ovisnike da pokusaju sa lijecenjem i tak... Odem sad malo na rekreaciju, odoh malo trcati, danas neam posla nekog, cuvaj se maco...
azraaa

Post by azraaa »

kako je bilo kod doktora i jesi bio sam ili s nekim?
PDT_Love_07
all I need!

Post by all I need! »

mogla si mi odgovoriti na poruku!!! ali ok, nema veze, a sta ce bit kod doktora, uzeo sam dvije uputnice, za test na heroin i opijate, ali kad sam dosao u bolnicu bilo je kasno, pa cu ujutru da to zavrsim, bio sam sam!!! jao samo da znas s kim sam danas bio na kafi... :D mislim da nikad ne bi pogodila... ;-) idem
azraaa

Post by azraaa »

hm ok bio si sam, ali ja ne znam koga ja onda da pitam jesi li ti mokrio u casicu ili neko drugi? mislila sam da ce ti otac biti tu. ali ok. tebi ocito nije stalo do mog povjerenja. no comment
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

nema ga......ko zna sta on radi! eh....
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

nema moje ljubavi
PDT_Love_07
cokapeace

Post by cokapeace »

Ma, vratiće se on...Azrić- glavu gore!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
zvrky

Post by zvrky »

azra samo hrabro,svi oni odlaze kad im se hoce ali se vracaju kad moraju jbg :?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
all I need!

Post by all I need! »

nisam ja nigdje otisao, tu sam ja svaki dan, samo sto postujem azrine zelje... nije do mene... A NAJVISE BIH VOLJEO DA SE NE MORA OVAKO... NAJVISE...
Post Reply