Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
pa ako je to bilo namijenjeno samo jednoj osobi i ako samo ona treba reagirati na to, mogao si joj onda i pp poslati a ne ovako na jadno palis nas budale
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sun,nema ljutis,ali je ovo moja tema,i ja nikog ne zovem da se pronalazi,ili inteesuje za ono sto ja pisem.
znas da si mi draga,ali nikako da mi kazes nesto normalno ili pitas za zdravljemili bilo sta ,makar i glupost najvecu!
ja te na nekoliko tema pitam i kako si i na cemu si i kako guras no ti ili ne vidis ili ti se ne da pisati
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.