KAKO PREPOZNATI NARKOMANA
evo gledam citam i razmisljam..pa ja sam skroz zapostavila sebe..sva pitanja se svode kako bi njemu pomogla,a mene nigde nema,to sto ja ustajem i budim se samo sa jednom mislju to nikome nista...sto moje drugarice kontaju da ih namerno zaobilazim jer nesto skrivam a one su me prve uputile na sumnje,cude se jer ja sam sve delila sa njima.a sta da im kazem,kad je neverovatno svima da se ja evo sad vec posle tri meseca toliko zaljubim u nekog i jos da se ne okrenem i odem posle svih ovih saznanja.ja mislim da sam budala,a neka kaze ko sta hoce.definitivno nisam normalna,kad sve ovo trpim.....pitam se zasluzuje li on ovooooo???'''''
- PAJA!harvardPaje
Ja sam novi na ovome forumu ali daleko od toga da sam novi u poznavanju problematike ...Ako bude pozitivan da heroin ili spid nema sta da ga proveravas stalno...To je to, navucen je,sto znaci svkodnevna upotreba pakao po njega 5xpakao za tebe koja ni kriva ni duzna.
Netreba da se smaras testovima na krv koji utvrdjuju od 2do 4 nedelje istoriju zloupoteba..Dovoljna ti je na bum da se ispisa u bocicu obavezno da ga kontrolises,ako to uradi sam (neda proveru)nebacaj pare za test...+
znaj da si u vezi sa narkomanom ,sto znaci MANIPULATOR U NAJGOREM SMISLU reci.Tebe ce da manipulise najvise,znam ljude koji su zaljubljenim devojkama uzimali nasledstva pa ih ostavljali u garsonjerama u pickovcu navucene ,ostavljene..
Prema tome ako je test pozitivan izvuci se na nedelju dana nevidjaj ga ...imaces vec cistiju vizuru pa otom potom..Inace nasmejala si me puuuno,zvucala si mi kao slatka 17godisnjakinja.Ej bre imas 28godina -pamet u glavu!! I drs se pisi za pomoc i savete
Netreba da se smaras testovima na krv koji utvrdjuju od 2do 4 nedelje istoriju zloupoteba..Dovoljna ti je na bum da se ispisa u bocicu obavezno da ga kontrolises,ako to uradi sam (neda proveru)nebacaj pare za test...+
znaj da si u vezi sa narkomanom ,sto znaci MANIPULATOR U NAJGOREM SMISLU reci.Tebe ce da manipulise najvise,znam ljude koji su zaljubljenim devojkama uzimali nasledstva pa ih ostavljali u garsonjerama u pickovcu navucene ,ostavljene..
Prema tome ako je test pozitivan izvuci se na nedelju dana nevidjaj ga ...imaces vec cistiju vizuru pa otom potom..Inace nasmejala si me puuuno,zvucala si mi kao slatka 17godisnjakinja.Ej bre imas 28godina -pamet u glavu!! I drs se pisi za pomoc i savete
iz Beograda
uvek bio perspektivan na raznim poljima,nazalost u ovoj najvise opravdao ocekivanja
promenjeno od PAJA!harvardpaje
uvek bio perspektivan na raznim poljima,nazalost u ovoj najvise opravdao ocekivanja
promenjeno od PAJA!harvardpaje
ijaoj,prvo da kazem da tako pisem jer sam zbunjena.i ja ne mislim da je tako crno.a sta ako uradim ujutro test i bude cist,jel onda znaci da nije navucen?koje glupo pitanje.naravno da cu da se zamaram sa tim dugorocnim testovima...i koliko sam shvatila oni na heroinu nemaju zelju za sex-om,ili ako imaju tesko svrsavaju.glupo mi je sto i ovo moram da iznosim ali sa tim stvarno retko imamo problem...i nije tako crno,tc,tc...
uh,zaboravila sam.pa on jeste zaljubljen i to jako,a od mene stose para tice vajde nema...hahah,moze dobiti za cigare i to svaki drugi dan,ali dalje nema...tako da se zbog tog ne brinem..samo vi tako meni...pa cu ga ostaviti ali se bojim da ce onda bas postati ovisnik.hm,kad mu ne znam psihicki profil.samo kad bi usla u glavu i saznala sta ce ga vise trgnuti.....samo kad bi znala.......
CITAT mers
i koliko sam shvatila oni na heroinu nemaju zelju za sex-om,ili ako imaju tesko svrsavaju.glupo mi je sto i ovo moram da iznosim ali sa tim stvarno retko imamo problem...i nije tako crno,tc,tc...
Vremenom ce biti sve vise problema.
CITAT mers
samo vi tako meni...pa cu ga ostaviti ali se bojim da ce onda bas postati ovisnik
Izvini, ali zar vec nije ovisnik???
i koliko sam shvatila oni na heroinu nemaju zelju za sex-om,ili ako imaju tesko svrsavaju.glupo mi je sto i ovo moram da iznosim ali sa tim stvarno retko imamo problem...i nije tako crno,tc,tc...
Vremenom ce biti sve vise problema.
CITAT mers
samo vi tako meni...pa cu ga ostaviti ali se bojim da ce onda bas postati ovisnik
Izvini, ali zar vec nije ovisnik???
nije.ko je rekao da jeste.za mene su ovisnici koji su svaki dan na heroinu.mislim tako kazu strucnjaci,ili gresim.i ljudi ajte malo podrske.gde je ono...veruj bice bolje,vidis kako su se neki izlecili...nego vi odmah na najgore crno.........pa ja sam bila na ivici da se ubijem...pa sam sad dobro...tako mislim da i ovde ima leka...sve je u glavi.........
zbog cega bi se ubila?
Ne ubiju se ljudi s AIDS-om ili u kolicima a za tebe stvarno ne znam zasto bi se ubila? ](*,)
Pricas da ne znas kako da mu pomognes, sta da radis?
Mislim da ti on nije trazio pomoc ni u jednom momentu
Isto tako mi se cini da i ti nisi spremna za cistu situaciju jer da jesi davno bi poslusala nas prvi savjet koji smo ti svi od reda rekli a to je kupi test i aus. Od gledanja njegovih zjenica i stopanje vremena koliko mu treba da svrsi nema nista. I sta ce ti analiza krvi ako mu ni najobicniji test nisi napravila
Volis ga, ubila bi se za njega, stalno dizes paranoju i sva si u toj frci, jest ili nije na dopu a kakva je to ljubav i koja vrsta ljubavi kad nema apsolutno nikakvog povjerenja? I, to ce povjerenje doci sa cistim odnosima, iskrenim razgovorima a ne kroz sumnju. Ti i dalje ne znas da li on ima problem s dopom. Isto tako, danas je tako normalno da je svtako probao i par puta duvao i ako je to tako i plus par puta taj dop onda nista nije ni tako tragicno. Ako je sve tako, samo mu daj do znaja da zelis da ostane na tome i ni korak vise drogama jer ako ide tome ti ne bi znala s time izaci na kraj i aus
Ne ubiju se ljudi s AIDS-om ili u kolicima a za tebe stvarno ne znam zasto bi se ubila? ](*,)
Pricas da ne znas kako da mu pomognes, sta da radis?
Mislim da ti on nije trazio pomoc ni u jednom momentu
Isto tako mi se cini da i ti nisi spremna za cistu situaciju jer da jesi davno bi poslusala nas prvi savjet koji smo ti svi od reda rekli a to je kupi test i aus. Od gledanja njegovih zjenica i stopanje vremena koliko mu treba da svrsi nema nista. I sta ce ti analiza krvi ako mu ni najobicniji test nisi napravila
Volis ga, ubila bi se za njega, stalno dizes paranoju i sva si u toj frci, jest ili nije na dopu a kakva je to ljubav i koja vrsta ljubavi kad nema apsolutno nikakvog povjerenja? I, to ce povjerenje doci sa cistim odnosima, iskrenim razgovorima a ne kroz sumnju. Ti i dalje ne znas da li on ima problem s dopom. Isto tako, danas je tako normalno da je svtako probao i par puta duvao i ako je to tako i plus par puta taj dop onda nista nije ni tako tragicno. Ako je sve tako, samo mu daj do znaja da zelis da ostane na tome i ni korak vise drogama jer ako ide tome ti ne bi znala s time izaci na kraj i aus
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- milos.pirot
Depresija i anksioznost.Sta pijes od lekova?
Last edited by milos.pirot on Thu Jul 15, 2010 6:13 pm, edited 1 time in total.
U životu svakog od nas, pre ili kasnije, dođe period kada listamo stranice naših sećanja. Neka sećanja su ostala urezana ....