Vladooooo?! Ma daj čoveče ,nemoj da nas plašiš!
Moooliiiim te kaži da je ono bio samo tren tvog negativnog razmišljanja...please!
Idiot
Moderator: sanela
Mislim da ne vredi da ga ubedjujemo....zato:
"Ma koj će ti to u životu koji si taman koliko -toliko sredio,...šta se svi mi tripujemo bespotrebno,mada znaš da ti svi ovde mislimo dobro,ali to je tvoj život,i tvoja nadlanica,pa šta ako hoćeš još malko da reskiraš...a i ako ga sjebeš,šta koga briga-tvoj je!"
UZMI U OBZIR OVE NAVODNIKE!
Vlado,gotivan si mi od samog starta,izvini što se mešam,ali mislim da ovaj put grešiš...a plašim se da nam dop NE OSTAVLJA PUNO MESTA ZA GREŠKE...mada ako misliš da si dovoljno jak da izguraš bez blokatora...ok,mada ja lično mislim da se u tvojim zadnjim pisanjima primećuje neka depresija-što uopšte ne liči na tebe..i ne klati se majmun na ramenu-VEĆ TI SAM KLATIŠ SVOJU BUDUĆNOST,I SVOJ ŽIVOT O KONCU....molim te razmisli o tome,i nemoj se ljutiti što sam ti sve ovako direktno sunula...takva sam,a i sve što ovde piše-piše iz najbolje namere!
pozz
"Ma koj će ti to u životu koji si taman koliko -toliko sredio,...šta se svi mi tripujemo bespotrebno,mada znaš da ti svi ovde mislimo dobro,ali to je tvoj život,i tvoja nadlanica,pa šta ako hoćeš još malko da reskiraš...a i ako ga sjebeš,šta koga briga-tvoj je!"
UZMI U OBZIR OVE NAVODNIKE!
Vlado,gotivan si mi od samog starta,izvini što se mešam,ali mislim da ovaj put grešiš...a plašim se da nam dop NE OSTAVLJA PUNO MESTA ZA GREŠKE...mada ako misliš da si dovoljno jak da izguraš bez blokatora...ok,mada ja lično mislim da se u tvojim zadnjim pisanjima primećuje neka depresija-što uopšte ne liči na tebe..i ne klati se majmun na ramenu-VEĆ TI SAM KLATIŠ SVOJU BUDUĆNOST,I SVOJ ŽIVOT O KONCU....molim te razmisli o tome,i nemoj se ljutiti što sam ti sve ovako direktno sunula...takva sam,a i sve što ovde piše-piše iz najbolje namere!
pozz
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Ti s droge na kocku. Iz jedne ovisnosti u drugu. Vadis se iz jednog belaja a uvaljujes u drugi. Jel u pitanju kocka, dionice ili sta drugo? Sada je, koliko pratim dionice i dogadjanja na berzi, prava informacija para vrijedi, situacija napeta ko na tuti. Ti si u tim vodama pa kontam da nisi nesto na taj fazon zaglavio. "Posudio" pare na neki nacin pa ako prodje. Nego, ja opet, jel u pitanju kocka, dionice ili sta drugo?
- Zona Sumraka