Prošlost i kajanje
Moderator: sanela
Imam i ja taj problem,nemam prisutno kajanje,zalim samo za onim u zivotu sto NISAM uradila,a sve sto jesam,drago mi je. Biti navucen narkoman je neprocenjivo iskustvo..u taj svet sam usla kao naivna osoba,nesposobna da proceni kad ko namerava da me zajebe za nesto,nisam umela da se snadjem za pare niti za bilo sta,a izasla sam iz tog sveta totalno suprotna,plus sto sam jos otkrila cari sexa,jer imam taj problem da strejt ne mogu da imam sex...mislim imam ga ponekad samo da me decko ne bi ostavio,ali promasih sad temu...U svakom slucaju,meni je dop pomogao da se oslobodim kojekakvih psihoza,plus sto me opametio definitivno. E,a kad je poceo da me unistava,to je druga prica,zato sam i stala,samo se slazem sa Pepeljugom da mi nije zao ni zbog cega. Da se ponovo vratim,opet bih uradila isto,i pocela bih,i prestala bih.
ne e vracati u proslost...brzo idi procitaj 12koraka-prvi i drugi...ne ne...bilo i proslo to vise ne mozemo promjeniti...idemo dalje. Kajanje i krivica ce nas samo sjebati i vratiti u pakao-a to ne zelimo ato ono sto je bilo ostavite u proslosti-mislite na danas i samo danas. zivite dan po dan...i na kraju svakog dana budite sretne to je jos jedan dan prosao bez droge....
one day at time i just for today su dva mota po kojima trebamo da zivimo...efikasno je i dobro...znaci dan po dan i samo za danas... sta imate od sjebavanja u vezi onoga sto je bilo? jel to mozete sada promjeniti? jel se mozete vratiti u proslost? mozda ako imate time-machine
imamo cijeli zivot pred sobom da ispravimo i popravimo i pocnemo iz pocetka...
pepi-procitaj 12koraka i nabavi Veliku Knjigu od narcotic annonymous
idi na cyberrecovery.net
cmok...
one day at time i just for today su dva mota po kojima trebamo da zivimo...efikasno je i dobro...znaci dan po dan i samo za danas... sta imate od sjebavanja u vezi onoga sto je bilo? jel to mozete sada promjeniti? jel se mozete vratiti u proslost? mozda ako imate time-machine

imamo cijeli zivot pred sobom da ispravimo i popravimo i pocnemo iz pocetka...
pepi-procitaj 12koraka i nabavi Veliku Knjigu od narcotic annonymous
idi na cyberrecovery.net
cmok...
- Mark_Renton
To je problem sa nama... nemamo osecaj kajanja, nemam to osecanje da cinimo nesto pogresno... zato se tome i vracamo. Kad bi znali kako da nam isperu mozak i da nam ubace tu psihicku "blokadu"... sve bi bilo mnogo lakse. ZASTO NEMAMO OSECAJ KRIVICE? ZASTO SE KAD SE URADIM NE OSECAM KAO DA SAM NESTO LOSE URADIO?
Pobijem se u kaficu, razbijem nekom glavu (iako je zasluzio) pa mi je sutra bedak.
Pobijem se u kaficu, razbijem nekom glavu (iako je zasluzio) pa mi je sutra bedak.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
- pepeljuga84
- Mark_Renton
A i kad bi se vratio u taj dan kada si probao dop i rekao ne. Proslo bi nedelju, mesec, godinu dana pa bi na kraju opet probao - to je sudbina i nema nama druge. Pa ljudi bre u trideset i nesto godina prvi put probaju dop pa se navuku...
ccc ko li ga izmisli takvog??? (znam ko ga je izmislio, ovo je samo retoricko pitanje)
ccc ko li ga izmisli takvog??? (znam ko ga je izmislio, ovo je samo retoricko pitanje)
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
- pepeljuga84