Ma ne znam da li je uopće pametno što otvaram novi topik..
Ali, eto zanima me mišljenje i suovisnika i bivših ovisnika..
Igrom slučaja, preko interneta upoznala sam svog sugrađana..
Bivši je ovisnik, koji je sada u dosta osjetljivoj fazi jer je bez posla i doslovno živi u izolaciji svog doma..
Dopisujemo se sms-om i online već oko šest mjeseci..
Nikad ne pričamo ustvari o njegovom problemu, već uvijek sve bacamo na zezanciju..
U zadnje vrijeme sam počela osjećati nešto za njega, a ni on nije načisto sa sobom..
Da li da pobjegnem..?Ja i ne znam baš puno o narkomanskom svijetu..
Da li da otvoreno počnem pričati..?
Bivši narkoman u mom životu..
Hvala, Javore..
Vidjeli smo se, o da..
Redovito idemo na kave..
Čak i živimo na nekih 500m udaljenosti..
Roditelji su nam iz istog sela, skoro nije ispalo da smo rođaci..
Upoznao me i sa svojom mamom..
A, sreli se na internetu..
Čudan je ovaj život..
Svidjeli smo se jedno drugom i to jako, ali nitko nije imao hrabrosti ništa započinjati..
Ja sam izišla iz dugogodišnje veze, a on se boji da ga ne 'ozlijedim'..
I tako sad imamo neko čudno prijateljstvo..
Znam da sam mu neka vrsta podrške, iako ne pričamo često o pravim problemima..Ja ga jednostavno uveseljavam, a i on mene..
Nego stvorio se problem prije nekog vremena kad ja nisam mogla više balansirati između prijateljstva i osjećaja koji su se javili..
Pobjegla mu na 2 tjedna, jer nisam bila spremna..
Sad kad se ponovno dopisujemo, vidim da je malo izgubio povjerenje..
Znate, on ima i hepatitis..
Niti mi to smeta, niti sam ga zbog toga nešto ukrivo gledala jer poznajem puno ajmo reći 'društveno prihvatljivih osoba' koji su gori od njega..
Ništa od njegove prošlosti se ne vidi na njemu..
Ja sam se zaljubila, jel da..?
Vidjeli smo se, o da..
Redovito idemo na kave..

Čak i živimo na nekih 500m udaljenosti..
Roditelji su nam iz istog sela, skoro nije ispalo da smo rođaci..

A, sreli se na internetu..
Čudan je ovaj život..
Svidjeli smo se jedno drugom i to jako, ali nitko nije imao hrabrosti ništa započinjati..
Ja sam izišla iz dugogodišnje veze, a on se boji da ga ne 'ozlijedim'..
I tako sad imamo neko čudno prijateljstvo..
Znam da sam mu neka vrsta podrške, iako ne pričamo često o pravim problemima..Ja ga jednostavno uveseljavam, a i on mene..
Nego stvorio se problem prije nekog vremena kad ja nisam mogla više balansirati između prijateljstva i osjećaja koji su se javili..
Pobjegla mu na 2 tjedna, jer nisam bila spremna..
Sad kad se ponovno dopisujemo, vidim da je malo izgubio povjerenje..
Znate, on ima i hepatitis..
Niti mi to smeta, niti sam ga zbog toga nešto ukrivo gledala jer poznajem puno ajmo reći 'društveno prihvatljivih osoba' koji su gori od njega..
Ništa od njegove prošlosti se ne vidi na njemu..
Ja sam se zaljubila, jel da..?

cuj da li da mu vjerujes? svaka osoba zasluzuje povjerenje za pocetak, a nemoj se oslanjati na price ovdje...mislim, neka ti bude sve ovo u glavi, ali nemoj odmah biti stravicno nepovjerljiva. bitno je da ti nad svojim postupcima preuzmes odgovornost i postupas onako kako ti srce kaze...pusti neka stvari idu svojim tokom, sve moze da ispadne super, ne razmisljaj o ovim pricama ovdje...uzmi stvar u svoje ruke i pocni nesto...ako ti je stalo do njega.a kasnije ces vidjeti. sretno i uzivaj!
PDT_Love_07
azra...pa tu si se sakrila..
jer si mi dobra?
Loreta ..Azra ti je rekla upravo ono što bih ti i sama rekla..samo ću dodati ono što sam i njoj rekla:IZVAGAJ SVOJE SRCE I SVOJU GLAVU-ONDA ODLUČI ŠTA DALJE....ali gledaj da dok"vagaš" ne prevagne ni na jednu stranu..
pozz

jer si mi dobra?
Loreta ..Azra ti je rekla upravo ono što bih ti i sama rekla..samo ću dodati ono što sam i njoj rekla:IZVAGAJ SVOJE SRCE I SVOJU GLAVU-ONDA ODLUČI ŠTA DALJE....ali gledaj da dok"vagaš" ne prevagne ni na jednu stranu..
pozz
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Loreta, Javor ti je u biti sve zicer rekao. Ja cu ti dati samo moje vidjenje vase price.
Mislim da ste zicer zapoceli vezu, upravo onako kako treba, lagano, oprezno, prijateljski i mic po mic vi se zaljubili sto je super. On ocito ima jebeno tezak period iza sebe i sad je u onoj fazi after i normalno je da je on oprezan i da je ranjiv i da sve ide po malo. svidja mi se vasa iskrenost. To sto on jos ne ide preduboko u svoju pricu neka te ne brine jer i do toga ce doci kad se on osjeti dovoljno jak. Sama znam da mi ne pada bas lako sjecati se svog peroda drogiranja a tek kad si zamislim da bi ja sve to trebala nekome servirati na tanjur shvacam da bi za to trebalo puno hrabrosti. Isto tako, njemu je sve to novo, zivot bez droga, ta kucna izolacija, ko zna u kakvoj oklini zivi, i kako sve to igra na njega i onda mu ti dodjes kao jackipot ili kao sto znaju reci " ko budali samar", cura koju je upoznao, iskrena, topla, zabavna, cista i nema veze s dopom i drogiranjem pa se i on sam svemu treba navici i mozda je i on sv pogubljen i cesto mi znamo ne vjerovati svojoj sreci pa kao da ocekujes budjenje i hladnu vodu.
Super ste mi, nastavite tako, vjeruj mu, upoznajte se, najbitnije je sto jetako iskren prema tebi i bas imam ok feeling za vas
Pisi nam dalje i dobrodosla
Mislim da ste zicer zapoceli vezu, upravo onako kako treba, lagano, oprezno, prijateljski i mic po mic vi se zaljubili sto je super. On ocito ima jebeno tezak period iza sebe i sad je u onoj fazi after i normalno je da je on oprezan i da je ranjiv i da sve ide po malo. svidja mi se vasa iskrenost. To sto on jos ne ide preduboko u svoju pricu neka te ne brine jer i do toga ce doci kad se on osjeti dovoljno jak. Sama znam da mi ne pada bas lako sjecati se svog peroda drogiranja a tek kad si zamislim da bi ja sve to trebala nekome servirati na tanjur shvacam da bi za to trebalo puno hrabrosti. Isto tako, njemu je sve to novo, zivot bez droga, ta kucna izolacija, ko zna u kakvoj oklini zivi, i kako sve to igra na njega i onda mu ti dodjes kao jackipot ili kao sto znaju reci " ko budali samar", cura koju je upoznao, iskrena, topla, zabavna, cista i nema veze s dopom i drogiranjem pa se i on sam svemu treba navici i mozda je i on sv pogubljen i cesto mi znamo ne vjerovati svojoj sreci pa kao da ocekujes budjenje i hladnu vodu.
Super ste mi, nastavite tako, vjeruj mu, upoznajte se, najbitnije je sto jetako iskren prema tebi i bas imam ok feeling za vas
Pisi nam dalje i dobrodosla
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Baš vam hvala svima..
Lijepo je koliko ste susretljivi i koliko ustvari sad vi meni dajete podršku..
Počeo se otvarati..
Rekao mi je da ide na pokušaj izlječenja hepatitisa c..
Veli da je to dosta mučan proces..
Nije meni teško čekati ga..
Imam svoj posao, materijalno sam zbrinuta, a on sve takav meni je prekrasan..
Redovito ću vas obavještavati..

Lijepo je koliko ste susretljivi i koliko ustvari sad vi meni dajete podršku..
Počeo se otvarati..
Rekao mi je da ide na pokušaj izlječenja hepatitisa c..
Veli da je to dosta mučan proces..
Nije meni teško čekati ga..
Imam svoj posao, materijalno sam zbrinuta, a on sve takav meni je prekrasan..
Redovito ću vas obavještavati..

hej Loreta zaljučak do koga sam dosla prateci ovaj forum je da bivsi ovisnici dozive potpuni preporod i postanu veliki ljudi! toliko je humanosti ovdje...jer od cega je nekome ko se izvukao iz tog problema da naglaba ovdje sa ovisnicima i suovisnicima, zato mislim da su humani i veliki ljudi.
nadam se da ces biti sretna s njim i da ce on ostati na pravom putu a ti mu u tome sigurno mozes pomoci.
nadam se da ces biti sretna s njim i da ce on ostati na pravom putu a ti mu u tome sigurno mozes pomoci.