Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
mislim da bi bilo ok da Sanela prebaci ove postove na X. ispovijest jer smo pokvarili Markovu pricu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Marko ,IZVINI...nemoj da se ljutiš na mene,ali me je stvarno povukla za jezik..
kissić za tebe!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Ama neljutim se ali uvek neki levi trip na pogresnom mestu.I dalje redovno idem na terapiju a dobicu uskoro i neke tabletice koje idu uz to.Sve mi izgleda super sa tetom psihologom sam sklopio neki drugarski odnos tako da mi svaki odlazak kod nje mnogo prija!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Jedino sto me malo naljutilo,ali sam morao da prihvatim, jeste to da nesmem ni travu da varim a ona mi je bila najbolje sredstvo za nervozu.Izvarim dzokavac i opusteno a sada umesto njega imam neke tabletice tri puta dnevno.Ali idemo na sve ili nista!!!
Pozdrav!