Pravila za ljude koji putuju sa svojom terapijom?

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

garinco

Post by garinco »

ima li neko da te izlupeta po guzi?ako nema ja se prijavljujem dobrovoljno :D
garinco

Post by garinco »

p.s.ja sam na metadonu 12 sad vec evo 13 godina socijalizovan sam,radim vec 10 god. imao sam do pre mesec dana devojku ,vise ne, svadja, ne zbog droge,bio sam neveran,imam prijatelje koji se ne drogiraju,mogu da putujem u mojoj zemlji mislim ne veze me ni diler ni droga jer sa sobom nosim svoj lek soluciju, a da nema metadona ja ne bih bio takav kakav sam. A bio sam gori od samog vraga.Jurio za heroinom po tri kontinenta bio u zatvoru indirektno zbog njega itd.za mene je metadon spas.Hoce li mi se upaliti lampica da se i njega resim molim se Bogu svaki dan i noc,ali dok se ne upali ovako je najbolje.
zvrky

Post by zvrky »

ima li neko da te izlupeta po guzi?ako nema ja se prijavljujem dobrovoljno Very Happy
:-D nema :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

hahahahhhahaha e garinco pocinjes da mi se svidjas :-D Samo nemoj preterati da se ne posvadjamo sve u granicama normale dolazi u obzir hahahahahahhaha
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
garinco

Post by garinco »

zvrky :D kod mene nema preterivanja kad je pedagogija u pitanju,lepo te presavijem preko kolena uzmem sibu u ruke isibam te po guzi a onda te poljubim u istu da brze zaraste :D
zvrky

Post by zvrky »

:-D izdrzacu ja sve za samo jedan trenutak uzivanja pa cak i sibanje ahahahhahahahahhahaha
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
garinco

Post by garinco »

moooze ali moji afiniteti nisu bas te prirode(sado-mazo) ali ako zelis i tu cu ti zelju ispuniti,pod uslovom da posle ne trazis od mene jos.Ili da ti budem rob i da mi budes gospodarica,te fore sado-mazo. :D kazi gde i kad? :D kod mene ili kod tebe?bicu slobodan da ti ostavim mail ako si za. :wink: auuuuuu kako bih voleo to bi mi bilo prvo sibanje u zivotu :D da se ne shvati pogresno ovo ja zbog trenutka TVOG uzivanja i zadovoljstva,rekao sam posle te poljubim u istu da brze zaraste :smt082
zvrky

Post by zvrky »

Pa ja sam i mislila na taj poljubac posle , nisi valjda mislio da volim da me sibaju :-D ?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
garinco

Post by garinco »

dobro je da se razumemo,i ja vise volim da ljubim nego da bijem :wink: ,nego jel ovde ima jos nekoga sem nas dvoje??? :? Ili smo im smor. :?: Ej, da nisi mi rekla dal bi bio navalentan ako bih ti ostavio mail?I stvarno gde su svi ostali ljudi,ovakav sajt a tako malo postova?Bas sam zbunjen.
sunrise

Post by sunrise »

drugi vam ne zele smetati u vasem smekanju al ja sam ja pa eto da vam pojasnim neke stvari
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply