KAKO NAĆI POSAO (POSLE SVEGA)U MALIM MESTIMA?!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
cokapeace

KAKO NAĆI POSAO (POSLE SVEGA)U MALIM MESTIMA?!

Post by cokapeace »

Mislim da će se ljudi koji imaju problem nalaženja posla u zatucanim sredinama -složiti samnom...
Traže da se resocijalizujemo-a POSLA ZA NAS :NEMA!
Kao da smo kužni ,a ne bivši narkomani..Molim sve koji imaju ikakvu ideju da pomognemo jedni drugima..pišu
kissić :-D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
zvrky

Post by zvrky »

Slazem se da je veci problem naci posao u malom mestu ali moram reci da je isto tako problem naci ga i u gradu koji nam kao pruza mnogo mogucnosti,bar je meni to bio vrlo tezak korak. Jednostavno moras biti dosadna i pricati svima redom da ti je potreban posao i tako dok se ne smucis bogu i narodu pa i samom sebi :-D ides trazis i trazis i trazis vreme ti prolazi ali u tom trazenju ce se sasvim sigurno nesto pojaviti na vidiku,doduse ja sam tako 2 godine trazila hahahhahah znaci put uopste nije kratak ali jbg ocigledno da drugacije nije moguce nazalost.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

nevezano o trazenju joba ali opet da vam kazem sta mi se jucer dogodilo....poslao mi tata sms da netko trazi osobu s hrv.pasosem za cuvanje djece u svicarskoj i da je hitno i da se obvezno javim.

Sta da mu ja kazem kad sve zna, zna da radim, zna da imam job, zna da imam ovdje svoj zivot, zna da sam trudna a on meni zeli pomoci nekih cuvanjem blizanaca u svicarskoj :( :(
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

Naravno da se neces odazvati na taj oglas,kao prvo trudna si i nije ti uopste zgodno da sad cuvas tudju decu,a kao drugo zasto bi ti sad krsila svoj mir koji si godinama gradila? Omas sve sto ti je potrebno za jedan normalan zivot i zasto bi to kvarila. A tati to moras objasniti ponovo bez obzira sto on to vec zna jer ocigledno da nije bas najbolje shvatio da imas svoj zivot i svoj posao....jbg nekad iako znaju sve to jedenostavno ne zele da prihvate istinu takvom kakva jeste.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

sunrise,slažem se u potpunosti sa zvrky....

Razmišljala sam dosta na ovu temu...možda bi pomoglo da izmedju sebe razmenimo mogućnosti nalaženja posla i zapošljavanja pojedinaca..umesto da čekamo -da to godine učine za nas...

Postoji milion mogućnosti-i ne vidim zašto ne bi i za nas postojale...od poslova koji se mogu obavljati u kući(za one koji tek počinju svoju borbu),do poslova kod kojih zavisi stručnost nas samih.

Zamolila bih sve koji imaju sličan problem,da napišu u čemu su stručni i šta bi voleli da rade,kao i one koji mogu ,istima ,da pomognu sa nekom informacijom,ili čak radnim mestom.
NIKO DRUGI SE NEĆE BOLJE BORITI ZA NAS-DO NAS SAMIH! :D

POZZ
This must be a bad trip
cokapeace

Post by cokapeace »

A ja ću se truditi da u narednoj nedelji skupim što više informacija o poslovima koji se nude u mom okrugu-istočna Srbija,pa bih i ostale zamolila da mi pomognu u tome u svojim okruženjima-i da tako ,zajedno ,pomognemo jedni drugima.
This must be a bad trip
maja2002

Post by maja2002 »

Verujte mi na rec,iako sam uvek bila strejt,nisam mogla naci posao.Evo,tek mi se sada sreca osmehnula,od septembra pocinjem da radim,a do posla mi treba 2 sata puta.Ali,sta cu,nemam drugi izbor!I ako vam nesto znaci,ne gledam na vas kao na "OBELEZENE"!
sunrise

Post by sunrise »

ma ne pada mi na pamet nego mi je on smijesan sto mi kao padobranac dolazi s tim idejama
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

heheh e sunrise ako ti pruza ikakvu utjehu, moj stari je potpuno isti...
Post Reply