katarza
katarza
Ćao svima!! Prvi put sam na ovom forumu. Moj brat je narkoman. Uzioma heroin ušmrkavanjem.Teško mi je bilo ovo sada i da napišem, a da kažem nisam ni probala. Još mi je teže kad mi majka priča u kakvom je sada stanju. Ne živim sa njima. Ono što je dobro je da je rešio da se skine (po koji put ne znam). Njegova soba je pretvorena u bolnicku sobu. Infuzija, vitamini, glukoza. Karbapin.....U potrazi smo za Nalorexom. Ovde sam jer imam, ne znam ni ja baš zašto, potrebu da kažem nekom nešto o mom i problemu mog mladjeg brata. Na poslu sam i nemam nikog sa kim bih pričala na tu temu. I da imam kome da kažem, ne bi bila dobra ideja. Nemaju pojma o norkamaniji i narkomanima. Zaključci bi im bili puni predrasuda a mene bi sažaljivo gledali. Ne znam kako da ga sačuvam od njega samog. Prestravljena sam. Poslednji put ne znam kad je uzeoje heroin ali je u krizi već 4 dana!! 

Dobrodošla ! Nadam se da će tvoj brat istrajati u svojoj nameri! Možda bi bila dobra ideja da ga uputiš na ovaj sajt i ovaj forum..meni su ,lično ,ovi ljudi ovde zaista puno pomogli da se izborim sa SAMOM SOBOM...nadam se da bi to pomoglo i njemu..mada najteži deo borbe -MORA SAM da prodje- ALI TO UOPŠTE NE ZNAČI DA JE NEMOGUĆE!
Piši..mi smo tu!
Piši..mi smo tu!

Zdravo!Savrseno znam kako se osecas,i ja sam sestra zavisnika,koji se leci vec 7 meseci.Takodje sam totalno strejt(uvek sam i bila),ali se svako jutro budim sa istim groznim osecajem u grudima,gorkim u ustima i pomucenim mislima.Nije lako,zapravo,mnogo je tesko!ALI,znam da mu je moja podrska neophodna u ovoj ljutoj borbi sa zlom,pa gutam neprijatne osecaje.podignem glavu visoko i nastavljam sa borbom.Srecno!
GUBA 21
ĆAO ZOVEM SE BOBAN I BIO SAM OVISNIK O HEROINU I OPIUMU DESET GODINA.BLOKATORI I RAZNE BOLNIČKE INSTITUCIJE SU TRENUTNO REŠENJE PROBLEMA BLOKATORI SE LAKO PROBIJAJU RAZNIM LEKOVIMA INSTITUCIJE POPUT BOLNICA SKINU TI KRIZU PA OPET NA ULICU.NARKOMAN JE PRVENSTVENO JEDNA EMOCIONALNO NESTABILNA LIČNOST KOJOJ JE POTREBNA POTPUNA IZOLACIJA OD SVIH TOKOVA KOJE SUSREĆE SVAKODNEVNO.PROBLEM JE OZBILJAN JER IZJAVA SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE O POSTOTKU OD IZLEČENJA HEROINSKIH OVISNIKA JE MALA .NAJVIŠE DOKLE SU STIGLI JE UGRADNJA IMPLANATA I STA UGRADI SE IMPLANT ZA HEROIN ČOVEK IZAĐE I POČNE DA SE DROGIRA COCAINOM.GUBA 21 VEKA. NEKI PLJUJU KOMUNE ALI JA SAM TAJ KOME JE JEDNA OD NJIH POMOGLA. TAMO SAM SREO LJUDE ŠTO SU BILI KAO I JA I SAVRŠENO SU ZNALI POMOĆI I PREPOZNATI SVAKI MOJ LOŠ TRENUTAK.NARAVNO NAJBITNIJE JE DA ČOVEK SAM SHVATI DA JE ISTINSKI U POTREBI DA MENJA ZIVOT TADA NISU POTREBNI NI LEKOVI NI INFUZIJE BLOKATORI... NEGO JEDNO ZDRAVO SUVO SKIDANJE JEDAN STVARAN POGLED NA SVET OKO NAS NE GUBI BORBU VERUJ IMA NADE PUNO POZDRAVA

Re: katarza
Evo mene nakon godinu dana ponovo! Hvala svima koji su mi se javili. Moj brat je van zemlje i dobro je. Vraca se u oktobru sto moze da bude rizicno. Inace ja sam pred porodjajem i nosim decaka. Pozdrav svima i jos jednom hvala na podrsci!!!
Bravo !
Prvo cestitke na bebici! Sve najbolje, puno srece i neka se rodi zdrav i lijep mali deckic. PDT_Love_03
Razgovaraj sa bratom kada se vrati,budi mu podrska,
voli ga i pokazi da ti je stalo do njega...to je sve sto ti mozes da uradis sa svoje strane. Ako bi htjela i mogla, javi kako je on kada dode...
CAOOO :smt039
Razgovaraj sa bratom kada se vrati,budi mu podrska,
CAOOO :smt039
Potpis.