Evo posto ti se svida ime Davor a ja sam Davor,mogu ti reci par prednosti tog imena.Znam nekoliko Davora i nijedan od njih nema nadimak,neznam zasto.Ali ako zelis da ti dijete zovu onako kako ste mu vi odredili a ne zuti,deba,itd.daj mu ime davor:)Salim se.Meni je lijepo ime Daniel ili David.A za curicu mi je lijepo ime Sara.A najljepse ime na svijetu je ime koje cu ja dati ubzo (jos tri mj.) je Lea
samo uzmi u obzir da nikada ne znas na koji kraj svijeta posao, ljubav i sam zivot moze tvoje dijete jednog dana da odvede, pa cu se slozit sa svim koji su rekli da se da neko internacionalno ime.
ili daj nesto sto ce svima mozak malo stimulisati da odmah zapamte kad cuju, tipa Kan, Naj, itd. :]
chill_out, definitivno cu morat zapamtiti tvoj prijedlog za Eden/Edem super je ime
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.